Last minute - koordinace svatebního dne

Profilova fotka
Jsi Profesionál a nabízíš i koordinaci svatebního dne? Máš ještě volné termíny v nejbližších 8 víkendech? Nabídni zde své volné termíny jako "Last minute" a najdi nevěstu, která Tě hledá! Podmínky diskuze: 1. Uveď i konkrétní datum a konkrétní cenu nebo slevu, příp. oblast ČR, kde působíš. - DATUM a CENA (nebo sleva) MUSÍ BÝT UVEDENÉ, protože Last minute je výprodej volných termínů na poslední chvíli - příspěvky bez konkrétních termínů a ceny (slevy) budou z diskuze odstraněny, protože bez nich jde o čistou reklamu, a ta ve Fóru není povolena. 2. Do diskuze mohou přispívat jen firmy, které u nás mají Profil Profesionála. - diskuze není určena pro doporučování svatebních koordinátorek, které znáte - diskuze není určena pro volné termíny jiných firem než našich Profesionálů. Jsi-li svatební koordinátorka nebo zástupce svatební agentury a chceš se zapojit, musíš se u nás nejdříve registrovat jako Profesionál. Jsi nevěsta a hledáš někoho, kdo Ti na poslední chvíli pomůže? Napiš do této diskuze datum a město, kde se Tvá svatba koná, a jakou máš přestavu. Chcete-li reagovat na některou nabídku, napište mu vzkaz do IP (Interní pošty). Tak si podrobnosti dohodnete už mezi sebou a diskuze zůstane přehledná - budou zde jen nabídky a poptávky ;-)
Odpovědět
1
2
last minute koordince platí pro Brno a okolí v termínech 8., 15. a 29. června celý den 8hod za 4000Kč nebo půl den 4hod za 2500kč - zahrnuje i přípravné schůzky užijte si svůj svatební den
Odpovědět
Profilova fotka
1.6., 15.6., 29.6. Olomouc a okolí (Morava). Cena: proplacení cestovních výloh + hodnocení zde na beremese a mých stránkách + pár fotek ze svatby, které bych mohla uveřejnit.
Odpovědět
Profilova fotka
Last minute Koordinace svatebního dne s 50% slevou na dny 7.-9.6. , 21.-23.6.2013 kdekoliv v ČR. Cena: 3.000,-Kč - za 8 hodin nebo 2.000,-Kč za půl den, cca 4 hodiny (do konce obřadu). + příplatek za cestovné mimo Prahu (dle skutečně projetých km).
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, nabízím uvolněný termín 29. 6. 2013 na koordinaci svatebního dne se slevou 20% z ceny balíčku, který si vyberete. Více info o cenách jednotlivých balíčků zašlu skrze email či do Vašeho IP ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Last Minute - zjistili jste, že potřebujete svatební koordinátorku - Koordinace svatebního dne - volné termíny 15.6., 21.6. a 22.6. Cena 2.000 Kč pro svatby do 50 osob.Nina Fukalová, Vaše svatební koordinátorka
Odpovědět
Profilova fotka
@ninafuka O Vás vědět dřív, nemusela jsem mít nervíky,když se mi zhroutila celá svatba...teď už jsem to pořešila celé znovu,ale měla jsme to přenechat odborníkovi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sweetest Pokud byste chtěla využít služeb koordinátora během Vašeho dne D, abyste nemusela na vše pamatovat , nebo výpomoc s výzdobou atd.,ale jen si ten den užít, určitě se ozvete. Nina Fukalova, Vás svatební koordinator.
