Dominikánská republika, měl tam někdo svatbu?

Profilova fotka
My v Říjnu na poloostrově Samaná. Byli jste spokojeni? x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo ?? :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Abys nebyla smutná, tak my tam sice svatbu neměli, ale byli jsme v Dominikánské republice na dovolené v hotelu Don Juan a moc se nám tam líbilo. Určitě se tam chceme ještě někdy podívat! ;-) Skvělá kuchyně, hodně exotického ovoce. Na pláži se pořád něco dělo, takže se člověk ani minutu nenudil. Krásná příroda a jejich vyhlášený rum mají vynikající - Brugal extra viejo doporučuji ochutnat/koupit domů. Jediná negativní věc byla časový posun a vlastně i dlouhý let, jelikož jsme letěli na jeden zátah jen s mezipřistáním na dočerpání paliva, kdy nás na 30 minut nechali vystoupit a pak ještě cesta autobusem do Karibiku. Ale stálo to za to!
Odpovědět
@torpen: S kym ste leteli? Takove zrudnosti se snad uz nedelaji... @emmik31 Ja jsem Dominiku a dalsich asi 5 karibskych ostrovu zvazoval, ale me se v Dominikane nelibi hustota a velikost hotelu - na svatbu mi to prijde malo privatni...
Odpovědět
@alfred1 Mám dojem, že jsme letěli s Travel Service. Pro mě byla nejhorší poslední část cesty autobusem kvůli únavě. Ale jak jsem psala - stálo to za to vydržet. ;-) My měli svatbu na Mauriciu a bylo to tam mnohem klidnější. Máme krásné fotky, kde nejsme s hromadou turistů za zády. U Dominikány, tam kde jsme byli, by se tak fotit rozhodně nedalo, ale zase to nebyl hotel, kde by se standardně pořádaly svatby.
Odpovědět
@torpen Jo aha, tak to je pak jasny - TVS ma jenom autobusy (A320 a B738). Mym snem je v karibiku dovolena na ostrove Svateho Martina, ale tam je vsechno velmi drahe (vyrazne vic nez v Dominikane nebo Mauritiu). A pak samosebou Velky koralovy utes :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?