Přísavky na auto - vydrží jízdu cca 60 km po dálnici?

Profilova fotka
Ahoj, pojedeme na obřad cca 60km po dálnici, nemáte někdo zušenosti s přísavkami na auto na kapotu? Na svatebním veletrhu jsem se na to ptala a bylo mi řečeno, že spíše ne, že se dají používat jen do 5Okm/h...Dekuji moc Zuzka
Odpovědět
Profilova fotka
@zugro Ahoj, má stejný problém, pojedem taky po dálnici a docela dlouho, tak nevím co s výzdobou na auta..
Odpovědět
Profilova fotka
ahojda, byli jsme na svatbe, kde se jelo take po dalnici a vyzdoba se na nevesty auta davala az tesne pred prijezdem na misto obradu, tedy po sjezdu z dalnice, myslim, ze by to opravdu spadlo:) nam mely co delat masle, aby neodvaly :) rozhodne bych to neriskovala :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ze zkušenosti víme, že vydrží :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No mi měli magnety a vygrželi vše ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jen upozorním v souvislosti s magnety - ne na každém autě drží dobře a hrozí poškrábání laku. Nám bohužel jeden magnet totálně zničil kapotu. Doporučuji tedy buďto nejdříve opatrně vyzkoušet nebo zvolit přísavky. Tam je jistota 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
manžel použil magnety určené k uchycení antén na vysílačky. Ty jsou přímo určeny na auta mají velkou sílu ze spodní časti gumový povrch. U těchto magnetu poškození kapoty nehrozí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budou na ozdobě 2-3 přísavky vydrží to :-) mám to vyzkoušené i při větší rychlosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme s přísavkami velmi dobré zkušenosti. Vydržeji dálnici i déšť... a rychlá auta... :)
Odpovědět
Mě by zajímalo, jak moc drží při jízdě květiny, zapíchané do aranžovací hmoty. Je nutné je třeba ještě nějak jinak připevnit? Budu totiž květinovou výzdobu dělat sama.
Odpovědět
@radkaja Dobrý den, správně naaranžované květiny (myslím tím vhodné množství k velikosti hmoty, dostatečná hloubka zápichu a správná technika) dobře drží sami o sobě, nijak jinak se již nepřipevňují ( v mokré hmotě by lepidlo ani "omotání" drátem nic neřešilo ). Aby Vám držela přísavka, na níž je hmota upevněna, je dobré ponechat kapotu bez voskování. Řidič by měl přizpůsobit rychlost jízdy. (znám případy, kdy s dekorovanou kapotou ujíždí automobil vysokou rychlostí a řidič se následně diví, že ozdoba nevydržela) :-)
Odpovědět
@delafleur Moc díky za informace.
Odpovědět
@radkaja nemáte zač:-) a nezapomeňte se "pochlubit" výsledkem
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?