Vybral jste si někdo taky magické datum svatby 4.4.?

Ahojky po 7mi letech jsme si s přítelem řekli, že se nám tohle datum líbí. Kolik myslíte, že nás tu nakonec bude? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vagnerovci já myslím že na duben překvapivě dost ;-) My taky 4.4....
Odpovědět
Profilova fotka
@vagnerovci Také máme 4.4. :-) vybrali jsme to už před rokem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My také 4.4.2014 ve 14 hodin :)
Odpovědět
@vejunkaa @sammaelka @skoromusilci my se taky rozhodli pro 14 hod. Uz se strasne tesime x-)
Odpovědět
Profilova fotka
u nás to bylo obojí spíš náhoda, jak datum, tak hodina :D
Odpovědět
@vejunkaa my hledali nĕjaké krásné datum. No a ta hodina se k tomu přímo nabízela ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vagnerovci My chtěli duben, jeli jsme si objednat konkrétní datum a paní nám tam povídá, že je tohle ještě volné, že je to sice pátek, ale že je to hezké, tak jsme si to vzali. No, a potom na jsem volala na matriku a tam jsem chtěla obřad mezi 12.-14. hodinou, paní matrikářka mi měla druhý den volat a jak volala, tak mi říká, že když máme tak pěkné datum, tak že nám k tomu dají i tu hodinu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@vagnerovci My měli původně tři varianty, 2014 bylo jasný, ale dny buď 4.4. nebo 6.6 nebo 8.8. a nakonec to vyhrál duben. Ale ne ve 14 hodin ale v 11, nechtěli jsme odpoledne kvůli programu celého dne.
Odpovědět
@sammaelka Mě se líbilo 7.7.14, pak tohle a na dalším jsme nějak nestihli uvažovat protože to vybrané vlastně vyhrálo. Předběžně jsme se byli domluvit. Matrikářka začala listovat v srpnu a tak daleko, že tam má ještě volno. Když jsme jí řekli to naše datum, tak byla hodně překvapená, že je to vlastně už za chvíli :D Tvářila se, že celý měsíc má volný.
Odpovědět
Taky máme toto datum :-) Já jsem teda chtěla 1.4.2014, ale to je bohužel úterý, tak jsme to přesunuli na pátek ;-) Původně jsme taky měli zamluvený čas ve 14, ale pak jsem si řekla, že bychom si ten den zbytečně zkracovali, takže to máme ve 12 :-)
Odpovědět
@smileforme Já si zase řekla, že 14 hodina vypadá krásně a taky, že to ráno pojmeme pohodově a né stresy jestli to vše do hodiny H stihneme. Vstávat v 5..... Takhle si to užijem vše ;-) (teda doufám :D)
Odpovědět
@vagnerovci Jj původně jsme taky měli zamluveno 14:00 a taky jsem si tohle říkala, ale nakonec jsem to přehodnotila :-D Uvidíme, stejně si myslím, že ten den budu nervózní a nebudu spát dlouho, tak je to asi jedno a taky jsem si říkala, že by mohlo být lepší (déle) světlo na focení venku. Třeba jsme se rozhodli špatně, ale už to je jedno, už to je takhle podepsáno na matrice.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My máme 14.04. 2014 - pondělí :) Zasnoubení bylo v květnu 2013 - a tak jsme chtěli "do roka a do dne" - ale v květnu má maminka 50té narozeniny, tak jsme to nechtěli ještě komplikovat svatbou a přítel nemá rád horko, takže červen a léto se mu moc nezamlouvalo ... tak jsme navrhli duben a on je na ta "symbolická čísla" - tak navrhl 14.04.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?