Z čeho jsou udělané tyto svatební ozdoby na auto?

Profilova fotka
ahoj, nevíte náhodou z čeho jsou udělané tyto ozdoby a kde to seženu?? Myslím, že to není až tak těžké vytvořit sama, okolo srdíčka jsou omotané perličky na silonu a nějaké růže koupit a přidělat. Děkujiiiiiiiiiiii :-D
Odpovědět
@pujolka ahoj, také si budu v tomto stylu vyrábět dekoraci. Srdíčko je vyrobené z pedigu (seženeš ve výtvarných potřebách, v různé šířce - tu vyber podle toho, jestli budeš navlékat korálky přímo na pedig nebo omotávat perličky na silikonu), kytičky, peříčka, korálky nebo perličky, mašličky či organza. Na přichycení k autu se používají přísavky. Pokud nechceš pedig v přírodní barvě, tak ještě koupit barvu (ve výtvarných potřebách poradí). Jen jsem byla vyvedená z omylu, že na bílo pedig obarvit prý nejde, snad jen nějakou akrylovou barvou.
Odpovědět
Profilova fotka
@carllin chtěla bych květy kaly místo růže a ty seženu kde prosím tě?
Odpovědět
taky jsem s tím měla problém, vybrali jsme si lilie. Všude kde jsem koukala měli výzdobu pouze s růžemi a to jsem odmítala, proto si ji vyrábím sama. Jediným řešením bylo koupit umělé květiny (látkové). Já je koupila v Ikee, ale najdeš i v různých obchodech s dekoracemi nebo u vietnamců, jen musíš pečlivě vybírat aby vypadaly dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na jaký auto chceš výzdobu? Auto, barva?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
nevidim dobre nato ale typujem ze tam su krasicke strieborne alebo biele take perličko korálky http://www.ceske-koralky.cz/crystal-p... ak sutam take priesvitne sklenene nieco ako toto http://www.glass4u.cz/sklenene-koralk... pak už len silonik alebo to co chces a je to. samozrejma to tiez najdes na tych strankach.
Odpovědět
@pujolka pedig se da jeste sehnat v kvetinarstvi a to same i nejake ty umele kvetiny :-) kdyz jak tak koukam aktualni to u tebe uz asi nebude
Odpovědět
Profilova fotka
@kalisek už ne, nakonec jsem na vše přišla :-), ale děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?