Svatební koordinace - doporučte, Hostačov

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky, paninky! Chtěla bych se zeptat na doporučení svatebního koordinátora (koordinátorky). Někde jsem tu četla o šikovné paní, která si ani moc neúčtuje... Nechá si samozřejmě zaplatit plus se jí dají peníze za dopravu. I jsem si procházela její blok, ale za boha to nemůžu najít. Obřad bude na zámku Hostačov a hostina v Obecním domě v Bělé u Ledče nad Sázavou. Děkuji za tipy. Nechci to všechno hodit na sebe a svou rodinu! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@msobotkovam My měli koordinacesvateb.cz , má profil i tady na beremese. Jsou to profesionálky, na naší svatbě byla Míša Matlasová. Můžu to jen doporučit. Celou svatbu jsme si naplánovali a zařídili sami.V den D byla s námi a zařídila co bylo potřeba. Určitě bych neměla, jsem ráda, že tam byla a já si ten den mohla užít a nestresovat se jestli všechno klape.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Letos jsme fotili na zámku Hostačov česko-francouzskou svatbu. Kromě dvou překladatelek tam byla i paní, která všechno organizovala a na 99% jsem přesvědčená, že byla domluvená přímo z toho zámku. Je pravda, že celá svatba tam i bydlela a měli na zámku i hostinu a nikam se nepřesouvali. Ale s paní byla velmi dobrá domluva. Dokonce i dovedla matrikářku za nevěstou na pokoj, aby ona před obřadem nemusela nikam odejít a náhodou ji nezahlédl ženich. Obřad měli na zahradě a ženich nevěstu viděl až u oltáře. Všechno klaplo na jedničku :-) Mimochodem vybrali jste úžasné místo na svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, :-) velice Vám rozumím, že veškeré přípravy nechcete nechat na sobě a rodině. Hrozně ráda bych Vám pomohla, pokud byste si o všem chtěla popovídat nebo mi třeba jen napsat email, co vše např. máte hotovo a s čím byste chtěla pomoci, ráda Vám pomohu. Můžete mě kontaktovat emailem. Hezký den. Kamila
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?