Je zvykem platit knězi za vykonání obřadu?
Nenašli jste co jste hledali?
Doporučení dodavatelé![]()
![]()
![]()
Svatby s úsměvem
Mladá Boleslav
Plánujeme, dekorujeme, koordinujeme.. ale hlavně s úsměvem měníme vaše svatební sny a přání ve skutečnost
Penzion Marek
Jihlava
Jsme rodinný penzion se zahradou v srdci Vysočiny.Zabýváme se pořádáním a celkovou realizací svatebních hostin.Nabízíme domácí kuchyni,grilování ....
Svatební potahy
Uherské Hradiště
Půjčujeme slavnostní potahy na židle, ubrusy, stuhy, koberce, výzdobu na auta, vázy, světelné řetězy a zástěny, party nábytek, chiavari židle, atd.
Články od našich partnerů
Na jazz a swing se dá tančit až do rána! Nikdo nezůstane sedět!
Buďte na své svatbě dokonalá! Napravit se toho dá hodně i pár dnů před
Obálky na svatbě jsou minulostí – Svatební inovativní aplikace Modrá stužkaArchiv článků od partnerů
Ahoj holky,
jsem tu poprvé a ráda bych se zeptala na Váš názor a zkušenosti: setkaly jste se s názorem, že je slušností dát knězi za vykonání obřadu svatební bohoslužby peníze? Zaslechla jsem to od táty, že prý když se s mamkou brali v kostele před 35 lety (římskokatolickém), tak to tak bylo a prý je to zvykem dodnes. My se budeme brát u evangelíků, je možné, že pro ně je to jinak? Úplně mě to šokovalo, vím, že je zvykem dávat knězi výslužku a pozvat ho na hostinu bych taky považovala za hezké, ale peníze, to mi přijde nechutné...vždyť mají plat a toto je součást jejich práce, vč.svatebních příprav...
Děkuju za názory, zdravím všechny a přeju bon courage při přípravách!