Agentury, které nabízejí svatební cesty. Znáte?

Profilova fotka
Zajímalo by mě, jak jste zařizovali svatební cestu. Znáte nějaké agentury nebo cestovní kanceláře, které ji zprostředkují třeba se slevou nebo s výhodami pro novomanžele?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@terukuca Dobré odpoledne, je tu na toto téma jedna diskuse (i když staršího data): http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... Záleží však, jestli chcete svatební cestu od cestovky anebo jet individuálně - neb to vyjde většinou levněji, než zájezd od cestovky včetně jejich slev, nicméně je to také odvislé od destinace.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě od cestovky. Podívám se na to, děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to téma je opravdu starší..potřebuju znát něco aktuálnějšího..
Odpovědět
Profilova fotka
@terukuca Pohledejte na internetu, vyskočí vám určitě řada cestovek, co tyto slevy nabízejí.
Odpovědět
Profilova fotka
já jich moc nenašla. Většinou to pak odkazuje na cesty jako jsou Bali a spol., kde ty ceny jsou mimo naší relaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem toho právě moc nenašla a svatební cesta na Bali je taktéž mimo naší relaci :)
Odpovědět
Profilova fotka
@terukuca nejlepší je asi jet na last minute, jen se smířit s tím, že prostě člověk nepojede hned dva dny po svatbě. Což ono při svatbě v sobotu jsem stejně koukala, že bychom mohli někam odjet/odletět až v úterý.
Odpovědět
Profilova fotka
@terukuca A jaký máte rozpočet?
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem Přibližně 20.000 na osobu..
Odpovědět
Profilova fotka
@terukuca A typ dovolené? Válení u moře, nebo spíš poznávačka nebo kombinace obojího? Evropa či něco vzdálenějšího?
Odpovědět
Profilova fotka
Rádi bychom něco vzdálenějšího, válení u moře s možností procházek po okolí. Hotel přímo na pláži, all inclusive. To by se mi líbilo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@terukuca tak to hodně stěstí. Kamarádka byla na Kanárech, což nepovažuju za takovou exotiku a vzálenost a dali za to cca 25 na osobu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@terukuca Pokud je požadavkem all inclusive, tak to pak ideálně nějaký last minute, jak psala @chris_n :-) V rámci daného rozpočtu by to mohlo splňovat např. Turecko nebo Tunisko. Každopádně přejeme šťastnou ruku s výběrem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terukuca a to Turecko si spousta lidí pochvaluje ;-) já bych ale do Turecka jela radši někdy v květnu nebo pak až koncem září, aby měl člověk vůbec chuť se projít po těch památkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Byli jsme v Turecku i Tunisku. Obojí all inclusive s hotelem přímo na pláži a 4*. Stálo nás to na osobu cca 10.000.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n tak ono taky záleží, kdy se na Kanáry letí, ja tam byla pár let zpatky (pravda ceny se asi za ty dva tri roky trochu zmenily) a vyslo me to na cca 15tis. na osobu:)
Odpovědět
Profilova fotka
@terukuca A co třeba takové Maroko?
Odpovědět
Profilova fotka
@schybolova My letěli buď v červenci nebo srpnu, takže to bylo v hlavní sezoně. @svatbaspribehem Maroko by se mi také líbilo. Pokoukám se na internetu, necháme si udělat nabídky od cestovních kanceláří a uvidíme. Každopádně moc děkuji za rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
@schybolova letěli v půlce září na osm dní a s all inclusive.
Odpovědět
Profilova fotka
@terukuca Rádo se stalo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ono opravdu zalezi v jakou rocni dobu clovek leti a kam :-) hlavni je si to uzit:) @terukuca @chris_n
Odpovědět
Profilova fotka
@terukuca tak Fisher novomanželskou slevu max. na exotiku a stejně mi neřekli kolik. Čedok ani ťuk, ten má jen do konce ledna firts minute slevy (až 20%)
Odpovědět
A co Arabské Emiráty? Tam byste podle mě sehnali něco do 20.000Kč/osoba bez problému. Je to jen kolem 6 hodin letu na rozdíl od exotických Bali, Mauricia, Domonikánské republiky apod. :-) A jako bonus to tam není špatné ani na nákupy.
Odpovědět
@torpen No nejsem si jist - jenom letenka do Dubaje bude od 13000. Pak je otazkou za kolik ubytovani a ostatni vydaje - pocitam, ze svatebni cesta nebude na 3 dny a ani do hostelu (jestli neco takoveho vubec v dubaji maji).
Odpovědět
@alfred1 Letenka se dá pořídit za 10.000Kč, co jsme s manželem koukali, jelikož je to destinace, kam bychom se taky jednou chtěli podívat právě proto, že nás mile překvapily ceny. Teď jsem jen zběžně mrkla na zájezdy a přikládám pro shlédnutí cen. Tady je třeba za 11.000Kč se snídaní na 7 dní http://dovolena.e-zajezdy.cz/spojene-.... ;-) Nebo za 15.000Kč se snídaní http://dovolena.e-zajezdy.cz/spojene-.... Chce to hledat a najít se dá....
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Děkuju moc za info. Já myslím, že se něco najde :) @torpen Na Emiráty jsme taky koukali.
Odpovědět
@torpen No ten prvni hotel se ani nedivim. Staci kouknout na google maps - vic jak 5 km od more... Ale jo, urcite jsou v dubaji levne hotely. Ten druhy je treba bliz - jen 4 km. Ja osobne bych chtel byt asi radeji na plazi... Je mozne sehnat levnejsi letenky, dival jsem se na Emirates prave ted. Emirates obcas delaji akce, ale tezko se spolehat na to, ze takova akce zrovna bude bude. Aktualni ceny na unor byly od 15 do 30 tisic za osobu (jen let tam a zpet).
Odpovědět
@alfred1 Pokud má člověk omezený rozpočet, tak je lepší si počkat na dobré ceny a mít levnější lepší destinaci, pokud ho okolnost nenutí se vejít do konkrétního termínu. Toť má zkušenost a doporučení, které samozřejmě nikomu nenutím. Ty odkazy na zájezdy jsem dala dle náhodného výpisu googlu, věřím, že by se za 20.000Kč dalo sehnat i něco přímo u moře při troše hledání a případně hlídání last minute zájezdů. Samotné letenky jsou vždy dražší, ale možná by stálo za to prověřit, jak by to vyšlo, když by si tam člověk odsud objednal hotel na vlastní pěst.
Odpovědět
@terukuca Ještě mě napadlo, že cestovní kancelář Blue Marlin, co jsme přes ní měli svatbu, taky nabízí svatební cesty, ale nevím jak je to tam cenově.
Odpovědět
@torpen Ja s tim souhlasim, ale kazdy to ma jinak - ja si muzu udelat dovolenou kdy chci ze dne na den - to kazdy nemuze. Ono samotne letenky byvaji drazsi jen u destinaci, kam se leta charterem ve 2 v noci. Do Dubaje se leta na 100% linkou a tam i ta cena pro cestovku nebude nijak extra levnejsi - jinak vsechny cestovky maji u cestovani linkami takovou hezkou veticku: "Cena je za nejnizsi knihovaci tridu a zakaznik se zavazuje doplatit rozdil pokud bude tato nejnizsi trida plna.". Spousta lidi si podminky samosebou necte, ale pokud by se ta veticka realizovala a neni to nic nemozneho, tak rozdil mezi Economy a Business je 100% letenky a mezi Economy a First bezne 300-500%.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?