Sháním tohle auto na Ostravsku

ahoj holky,sháním tohle auto viz obrázek, vykopírovala jsme to z jedné svatební fotky z googlu, tak snad nebude vadit, je tam ostravská značka, nevíte kde by se dal sehnat kontakt na pronajímatele?
Odpovědět
Profilova fotka
@jananavratova Ahoj, my měli mít toto fáro, ale růžové..myslím, že tam byli i v bílé barvě...vím, že auto ti přistaví v Ostravě, Havířov, Frýdek Místek.... pošlu odkaz, tak koukni :-) http://www.control-system.cz/cars.html
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzazidkova díky moc , ale to není ono....chtěla bych přesně to co je na té fotce....
Odpovědět
@jananavratova jelikož je tato fotka ze svatby a je pouze na stránkách fotografa, tak bych zkusila napsat jemu jestli nemá kontakt na ženicha nebo nevěstu a třeba do dostanete i k tomu auto. Sice složitý postup, ale třeba to vyjde. Jestli nemáte kontakt na toho fotografa, tak můžu poslat. :-)
Odpovědět
už se pídím....a vypadá to, že kontakt bude.....
Odpovědět
A nestačilo by tohle? Není z Ostravy, ale třeba by se to dalo domluvit?
Odpovědět
Profilova fotka
@jananavratova Koukala jsem na filmauta.cz a mají jich tam hned několik, zkuste pana Běhálka kontaktovat. Nevím, odkud majitelé jsou, on ta auta jen zprostředkovává, každopádně Vám vše zjistí, ve fotogalerii jsem jich našla několik včetně bílých. Je to sehnatelná značka, takže určitě seženete.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?