Je sňatek na Maledivách platný i v ČR?

Profilova fotka
Holky prosím, potřebovala bych poradit... Pokud bychom se s přítelem chtěli vzít na Maledivách, je sňatek potom platný i v ČR??? Moc a moc děkuji :-)
Odpovědět
Ano je platny ale lepsi je to zarizovst pres cestovku nez sami. potom se musi jen zazadat o zapis na matriku v brne.neni to slozite jen zdlouhave. :-)
Odpovědět
A je potreba i nejaky cas na vyrizeni pred planovanou svatbou.
Odpovědět
@petachuda Je to blbost, co tady @sasui1 píše. Svatba na Maledivách není v ČR právně platná, tzn. jedná se pouze o symbolická svatební obřad. Na Zvláštní matrice v Brně vystavují české oddací listy, ale tohle řešíš pokud se vezemeš v zahraničí, kde svatba je platná i v ČR, což je třeba Mauritius, Seychely... apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@lentilka283 Takže pokud tam ten obřed budeme mít, tak se stejně budeme muset vít i tady v ČR, chápu to dobře? Jinak holky moc děkuji :-)
Odpovědět
@petachuda Přesně, musíš se vzít i tady. Já si to nedávno zjišťovala, tak mám čerstvé info :-)
Odpovědět
Tak to se omlouvam. Nevedwla jsem ze zrovna tam to nejde. Sama jsem svatbu v zahranici mela a my nemeli problem tak jsem nwtusila ze to nekde peoblem je.
Odpovědět
Profilova fotka
@lentilka283 Moc a moc děkuju :-) @sasui1 To nevadí, každá rada dobrá, i tak děkuji :-)
Odpovědět
@sasui1 Já to možná napsala drsně, ale nemyslela jsem to tak :-) Jojo, Maledivy mají takovou blbou vyjímku... @petachuda Nemáš vůbec zač :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?