Zimní pohádka aneb hledají se lednové spolunevěsty 2013

Profilova fotka
Ahojky, hledají se spolunevěsty pro zimní pohádku;) Zima není úplně obvyklé roční období, a tak budu ráda za každou pomoc a inspiraci..
Odpovědět
Ahoj a kdy a kde se vdáváš?
Odpovědět
Ahoj, my naši svatbu také nazvali zimní pohádka a původně jsme taky plánovali leden nebo únor, ale nakonec jsme měli svatbu už v listopadu (neromanticky rozhodlo plánované zvýšení DPH od nového roku :-D ), ale zimní tématiku jsme si nechali :-). Výzdobu jsme měli bílo stříbrnou, po stolech poházené malé skleněné křišťálky jako symbolika ledu, krystalky taky v kytici a v korsáži a k tomu spousta svíček (navíc jsme měli obřad až v 17. hod a to už byla i tma :-) ) a sněhem ve spreji můžeš taky leccos zimně ozdobit (skleněné vázy, kalíšky na čajové svíčky, ...) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anicka_1 Vdávám se "až" za rok 12.1.2013:) Byla jsem nedávno požádána o ruku, ale ještě před svatbou musím stihnout dodělat diplom, abych měla tu správnou pohodu pro plánování svatby;)
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek Já jsem se setkala už s mnoha názory, že jsem se naprosto zbláznila. Mít svatbu v zimně, kde jsem to prý viděla:( ale já se na to těším..a při troše štěstí nám napadne i sníh a bude to nádhera!;) Jinak si taky představuju plno svíček a světýlek, vločky a krystalky, kam se jen podíváš!:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
ahoj, já se budu taky vdávat v zimě, akorát za měsíc po tobě, tedy v únoru, tak se můžeme inspirovat navzájem, myslím, že zima je krásné období a pro svatbu netradiční, a pokud napadne sníh, nebude to mít chybu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, taky teď přemýšlíme jestli svatbu neposunout na naše výročí tzn.23.ledna....udělat si jen malou svatbu a pak třeba za měsíc,dva pozvat rodinu a kamarády na posvatební party...jen nevím jak bych to všechno zvládala...bylo by to už za chvíli...ale zase by se všechno dobře pamatovalo...už začínáte zařizovat?
Odpovědět
Ahoj, já se budu vdávat někdy v únoru - ještě přesně nevíme datum :-). Doufám, že nám hezky nasněží a na svatební cestu pojedeme na běžky :-). Už se těším.... ikdyž jsem se prý zbláznila. Jenže já nemám ráda léto a miluju zimu!
Odpovědět
Nas to ceka v lednu.A co s vyzdobou opravdu netusim ale svicky urco budou :)
Odpovědět
Já výzdobu neřeším. Budou to řešit v restauraci. Viděla jsem jejich výzdobu již na jiné svatbě a bylo to velmi vkusně zařízené. Nesnáším když je to všechno přeplácané (třeba židle s bílým potahem a mašlí - děs). Vidím to na kytky, bílé ubrusy, barevné ubrousky a velmi stylové jmenovky (má tvorba) 8-) ....a to stačí..
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, měla jsme možnost fotit letos v lednu jednu zcela netradiční lednovou svatbu a můžu vám říct že je to pecka! Rozhodně vám přeji velké odhodlání a nenechte si zimní svatbu vymluvit, stojí to za to!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také mám zkušenosti se zimními svatbami, když padá sníh, je to romantika. Nenechte se odradit, důležité je, koho si berete :-) Kdybyste hledali svatební fotografku, jsem Vám k službám. Více na profilu profesionála nebo na mém webu. Mimochodem mám několik svatebních deštníků a zimní boa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/fotoblog/siera...
Odpovědět
Článek se načítá
ahojte :) my mame termin svadby 26.1. rozhodli sme sa velmi spontanne, zima nam nevadi.. svadba bude sice na Slovensku, ale kedze zijeme v Prahe, tak vsetko budeme zariadovat odtial na dialku :) rada sa necham inspirovat :)
Odpovědět
@verbra Ahoj, já budu mít svatbu 2.2. na Opavsku a zařizuji vše taky dálkově z Prahy :-D .
Odpovědět
@cital tak to mame spolocne :) a jedine v com vidim problem budu saty.. mam sice dobru konfekcnu velkost 36, ale v lednu budem mat 3 mesiace pred porodom :) tak saty nechavam na poslednu chvilu.. ty si budes saty poziciavat alebo kupovat alebo si nechas usit?
Odpovědět
@verbra Tak to gratuluji, to je super! Taky bych už chtěla malé, ale musím si počkat ... po svatbě začneme ;-) . Já si je právě z toho důvodu, že se vdávám jinde a následně navazuje svatební cesta nechávám ušít. I cena je příznivá. Moje sestřenka jak se vdávala těhotná, měla vybrané šaty 2-3 měsíce dopředu a pak se do nich stejně nevlezla, tak to řešila na poslední chvíli :-).
Odpovědět
@cital dakujeem :) my sme sa najprv rozhodli pre babatko, az potom pre svadbu :) bude to len v malom, s najblizsou rodinou a zopar kamaratmi.. tie pripravy ale zato stoja :) a co sa tyka siat, musim sa zamerat na anticke, aby to bolo hlavne pohodlne.. nemam predpoklady ani tendenciu na velke a rychle priberanie, ale vsetko sa moze zmenit :)
Odpovědět
@verbra Myslím, že antické budou určitě super....a těhotným sluší :-).
Odpovědět
@cital kde si davas sit saty? v Prahe? alebo ti to sije niekto znamy? zacinam nad tym uvazovat..to by slo kvoli brusku upravovat... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?