Květiny na auto nevěsty - dělaly jste si samy? Poraďte, jak na to :)

Chtěla bych nějakou kytici na svatební auto, ale při cenách hotových umělých vazeb se mi protočily panenky (tím spíš, že to už nikdy nepoužiju). Uvažovala jsem, že bych nakoupila umělé kytky a třeba břečťan nebo něco zeleného a spíchla si doma něco sama. Zkoušely jste to některá? Čím jste to spojovaly, aby kytky držely pohromadě a šly připevnit na auto přísavkama?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já si dělám doma květy z růží ze stuh, ze kterých bude celá výzdoba i na hostině, ve svých barvách a posléze si je naaranžuju a prilepim normálně na karton do výsledné barevné kytice :-). Zespodu bude pravděpodobně pogumovany magnet :-). Snad jsem trošku pomohla. Jinak jsem si jistá že na fler nebo ytb najdeš milion návodů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v květinářství nebo možná i v baumaxu apod. seženete speciální floristický držák na auto, jmenuje se to autokorso- má aranžovací hmotu v takové plastové "kleci" a ze spodu velkou přísavku. Květiny se napíchají-naaranžují do hmoty a celé se to jen přisaje na auto. Je to sice původně na živé květiny, když se to pořádně namočí,ale když tu hmotu moc "nerozpícháte" stonkama těch umělých,tak byto mělo držet taky,případně si pomožte lepící pistolí. Autokorso bývá v různých velikostech, někdy i ve tvaru srdíček a prstýnků.
Odpovědět
@agtari a proč to řešit umělou vazbou a ne živými kytičkami? Pokud si budeš nechávat dělat svatební kytici, kytku pro maminky/babičky/svědkyni, případně výzdobu na stoly, tak mi nepřijde, že by kytka na auto byla nějak drahá
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám výzdobu za 1.000kc pro oba včetně organzy na auta:-)
Odpovědět
My jsme tuto měli od paní květinářky a jestli myslíš tento styl, tak to byl živý břečťan přistehovaný na bílé organze (a ta byla na autě přidělána přísavkami) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?