Čím jedete na svatbu?

Profilova fotka
Jet obyč autama nebo schánět lepší, hezčí, nebo třeba konské spřežení.... veterána, vojenské nebo limuzínku? K ničemu nijak zvlášt blízko nemáme, ale jet obyč autem sem mi moc nechce :) Napadl mě svatební autobus pro všechny :) jen nevím jestli by ostatní neofrňovali :(
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Veteránem...ale moc se mi líbí třebas kolo nebo motorka:-)
Odpovědět
My jedeme obyč našima. Ovšem my to máme trošku ještě jinačí, páč můj táta má stejný typ auta jako přítel - akorát stříbrnou barvu a my máme černé. Takže ženich pojede v černém, a já ve stříbrném :-) tak mi to přijde takové hezké, že budeme mít stejná auta, akorát tak přesně barevně odlišená :-) Jinak už jsem viděla svatební autobus a bylo to super ;-) tenhle jel do centra Prahy, kde by se jinak svatebčanům špatně parkovalo, takže skvělý nápad a ještě i praktičnost. Záleží taky, jak daleko jedete... protože půjčovat nějaké drahé auto na 5 kilometrů cesty neni asi dobrý nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My využijeme aut, co jsou "doma"... Já pojedu Tatrou 613 a přítel Chevroletem Cruze
Odpovědět
My s ženichem jsme jeli stříbrnou fabií mých rodičů, o jiném autě jsem ani neuvažovala. Nač kvůli pár kilometrům utrácet za nějaké extrabuřty ;-) Navíc ta stříbrná pěkně ladila s květinovou výzdobou na kapotě. Co se týče busu pro svatebčany, můžu jedině doporučit. Pokud je víc hostů, je to ohromně praktické. Lidi mohli pěšky přijít na místo hostiny, tam byl sraz a snídaně. (Přespolní nechali auta u penzionu, kde byli ubytovaní, bylo to pár minut chůze) Autobus je pak všechny naložil, odvezl na místo obřadu, pak zpátky do restaurace. Nikdo se neofrňoval, naopak byli nadšení, že se nemusí o nic starat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
autobus je fajn, vleze se do něj spousta lidí a máš je přepravený naráz. Nazdobit se dá taky pěkně (gůgl napoví) a spousta firem má k zapůjčení aj retro autobusy, takový ty modrobílý kulatý a ty sou prostě boží :-D
Odpovědět
Veteránem. Máme k nim kladný vztah :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já pojedu Audi, ale jen proto, že ji má kamarádka. Nikde za peníze bych ji nepůjčovala. A přítel buď kamarádovým BMW, nebo služebním s majáčkem :D Ale uvažovala se u nás i o traktoru, protože jsme takový zemědělci :D
Odpovědět
Profilova fotka
my měli kamiony, o ničem jiném jsme ani neuvažovali :-D
Odpovědět
autobus muzu jen doporucit, ja jela autem a zenich se svatebcanama autobusem, odpadlo po obede veskere odvazeni aut, kazdej mohl hned od rana pit a kdyz sme se fotili, tak se otevrel kufr a tam talire s obcerstvenim a v lednici chlazene napoje..
Odpovědět
Profilova fotka
Já jedu s taťkou jeho BMW a ženich pojede na motorce (HD). V případě, když by pršelo (doufám, že ne) ho poveze kamarád Meredesem 300 CLS :-) Nikdy mě nenapadlo si auto na svatbu půjčovat, přijde mi to jako vyhazování peněz.
