České Švýcarsko - máte tipy, zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj holky, zvažujeme svatební cestu do Čes. Švýcarska. Máte zkušenosti? Znáte to tam? Díky za tipy!
Odpovědět
Profilova fotka
tak Hřensko teď asi nehrozí a dlouho nebude,ale třeba moc pěkné je to v Jetřichovicích,na Mezní louce nebo ještě např.Krásná Lípa nebo Chřibská...malé příjemné penziony,. všude hodně možností na výlety jako soutěsky,Pravčická,skalní hrady,a pak případně sklárny.....,vyhlídky,atd...
Odpovědět
Doporučuju, sice nemohu konkrétní penziony, protože tam bydlím a tudíž tam nebydlím v penzionech, ale příroda je tam nádherná. Soutěsky asi taky zasáhla povodeň, nevím, jak Dolský mlýn,ale moje oblíbená část z Jetřichovic na Tokáň kteroukoliv cestou bude schůdná. Svatební oslavu budeme mít v Doubici, což je na hranici Národního parku, a doufám, že právě České Švýcarsko bude pro hosty z daleka lákadlo.
Odpovědět
České Švýcarsko je nádherné. Akorát kvůli povodním bůh ví, jak to tam teď vypadá. Byla jsem tam několikrát a ráda se opět vrátím. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No uvidíme jak to dopadne po povodních... svatbu máme v září, tak snad se tam dostaneme.... TA příroda nás fakt nadchla
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, je to nááádhera. Když vylezeš na pravčickou bránu a celá vyčerpaná koukáš dolů, tak nemůžeš uvěřit, že je v česku tak krásně. Bohužel teď nevím nevím.... My to stihli min. měsíc. Dokonce i jednu soutězku, tu druhou ještě opravovali po povodních z 2002! Je to sice makačka, ale stojí to fakt za to! Tady máš malou ukázku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsem netušila, že se najdou další nevěsty, které chtějí jako svatební a odpočinkovou dovolenou strávit v českém švýcarsku :-) krásný děkuji holky za nápad a tipy :-) a krásnou svatební cestu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@koada my se do ČeskoSaského Švýcarska zamilovali už před 5 lety a od té doby tam jezdíme pravidelně na dovolenou. Ubytování máme v České Kamenici a různě jezdíme na výlety. V okolí je toho spousta k vidění, krajina je tam nádherná, určitě doporučuji! Zatím nejhezčí pro mě byl výhled z Pravčické brány, ten mě fakt dostal. Super je i Malá pravčická brána, Dolský mlýn, Zlatý vrch, na německé straně pak třeba Schrammsteine, stolové hory Lilienstein, Pfaffenstein, most v Bastei... Určitě se tam nudit nebudete :-) Byli jsme tam letos v květnu na prodloužený víkend, ale počasí nám nepřálo a celou dobu bylo deštivo, vydali jsme se jen na Panskou skálu. Znovu tam chceme jet v září, tak snad nám výletní plány vyjdou :-)
Odpovědět
Měli jsme tam letos svatbu a svatební cestu v penzionu na vyhlídce v mezné... všechno bylo naprosto 100%... Hřensko se dávalo dohromady, ale myslím, že teď už by to mohlo být celkem OK.... hotely, restaurace a penziony v horní části jely prakticky hned po povodních otevřené; na zbytku makali hasiči na 100%... to místo doporučuju - soutěsky, vyhlídka Belvedere, Pravčická brána a okolí... kousek navíc Drážďany a i cestou do Drážďan spousta velmi krásných míst... aktivit klidně na 5 a více dnů :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
v Českém Švýcarsku je spousta romantický míst, ale člověk si musí trošku přivstat, aby si užil klidu a pohody. Já mám ráda Vilemínu vyhlídku s vyhledem na Mariinu vyhlídku a celé Jetřichovice. V létě ráno si tam dát čaj je k nezaplacení http://www.region-ceskesvycarsko.cz/r...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Článek s krásnýma fotkama z Českého Švýcarska a co určitě nevynechat. :-) http://horama.cz/horama-pesky/krizem-...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?