Svatba v zahraničí ve dvou

Profilova fotka
Ahoj holky. Měli jsme mít svatbu 7. července, ale jelikož nás štval tlak okolí, všechno jsme zrušili a rozhodli se pro svatbu ve dvou v zahraničí, kterou rovnou spojíme s dovolenou i svatební cestou. Máte tu některá zkušenosti se svatbou v cizině? Můžete mi dát popřípadě nějaké konkrétní tipy, ceny atd.? Přemýšleli jsme nad Řeckem, ale budu ráda za každé info. Moc děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také to tak budeme chtít vyřešit. Dle mého názoru a zkušeností bude nejlepší nespoléhat se na svatební agentury, které na tom dost rejžujou. Koukala bych už teď být vámi na letenky (akcniletenky.com nebo levnocestování), dá se na nich dost ušetřit :-) To stejné ubytování (my se koukáme na airbnb), jsou tam k pronájmu kolikrát dost luxusní apartmány a ani ne za hodně, pokud tedy netrváte na allin.
Odpovědět
Profilova fotka
@milenkar Dobrý den, svatba pro dva třeba na Mauriciu nemusí být až tak nereálná. Rozpočty běžně pro dvojici s týdnem pobytu začínají na 100 tis. Podívejte se na naše stránky.
Odpovědět
Profilova fotka
@milenkar Hezký den, v Řecku bydlím na stálo a v posledních letech zde organizuji svatby převážně párům, které chtějí mít svatbu za rozumnou cenu u moře a necestovat daleko. Podívejte se na mé stránky nebo mi napište na mail.
Odpovědět
Ahojky, v červnu máme s přítelem svatbu na Lefkadě, kdyby jsi chtěla nějaké bližší informace, klidně mi napiš :))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?