Odpovědět
Profilova fotka
my našima autama. Já naším a ženich autem mých rodičů. Kdybysme měli tráboše, tak asi sháněm něco jiného, ale takhle mě nenapadlo přemýšlet o jiném autě
Odpovědět
My mame bili lincoin TC 120 je to prece, pokud mozno, jen jednou za zivot a setrit ne sobe nechceme. Od zacatku do konce to chcem mit jeden velky zazitek! :-D ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My pojedem asi hummrem, snad se nám s tím někde podaří zaparkovat :-) Známí přítelových rodičů mají doma asi 3 nebo 4 hummry, tak nás prý jedním svezou 8-) Jen ještě nevím, jak to ozdobit ... mám strach, že klasická dekorace by na tom zanikla :-| Ještě jsem v tom ale nikdy neseděla :-D
Odpovědět
Já-nevěsta Hondou Accord (bratra) a ženich Hyundai I 30 (rodičů). Přejíždíme jen 3 km na obřad a 3 km zpět, takže nějaké obštrukce s autama jsme nechtěli. Já mám ráda koně, takže si to vynahradím pak focením s konmi a na koni...ty jsme si zaplatili raději, než auto z půjčovny.... a zážitek to bude pro nás velký. Auta chceme mít taky pěkně nazdobená, to je jasné, ale nechceme na sebe příliš poutat pozornost, např.troubení- být po našem uplně to vypustíme :-N .
Odpovědět
Profilova fotka
já bílou limuzínou a budoucí muž půjčenou Audinkou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já svým autem Passat CC a ženich BMW a nebo Volvo, všechno z našeho dosahu, takže bez vícenákladů...
Odpovědět
Profilova fotka
My s rodiči bílou limuzínou a zbytek jel vlastními auty.
Odpovědět
my meli autobus - jen ja jako nevestra jela autem a super :) levne, prakticke, vsichni dojeli na stejne misto ve strejnou dobu, a jeste si to moooc chvalili, ze bylo v atutobusu veselo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já pojedu buď kamarádovou bílou Astrou a nebo Hiundaí iX35 jeho rodičů, podle toho jestli kamarád prodá nebo neprodá do září svoje auto :-D A ženich ještě neví, ale je možnost černou Fordem Kugou mého táty:-)
Odpovědět
U nás jsme extra sháněli jen auto nevěsty. A to kvůli šatům. Vybrali jsme bílý superb, jelikož žádné jiné normální auto nemá víc místa vzadu. Samozřejmě neberu v potaz extra limuzíny, nebo extrémní řešení která tady už padla :)
Odpovědět
Máme dvě stříbrné auta, jedním já a jedním můj drahý, asi...
Odpovědět
Profilova fotka
My měli svá auta. Manžel našim černým Golfem a já tatínkovou modrou Mazdou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja pojedu s holkama cernou limuzinou, pritel nasim sportakem.
Odpovědět
Auta máme, ale jima nepojedem. Všichni chceme pít, tak pojedeme tágama. ještě že je nás jen 20, tak se vlezem do 3 aut.
Odpovědět
My jedeme svatební historickou tramvají:) Hezky projíždka starou Prahou před obřadem a hurá na místo činu:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
U nás je to jasné, jsme čistokrevní Hondaři :-) Hondy nás seznámily :-) Takže přítel Honda CRX II a já Civic 8.G. Tangeriny. A když se zadaří, zbytek pojede také se Civiky :-) takže "UFO" svtba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jela taťkovým stříbrným volswagenem a manžel švagrovým černým :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jela audi (brácha poprosil kamaráda), manžel svědkovo passatem, auto bych si za peníze určitě nepůjčovala, určitě se najde vždy něco solidního u rodiny nebo známých, kteří jsou ochotni vás za flašku odvézt ;-)
Odpovědět
no autem :-D a fakt neřešíme jakým, přijde mi to trošku na hlavu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mali sme problem najst mikrobus za normalnu cenu. Nakoniec sa nam podarilo najst ochotneho prepravcu a boli sme tak spokojni ze dostal od nas aj velku vysluzku ☺ Takze ak tiez hladate mikrobus a ochotneho ridice, ktory vam da aj dobru cenu, tak skontaktujte pana Kotysan 603 507 860, www.mikrobusovadoprava.eu
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?