Zábor parkovacího místa - kde se to domlouvá?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, nevíte některá, kde se domouvá pronájem parkovacího místa - tzn. zábor plochy na určitou dobu? Něco jako když chcete stavět a postavíte si tam kontejner... Máme obřad v místě, kde se fakt nedá parkovat... tak bychom potřebovali aspoň jedno parkovací místo. L.
Odpovědět
Profilova fotka
@luccien Záleží, kam to spadá. Pokud je to větší město, tak na magistrátě dopravy. Pokud menší, nebo vesnice, tak zajdi na úřad. Vyplníš formulář, zaplatíš poplatek a je to. Ale na vyřízení mají až 30 dní.
Odpovědět
Profilova fotka
@luccien Teď jsem koukala, kde to budete mít. Nejpravděpodobněji to spadá pod Odbor dopravy na Kounicově, je to jak je MZK, pod právnickou fakultou. Na starosti to má paní Pelčáková, tel: 642 174 228. Věčně tam není, takže je lepší zavolat a domluvit se, ale zase když se na ní neřve, je příjemná a ochotná. Aspoň mě vždycky říká, že jsem první člověk, co na ni ten den neřval... Myslím že druhé patro a doprava. Každopádně by ti měla aspoň poradit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc. Nakonec to asi risknem - není v mých silách tohle řešit, navíc jestli mají na vyřízení 30 dní, tak už se to nestíhá. Každopádně díky za tip, třeba se to někdy bude hodit...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?