Koordinátorka Praha/Středočeský kraj

Ahoj holky, moc prosím o pomoc. Není tu nějaká koordinátorka, klidně i začínající slečna, pro malou svatbu? Nebo neměla by nějaká nevěsta tip na paní, která má organizaci klidně jako koníček (v rámci Středočeského kraje či Prahy)? O:) Jde o nám o pomoc a radu kdy-co-jak zařídit, případně pomoci v den D a nechceme velké agentury za šílené peníze. Předem moc děkuji! :)
Odpovědět
Ahoj, doporučuji Sloweddings - Markéta je skvělá. Za její práci se vyplatí zaplatit. A rozhodně si neúčtuje tolik, co jiné agentury.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rraadka:

Ahoj, doporučuji Sloweddings - Markéta je skvělá.…
@rraadka Moc děkuji za tip! Vyzkouším O:)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Jsem hlavně fotograf svatební, ale dělám koordinátorku v eventovém prostředí a svatbu jsem párkrát dělala taky. Pokud hledáte jedno či druhé, můžeme se spojit.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od luckanov:

Ahoj holky, moc prosím o pomoc. Není tu nějaká ko…
@luckanov Dobrý den, jmenuju se Vlasta a jsem z Mělníka, kde jsem si otevřela půjčovnu svatebních dekorací www.vase-svatba.cz a věnuji se dekorováním svateb. Nejsem sice koordinátorka, ale vzhledem k tomu, že na svatbách se pohybuji tak vím, co kdy, kde a jak :-) Většinou když už na místě dekoruji svatbu a jsem tam od rána do příjezdu hostů tak jsem tzv. k ruce - dám vývazky, přípitek nabídnu občerstvní apod. Prostě co je třeba. ( jednou jsem dokonce jela ženichovi na rychlo pro motýlka :-)) Ono je většinou vždy něco navíc, s čím se nepočítá a rozhodně nefunguji tak, že bych řeka...PADLA a jedu pryč :-) Jsem ráda, když jsou všichni spokojení a teprve potom moje práce končí. Nejsem tedy klasická koordinátorka, ale jsem k ruce , nebo na telefonu při poradě nejen s dekoracemi ale právě i s připomenutím co kdy zařídit. Pokud byste se chtěla třeba jen nezávazně sejít, zavolat si jsem Vám k dispozici. Hezký den Vlasta . fotky mých dekorací na ukázku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?