Svatební koordinátorka Brno?

Ahoj holky, s přítelem připravujeme svatbu a uvažujeme o tom, že si vezmeme koordinátorku na přípravu výzdoby a koordinaci dne. Jaký máte zkušenosti se Svatby podle Katy, easywedding a bridee.cz? A na kolik to tak vyjde? Předem děkuji za Vaše názory ;-)
Odpovědět
easywedding byli pro mě takoví zastaralí, neumí dělat moderní koncepty svateb, Katka ze svatby podle katy absolutně neposlouchala, co jí říkám, a dávala mi do návrhů věci, které jsem nechtěla, neustále mě přesvědčovala, že bez toho to nebude ono a že tak je to správně, celkově přeplácané, předražené. Nakonec nám vše dělala Zuzka z Jedinečná svatba, a bylo to naprosto famózní :) a za fajn cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já být z Brna, tak bych také volila Jedinečnou svatbu - na webu i FB je k prohlédnutí spousta fotek různých svatebních stylů, tak zkus kouknout - pro mě je to velká inspirace. Jak se to pohybuje cenově vůbec netuším...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ja doporučím Terez Agency (na fb nájdete určite), koordinovala svadby dvom najlepším kamoškám, kde som bola aj za družičku a rozhodne doporučím. Milá, profesionálna, šikovná, fajn ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den pokud nám do Ip napíšete vaši představu rádi Vám svatbu naceme i vytvoříme nezávazný návrh svatebního dne.
Odpovědět
Easywedding jsem se pokusila využít pouze na půjčení inventáře a byla jsem šokována chováním a přístupem. Byla by to story na půl stránky, tak to zkrátím - paní mi sdělila, že jelikož si u ní pouze půjčuji inventář, nejsem natolik důležitá, aby zvedla telefon manželovi, který měl dojet věci vyzvednout, má prý na práci jiné věci. Ve finále mi půjčila naprosto zničené předměty, které jsem ji obratem vrátila, aspoň vrátila zálohu. Ještě jsme si gratulovali, že jsme nevyužili jejich služby koordinace svatby, to by asi dopadlo...
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Veroniku Polehlovou z AV Your Day - www.svatebnikoordinatorbrno. Svatební centrum CAXA jsme otevřeli v Brně v září a už jsme s ní spolupracovali. Mohu opravdu doporučit, moc milá a vstřícná dáma. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?