Odpovědět
Profilova fotka
@ninafuka Uvažuji o tom, neb je stále dost věcí a mám hrůzu, že to padne na mě. Má část svatebčanů přijede v převečer svatby nebo dokonce až v den svatby...tudíž mi na místě nemůžou kámošky s ničím pomoci. Co vlastně obnáší částka 2 000 ,- ? Písněte prosím do IP. Kuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Červencové sobotní volné termíny 6.7. a 27.7., koordinace celého dne (2 koordinátoři), cena 2.800 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Hledam svatebni koordinatorku/koordinatora na sobotu 7.6.2014 v Usti nad Labem - nejlepe znalost i nemeckeho jazyka (neni podminkou). Prosim nabidnete! Dekuji, nevesta chakka
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
celodenní koordinace svatby s 20% slevou pro svatby v dubnu a květnu 2014 - platí pro Prahu, Brno a okolí
Odpovědět
Profilova fotka
Firma HJ original poskytuje kompletní svatební a společenský servis na území celé ČR. Upřednostňujeme okres Benešov u Prahy a Praha. Více na www.hj-original.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, nabízím tak trochu jinou svatební agenturu se skvělími dekoracemi, zavřete oči a začnětě snít Mr. & Mrs. Svatební agentura Okolí Uh. Hradiště, Zlín.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, Hledam svatebni koordinatorku, ktera by se postarala o chod svatebniho dne 1.5.2015 Brno. Misto obradu, hostinu, catering atd. si zaridim sama. Potrebuji pouze nekoho, kdo se mi postara o hosty. Nutnost znalosti anglickeho jazyka, jelikoz prevazna vetsina hostu bude z Irska/Skotska a Australie. Nechci se ve svatebni den stresovat a vsechny obvolavat a kontrolovat zda trefili na misto setkani, dorazili na obrad a na hostinu atd - na to bych si chtela najmout prave Vas. Pokud je tu nekdo, kdo ma s timto zkusenosti, napiste mi prosim do zprav cenovou nabidku ( potrebovala bych Vas cca na 6 hodin). Moc dekuji. Krasny den vsem xx
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, rádi bychom Vám nabídli last minute koordinaci části nebo celého svatebního dne v Plzeňském kraji nebo v Praze. Nabízíme volné termíny 16.8. a 23.8.2014. Cena za částečnou koordinaci cca 4 hodiny je 1 900 Kč nebo 2 800 Kč za cca 8 hodin. Navíc od nás každý pár obdrží dárek - originální svatební manžetové knoflíčky s motivem dle výběru nebo originální brož do svatební kytice dle stylu svatby. Milujeme svatby...a vy si zamilujete naše dokonalé služby pro Váš jedinečný svatební příběh emoticon Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si s námi nezávaznou schůzku. Přejeme krásné nejen svatební dny!
Odpovědět
Profilova fotka
Milé slečny, budoucí nevěsty z Moravskoslezského kraje nabízíme Vám v tomto roce 2014 volné sobotní termíny 11.10., 18.10. nebo 1.11., ale jsme připraveni být nápomocní i v jiné než sobotní dny. Rádi nabídneme své zkušenosti a služby u celodenní i částečné koordinace včetně koordinace obřadu, zajištění programu a dalších nezbytností spojených se svatebním dnem, to vše do konce roku se slevou 30% z našich stávajících cen. Těšíme se na nové zamilované páry, se kterými budeme moci sdílet jejich Velký den!
Odpovědět
Profilova fotka
Hledám svatební koordinátorku na organizaci obřadu, svatba bude 20.9.2014 v Praze v Havlíčkových sadech. Nabídky prosím do zpráv, děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Hledám šikovnou koordinátorku na koordinaci svatebního obřadu. Svatba je v sobotu 11.10. ve Viničním Altánu, obřad začíná ve 14.hod. Děkuji za nabídky
Odpovědět
Přeji pěkný den, hledáme svatební koordinátorku...nebo spíš "moderátorku" :-)...někoho kdo by v případě nouze koordinoval hosty :-D, představu pak ještě upřesním... na 17.10. v Děčíně... asi tak na 4-5 hodin by to mohlo stačit... Resp. obřad začíná ve 13:00 na Děčínském zámku - pak hostina - pak oslava... :-) Předem děkuji za nabídky
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, nabízím profesionální koordinaci svatebního dne a svatby na klíč. To vše za velmi příznivé ceny. Ceny jsou pevné a fixní tj. 2 800,- Kč za koordinaci svatebního dne (2 koordinátorky), 7 000,- Kč za svatbu na klíč vč. koordinace svatebního dne. Zorganizujeme Vaší svatbu jako by byla naše vlastní! Těším se na spolupráci s Vámi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mejzy85 Ahoj, ozval se ti nekdo? Ja budu mit asi stejny problem.
Odpovědět
Profilova fotka
@mimakoky jojo, se svatbou mi pomuze koordinatorka z Easywedding agentury.
Odpovědět
Profilova fotka
NEVĚSTY POZOR!! Toužíte po nádherné zimní svatbě? My také :-) Vyhlašujeme jedinečnou akci - 50% sleva na svatební šaty i na koordinaci celého svatebního dne v měsících listopad 2014 - únor 2015!!! TO TU JEŠTĚ NEBYLO! Objednávejte se předem na našem telefonu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mejzy85 Mohu se zeptat která? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mimakoky soukroma zprava
Odpovědět
@knoflice mam zkusenosti s moderovanim svateb i koordinaci. Jsem schopna vymyslet zabavu. Cena s cestou 2500kc.
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, nabízíme Last minute koordinaci svateb, výzdobu, zábavu aj. Informujte se u nás, zda je právě Váš termín pro rok 2015 volný. Nabízíme kvalitní služby za příznivé ceny. Více informací na našem profilu nebo na internetových stránkách.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?