Jakým autem jet na obřad?

Ahoj holky, jakým autem pojedete z domu rodičů ( z místa příprav) na obřad? Mám na mysli "ideální model" kdy pojedete s taťkou ( nebo s někým, kdo vás povede k oltáři). Jde mi především o to, zda pojedete autem rodičů, či budete mít zamluvené už nějaké lepší fáro, třeba i s řidičem? Díky :)
Odpovědět
Tohle taky ted dost resim. Me vzdycky nasi rikali, ze se muzu vdat, az si koupi nove auto. To si koupili pred 2 lety a tata se tesil, jak s nim pojedeme. Jenze my si ted koupili taky uplne nove bile auto a to uz k tomu vyzyva. Takze chci jet nasim, ale vim, ze to tatu dost mrzi. Tak bych chtela, aby s nim jel aspon pritel, jenze ten ma ted z rodiny nabidku hned 3 BMW, tak doufam, ze si vybere auto nasich.
Odpovědět
Jela jsem autem rodičů - taťka řídil, dál se mnou jeli mamka a brácha a neměnila bych :-) Manžel jel naším vlastně stejně (s rodiči a bráchou, který řídil). A z obřadu jsme jeli společně naším.
Odpovědět
My to meli taky tak.Tatka se tesil,jak vyvenci nove auto,jenze my koupili taky fungl nove,bile a vetsi,nez tatkovo,ze ktereho se mi v satech vylezalo dobre,takze jsem jela nasim :-) Manzel jel svedkovo vozem,taky bilym :-) Ale tatka nam to odpustil :-D Jinak tatka se mnou sedel vzadu,dale s nama jela ma svedkyne a manzelovo kamarad,ten ridil.
Odpovědět
Nechávám se odvést naší starou rachotinkou, autem, kterému zbývá pár let ke statusu veterána a které mele z posledního. A to ne proto, že bychom si nemohli půjčit lepší auto. Mohli, můj taťka se dokonce v této oblasti pohybuje, ale protože k naší rachotince máme osobní vztah. Byla s námi celou dobu našeho vztahu a tak k nám patří a svatba je o nás :)
Odpovědět
U nás je situace taková, že naši si koupili auto loni a taťka je taky náležitě hrdý na nejlepší auto, co kdy měl. Jenomže můj milý je děsný fanda do aut a už má zamluvené 2 fungl nové supr fára. Jedním pojede on s rodiči a to druhé i s řidičem měl v plánu pro mě ( plus taťku a mamku). Jenomže to je kámen úrazu - taťka to nemůže "rozdýchat"...chce mě odvést svým :-) ach ta chlapská hrdost.... :-D
Odpovědět
Já jela naším rodinným autem. Obyčejným fiat bravo :-) ale je to auto se spoustou vzpomínek, takže mi to přišlo příhodné a navíc jsme ušetřili :-D
Odpovědět
@svhe koukam, ze jsou ti tatinci vsichni stejni :-D. Muj to bude muset nejak rozdychat, ale nemuzu ho vyskrtnout ze svatebni kolony. Ridit teda tata nebude. Budu sedet se mnou vzadu :-)
Odpovědět
@ellabel Já asi nebudu chtít zkazit taťkovi radost, a nechám ho, ať mě odveze on :-)
Odpovědět
@svhe to on byl me nechtel odvezt jako ridic. Chce byt se mnou vzadu, pocitam, ze predtim padne nejaky ten panacek :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Svatební limuzína s řidičem :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?