Svatba v zahraniční na vlastní pěst, jde to vůbec?

Profilova fotka
Milé minulé nevěsty :) měla jste některá svatbu v zahraničí, ale bez agentury? Jde to vůbec?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, take by mne zajimal tento nazor, da se to vubec?;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Koukam,asi zadna zkusenost. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni My se na to chystame na Hawaii... neni to nijak slozite... nejsem si jista co dalsi staty :)
Odpovědět
Proč by to měl být problém? Tady v ČR vyřídíte v Brně žádost, tam se vezmete a po návratu zpět do ČR donesete potvrzení. Škoda platit agenturám.
Odpovědět
já se trochu pídila po svatbě v Řecku a zas tak jednoduché (vyřídit si v Brně žádost a čau) to nebylo. Tuším, že byla potřeba kopie rodného listu, osvědčení o právní způsobilosti k uzavření manželství, pak pokud je někdo ze snoubenců rozvedený, tak k tomu nějaké dokumenty a to se pak posílalo překladateli, cca 2 měsíce před obřadem.
Odpovědět
Profilova fotka
To se ale tyce papirovani ja chci naplanovat obrad, vyzdobu,veceri, hudbu. Ne jen svatbu ve dvou a rychlej obrad, navic ziju v zahranici, takze bude potreba vic papiru nez si jen dojit do Brna.A krom jedny diskuze kde nebyl zadnej detail jsem uz zadnou nenasla. Zajima me proto zda nekdo zvladnul naplanovat svatbu se vsim vsudy v zahranici bez agentury
Odpovědět
@elkam Stejné množství dokumentů je potřebné donést pro církevní sňatek (rodný list a potvrzení o křtu), pro páry to není problém.
Odpovědět
@lucineni V dnešní době bezdrátové komunikace na tom nevidím nic těžkého. My jezdíme na dovolené vždy bez cestovek. Dokázali jsme si objednat třítýdenní dovolenou v USA pouze po internetu. Objednané auto, hotel ve Vegas, kempy, restaurace, ...
Odpovědět
Profilova fotka
My taky nevyuzivame cestovku, ale to planovani svatby mi prijde trochu tezsi a to uz jsme naplanovali spoustu dovolenych a cestovali vsude mozne. Tak se trochu bojim,zvlast kdyz treba italove anglicky moc neumi :-D :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Zajímavý rozhovor o svatbě v exotické zemi je zde: http://melouny.blogerka.cz/Rozhovory/... Snad Vám to pomůže. :-)
Odpovědět
@lucineni Aha tak my cestujeme do zemí, kde není problém se anglicky dorozumět (Skandinávie, USA, ...), jih nás neláká. Tak zkuste oslovit nějakou svatební agenturu. Po zkušenosti s naší svatbou mi plánování svatby přijde jako hračka. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych prave rada bez agentury, ale kdyz si vzpomenu na Italii kde jim moc anglictina nejde, no ale stale lepsi jak mexiko.Tam se clovek nedomluvi vubec:) No budu mit hodne casu tak to nejdriv zkusim sama, snad se nekdo taky podeli o zkusenosti 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Hlavni je si zjistit v danem state, co je potreba pro svatbu cizincu u nich. My se brali v Las Vegas a jednodussi uz to byt nemohlo...zadne litani po uradech predem v CR nebylo potreba, ale pro jine staty je potreba vyridit potvrzeni o obcanstvi a dalsi veci - dobre je se poptat na matrice ve vasem meste, ale ti take nevedi vse. Me hnala na 3 urady, pak jsem mrkla na stranky kancelare ve Vegas a potreba nebylo nic z toho Ale jeli jsme take sami, na vlastni pest, zadna agentura neni potreba, staci jen googlit a cist recenze 8-)
Odpovědět
Ahojky, nevíte prosím někdo co přesně je potřeba pro svatbu v Římě? Jedeme jen na prodloužený víkend a jde nám čistě jen o to říct si tam někde v centru to pověstné "ANO". Hostina atd. by byla normálně v ČR. Díky moc za pomoc či nějaké rady
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?