Veterán na svatbě, kdo v něm má jet?

Profilova fotka
ahoj budouci nevestinky.nastavajici manzel si vymyslel,ze chce na svatbu veterana.jeho kamarad s nim jezdi na svatby.nevim,jestli se k radnici necham veteranem odvezt ja,nebo manzel,nebo se mame az po obradu nechat odvezt na hostinu ? to bych ale musela zdobit 3 auta,co vy na to ? jak by ste to resili ? a kdyz by jel na radnici budouci manzel veteranem s vyzdobou pro zenicha,muzeme pak odject spolu ve vyzdobenem aute s cilindrem?
Odpovědět
Jestli mate moznost veterana, neres detaily a jdi do toho! x-) Obvykle jezdi veteranem nevesta na radnici, zpet novomanzele, ale jestli po tom neprahnes, klidne nech jet zenicha a zpet jedte spolu. ;) Vyzdobu auta bych neresila-resp.proc 3auta? Tam veteran a "tvoje" auto, zpet veteran pro oba, mne vychazeji 2 auta :-) Klobouk na aute je minoritaaaaa. VETERAN je proste super, taky jsem ho chtela. :-)
Odpovědět
Já veteránem jedu a moc se na to těším, takovou možnost nemá každý. Zdobit jen jednou stuhou, to auto je krásné samo. Hlavně ať je krásný počasí. Přijede pro mě do salonu a odveze mě na radnici, Potom jedeme společně s manželem na hostinu a focení u x-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli Ti to pomůže v rozhodování, tak drtivá většina nevěst, které mají na svatbě veterána, to řeší tak, že na obřad jede veteránem ona + svědek/svěkyně (nebo otec nevěsty) a z obřadu pak novomanželé spolu. Já osobě volila trochu jiný scénář, měla jsem veterán - cabriolet a v den mé svatby byl hrozný hic a jeli jsme daleko, nechtěla jsem se rozcuchat, tak tam jsem jela klimatizovaným prostorným autem a až z obřadu s manželem a dětma veteránkem :-)
Odpovědět
My jsme veterána měli na svatbě také. Ale na obřad jsme se každý vezli svým autem a veterán přijel až po obřadě a jeli jsme sním společně na hostinu. Bylo to i jako překvapení pro manžela, takže se o tom dozvěděl až po obřadu, když veterán přijel nazdobený na nádvoří zámku :-) Nazdobný byl jen stužkou přes přední kapotu.
Odpovědět
Taky budu mít veterána - cabriolet. Jsem moc ráda, strašně se mě takové auta líbí a nic mě to nebude stát, má ho kamarád :) Obřad a hostinu máme v jednou místě, takže v něm pojedu já z domu. Pevně doufám, že bude pěkné počasí, co se týká rozcuchání účesu se nebojím, pojedeme opravdu jen kousíček. Potom auto využijeme při focení. Co se týká zdobení, tak taky tam bude jen stuha.
Odpovědět
Já veterána měla - tatru z roku 1937 a byla to pohádka, jestli máte tu možnost, tak do toho jděte, je to supr zážitek. Na obřad jsem jela v autě já s tatínkem a z obřadu už s manželem a všichni jsme si to užili. A mimochodem - zdobit tři auta zas není taková hrůza:-D Krom toho myslím, že není potřeba veterána nějak vehementně zdobit - sám bude ozdobou. Já měla jen na kapotě velkou bílou mašli.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?