Svatba v exotice a současná nebezpečná situace ve světě...

Ahojte,..S přítelem bychom chtěli vycestovat za účelem svatby na Mauricius,možná Seychelly, ale děsí nás současná situace ve světě =-) -útoky teroristů kdekoliv na světě :-( ...Jaký máte názor vy? Také zvažujete cestu do exotiky? :-| Mohli byste mi poradit ti, kteří jste v nejbližší době vycestovali....jaké jsou opatření...jestli se to dá a je to v pohodě..?Jaký jste z toho měli pocit, třeba na letištích? Moc děkuji za všechny odpovědi.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@snilka26 spravne pises kdekoliv - to by ses nesmela hnout z bytu a jeste se modlit aby tvuj byt nevybouchl ;-) my mame svatbu na mauriciu v zari... samozrejme clovek musi byt opatrny a nevybirat si nebezpecne oblasti ale zrovna mauricius mi neprijde jako nejvetsi cil teroristu...
Odpovědět
Myslim, že Mauricius je úplně v pohodě, byla jsem tam před lety a byla to jedna z nejpohodovějších destinací, který jsem viděla, vůbec jsme tam necítili žádné nebezpečí... A na Seychelách už bych se vůbec nebála, vrátila jsem se tam odsud před 14 dny a bylo to tam úplně super, nebylo se vůbec čeho bát, většina obyvatel jsou křesťané... Strach bych měl z destinací jako Indonésie, Egypt, Tunis, hodně zvažuji i jarní cestu do USA, ale určitě ne ze Seychel a Mauricia :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byli jsme min.rok na Seychellách, vřele doporučuji, nádhera....cestovali jsme přes Dubai s Emirates(mají celkem přísná bezp.opatření) a vše vpohodě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bezpečnostní situace na Mauriciu i na Seychelách je absolutně bezproblémová. Není zde problém ani s žádnými nemocemi.
Odpovědět
Moc Vám všem děkuji za reakce a poznatky...vzdy je to lepší slyšet od těch, co tak dlouhou cestu absolvovali a mají vlastni zkušenosti. Ještě jednou velke diky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?