Půjčovna nebo obchod na výzdobu svatebního auta. Plzeň

Profilova fotka
Ahoj,přemýšlím o výzdobě aut na svatbu..nejvíc se přikláním pouze ke stuhám a umělým květinám..Nemáte někdo nějaký tip na půjčovnu nebo obchod?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus nějaký svatební salon, to někdy taky půjčují.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si právě řikam,že mám šaty z jednoho,takže už mi to třeba jinde nepůjčí..nevim..
Odpovědět
Leni a co místo umělých květin použít živé květiny? To ti pak výzdobu připraví v květinářství. Například v květinářtví ve Františkánsko ulici ti to na auto i na aranžujou. A připraví ti i věnečky z myrty.
Odpovědět
Profilova fotka
jenže živé květiny nevydrží..a stojí spoustu peněz..máme dost omezený rozpočet..Přítel má šíleně rozvětvenou rodinu :-D A umělé by se potom daly eventuelně prodat..
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně mam zkušenost, že umělé kytky jsou dražší než živé...já měla růže a kopretiny a stálo mě to 600,- a většina umělých dekorací v salónech je strašná a kýčovitá, samé holubičky, obří prsteny, nepřirozené a svítivé barvy.....ale jsou určitě i hezké umělé dekorace...... ;-)
Odpovědět
Souhlasim s len., že ty umělé dekorace nevypadají moc hezky. Ale to je o vkusu. A na ten půl den co je ta výzdoba třeba, ti ty květiny vydrží. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Zelvo, mě vydržela kytka na auto ještě minimálně týden po svatbě.....měla jsem jí napíchanou v té aranžérské hmotě, tak jsme jen vrátili přísavku do květinářství....... :-) vždycky jsem jen přilila trochu vody na tu hmotu a bylo... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A máte někdo tip na květinářství kde to udělaj dobře a levně?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Leni, měla jsem kytky na celou svatbu z květinářství Sylva na Roudný-maximální spokojenost- chtěla jsem kytku z kal a bála jsem se že to bude moc drahy- nakonec to dopadlo tak, že kytka pro mě, korsáž pro ženicha, 2x kytka pro maminky, 2x pro babičky a jedna pro svědkyni +myrty = ani ne 1100 ;-) a vydržely cca 14 dní. Takže mohu jen doporučit- skvělý přístup a ochotný Ale kytku na autě jsem neměla, ale myslím, že by si s ní taky poradili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lenib:Díky moc :-)
Odpovědět
Ahoj holky, narazila jsem na informaci, že budu 3. a 4.4.2009 svatebí veletrh v Plzni v hotelu Angelo naproti pivovaru. Konečně taky někdo něco pořádá u nás na západě Čech, takže půjdu čerpat inspiraci
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Fungujeme celorepublikově :-) Pro více informací o svatební limuzíně stačí písnout ;-) Máme nejdelší limuzíny. Poslední modely.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?