Svatba v zahraničí, Mauricius aj., měla jste některá?

potřebovala bych poradit, slyšet názory, jak vše probíhá atd. s kým nejlepší, jak cenově...díky!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, na svatbu na Mauritiu jsou tady dvě témata. ;) http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s..., http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... ... Je tam plno zajímavých informací. Sice to dá fušku to přečíst celé, ale opravdu to stojí za to. :) Jinak jsou holky moc ochotné a se vším poradí. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mi jedeme v květnu přes BM (blue marlin), mají tady nejlepší reference a myslím, že i ceny... Ale myslím, že i svatby v ráji už nevychází o moc dráž. ...
Odpovědět
@petinecka Dráž nevychází, ale komunikace s nimi je složitá, neodpovídají na emaily a když jsem je poprosila, zda by nám nespočítali kontkrétní cenu pro konkrétní termín, tak už se neozvali vůbec. Nedoporučuji je, my jedeme taky před Blue Marlin:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky nad tím začínám přemýšlet tak googluju a právě jsen narazila na tohle http://www.svatbyvrecku.cz/vzali-se/?... cenově přijatelné a stejně krásné.. Je to jenom takový tip a inspirace :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
v exotických destinacích bohužel často nejsou k dispozici opravdu dobří fotografové, takže pro ty, komu na fotkách záleží, doporučuji americkou praxi - vzít si s sebou kvalitního fotografa z domova :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?