Mám upevnit srdce na auto oboustrannou lepicí páskou?

Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s nalepením srdce na kapotu auta na oboustrannou lepicí pásku. objednala jsem si srdce na auto v domění, že bude na přísavky a ejhle, jsou tam pásky. Kamarád, který mě poveze mercedesem má ale obavy o svoje auto...Myslíte, že lepení na kapotu je nebezpečné?Díky
Odpovědět
Lepší použít přísavky. Připevnit k dekoraci a pak jen přilepit. Máme v nabídce jinak určitě seženete i v domácích potřebách ;-)
Odpovědět
môže ti odtrhnúť lak na aute. neviem o nikom, kto by to hoci len skúšal. prísavky radšej použite. určite tam tú pásku nedávaj. bude piecť slnko a ešte sa mu to tam pripečie a nedáte to dole.
Odpovědět
Já bych taky raději použila přísavky. Některé pásky totiž drží perfektně a opravdu by se mohl poškodit lak a kamarádovi se něco podobného stalo s přilepeným cylindrem - sice se lak neodtrhl, ale nechápeme jak je to možné, ale na kapotě je dodnes vidět kde to bylo přilepené, protože tam kde byly pásky je světlý flek (jako kdyby to tu barvu nějak naleptalo) :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem měla dekoraci s lepicí páskou a nenechalo to žádné stopy. Ale jestli máš strach, přidělej tam přísavku a je to :-)
Odpovědět
také jsem měla srdce na lepenky, což o to lak to přežije ale stejně to nedrží v tom větru venku..já to srdce přišila k páskám jak se dávají do V-éčka
Odpovědět
Pár aut jsme oboustrannou samolepicí páskou lepili a při odstraňování bylo potřeba použít benzín (nebo jiný odlakovač) - lak nepoškodí, avšak úplně šetrné pásky asi nejsou. Přísavky za pár korun tento problém vyřeší, jen je nutné dbát na to, jak rychle auto pojede, pokud budou nějaké rychlejší přesuny, nemusela by to výzdoba vydržet.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Samolepky jsou pro auto riziko. I když tu samolepku "vždycky nějak" odstraníte, můžete lak poškodit. A bude to pak vidět, hlavně u novějších auta, která nejsou poškrábaná Použijte přísavky, ty budou lépe držet a jak už někdo výše psal samolepka ve vyšší nemusí moc držet, Přikládám foto ze svatby ve špatném počasí, za deště, za větru - naše srdce s přísavkou a přežilo :-) Můžeme eventuelně zapůjčit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?