Jedinečná svatba - jaká je Vaše zkušenost?

Milé nevěsty, narazila jsem tady na agenturu s názvem Jedinečná svatba, její web zde: http://www.jedinecnasvatba.cz/cz. Je tu, prosím někdo, kdo s nimi má osobní zkušenost? Mám poměrně velké nároky na organizaci, takže hledám někoho, kdo bude skutečný profesionál. Poradili byste, prosím? Předem moc díky a přeji všem, ať si užívají přípravy! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@loverosie Dobrý večer, komunikovaly jsme spolu v jiném vláknu. Pochopila jsem, že plánujete svatbu v Praze, tak jen upozorňuji, že Jedinečná svatba sídlí na Moravě. Co se referencí týče, tak nějaké reference by měly být dohledatelné tady ve fóru (vlákna na téma svatební agentury v Brně). Pokud byste chtěla pomoct s organizací/koordinací svatby, tak jsme k dispozici (jsme v Praze).
Odpovědět
@svatbaspribehem Moc dekuji reakci! Ja vim, ze to je agentura z Brna. To nam nevadi, hledame nekoho "pouze" na koordinaci svatebniho dne. Divala jsem se tady na diskuze ohledne agentur v Brne, ale byli tam maximalne dva prispevky na tuhle agenturu. Z toho duvodu jsem tady vypsala prispevek. ;-) Na vase stranky jsem se divala, diky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste se podívat také na http://bridee.cz/ ;-)
Odpovědět
Nejlepší! Zuzka z jedinečné svatby je opravdu žena na svém místě :) koordinace svateb, výzdoba, vázání květin, všechno zvládá na výbornou, a je velmi milá a ochotná. A hlavně snoubence opravdu poslouchá, nic nenutí, a dělá tak, jak bylo smluveno, podle představ snoubenců :)
Odpovědět
@slevosvatba Děkuji za doporučení!
Odpovědět
@lalkaamichal Díky moc za reakci a referenci!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?