Netradiční přeslov u obřadu - co si o tom myslíte?
Nenašli jste co jste hledali?
Doporučení dodavatelé![]()
Pension Diana
Beroun
Rodinný pension s restaurací,žádné pronájmy,či zbytečné poplatky.
Jsme tu pro Vás a je jen na Vás a rodině, v kolik hodin budeme zavírat
Jsme tu pro Vás a je jen na Vás a rodině, v kolik hodin budeme zavírat
Svatby na míru pro 2 až 50 osob, zajištění všeho od ubytování po fotografa, květiny i vizážistku, osobní přístup, NEUTRATÍTE NESMYSLNÉ PENÍZE!
Martina Pykalová - Svatby na jihu
České Budějovice
Každá svatba je jedinečná a každý pár má jiné představy o svém dnu D. Mým úkolem a velkým potěšením je naplnit ty Vaše.
Články od našich partnerů
Na jazz a swing se dá tančit až do rána! Nikdo nezůstane sedět!
Buďte na své svatbě dokonalá! Napravit se toho dá hodně i pár dnů před
Obálky na svatbě jsou minulostí – Svatební inovativní aplikace Modrá stužkaArchiv článků od partnerů
Zdravím vás milé dámy,
ale pokusím se. Co se týče mě a víry, je to kapitola sama pro sebe, do kostela nechodím ale je tam to ale
. Jde o to, že obřad/svatbu nebudeme mít církevní, nastávající věřící není, já si nějak cestu k „tomu něčemu vyššímu“ našla, takovou svou svéráznou... nicméně nevím jak se jeho zeptat, že bych chtěla aby nám jeden páter pronesl pár slov ke konci obřadu.
vím, že to vzláštní je, jak to psané, tak celá ta „věc“
vůbec nevím jak celou tu otázku pojmout
Ani totiž nevím, zda to po panu páterovi můžu žádat....Potkala jsem jej kdysi v Římě, když jsem tam byla s mámou, provázel nás celou skupinu po Římě, bylo to v rámci bydlení v poutním domě v Římě....před nějakým časem jsem mu psala pozdrav, byť jsem netušila jestli si mě vůbec pamatuje...
Takže ani nevím jestli se lze ptát, a upřímně ani nevím, jak bych se ho zeptala.
Prosím ty, kterým tohle celé přijde vzláštní či hloupé...tak raději nepište
Díky moc