no ja uz ani nemuzu psat, dneska jsem si sla vyzvednout slibenou organzu a ejhle , pan se strasne omlouva, ze neni, tak nevim co ted :-( mela jsem slibenoe pujceni - oranzova organza nebo proste necejaka oranzova latka na stul
nikde nikdo
tak tento týden se nám to tu trošku rozjede, že meiki. Jak vrcholí přípravy?
A pak hned naváže papokorna a buma, tak holky pište ať jsme poučeny :-D
Ahojky,
taky se hlásím po delší době. U nás nic nového, nějak jsme v přípravách polevili. Stále nemáme prstýnky ani oblek. Nějak se mi nechce v tom vedru běhat po ZN.
Doma ale nelením. Dneska jsem zkoušela první vývazky. Bude to piplačka ale 35 jich snad zvládnu. Taky už pracuji na košíkách pro družičky. A chystám se vymyslet polštářek pod prstýnky. Jinak nic nic. Bižu mám koupenou. Už jsme se domluvili i s kadeřnicí /moje sestra/, že mě přijede vyzkoušet učesat. Na srpen máme v plánu dovču, tak to chci mít už všechno zařízený. No uvidíme.
Papokorna: jo dopadlo to super, vsichni mi rikali, ze vypadam jak princezna a to se nam to nepovedlo - zvolila spatne natacky - uces budu mit jak mam na strankach te jakoby rozpusteny a navlneny - jak ma ta blondynka
Meiki:Já jsem tady vlastně všechno ohledně svatby vyběhala sama. Jirka teď akorát chodí a připomíná, co by se všechno mělo zařídit. A nestačí se divit, že už to je vyřízené a domluvené. Jinak by asi svatba byla u nás na zahradě a bez ničeho ;-) . Včera tady byli naši, tak se rodiče domlouvali už co přesně na hostinu a ták. No jo, vám už se to kvapem blíží....To už je nejspíš všechno nachystané, že? A co česání a líčení? Dopadlo to dle Tvých představ?
Já jsem tady vlastně všechno ohledně svatby vyběhala sama. Jirka teď akorát chodí a připomíná, co by se všechno mělo zařídit. A nestačí se divit, že už to vyřízené a domluvené. Jinak by asi svatba byla u nás na zahradě a bez ničeho ;-) . Včera tady byli naši, tak se rodiče domlouvali už co přesně na hostinu a ták. No jo, vám už se to kvapem blíží....To už je nejspíš všdchno nachystané, že? A co česání a líčení? Dopadlo to dle Tvých představ?
papokorna: na matrice jsem byla jeste kvuli dokladum a rovnou jsme se domluvili,ze zadne basnicky nechceme, na obrade mi budou hrat housle, takze od matriky v tomhle ohledu nic nepotrebujeme a s hudebnikama ja hostine jsem akorat domluvena zatim na pisnicce pro novomanzele - nas prvni tanecek bude na vlacik - na krasnem modrem dunaji a obrad - at zahrajou na housle cokoli, tak to bude super, takze to neresim - jen na prichod nevesty bude klasika
no a jinak je to vse jen na mojich bedrech ;-)
meiki: už jste byli vybírat nějaké písničky nebo povídání k obřadu? Na martice mi řekli, že si nás zavolají a zatím nic. A příští týden budu mít skoromanžela celý týden na cestách, tak mám obavy, že to padne bohužel jen na má bedra :-(
Myrta totiž roste babičce na zahradě :-D . Takže ta by byla asi nejjednodušší. Takže to asi jistí. Jinak dneska jdu na zkoušku účesu, tak jsem zvědavá co mi na to kadeřnice řekne. Pak přihodím fotečky.
papokorna: na necem jsem se s budouci tchyni domlouvala, ale uz nevim jakou kytku jsme pak dohodli, jen si pamatuji, ze se o to postara a uplne mi to vypadlo z hlavy. Takze ja Ti bohuzel nepomuzu, ale myslim si, ze je to celkem jedno - co se lip sezene ;-)
magie4: ja se budu nechavat licit u Radusky Lakiove - jsou pod Portem a moje kadernice ja pani Subrtova na hornim namesti vedle Napoleona v pasazi Duky,
dobre taky cesaji v Jolly studiu
Ale bylo by dobry se co nejdrive zeptat, nejak se se svatbami rozrthl pytel :o)
Ahoj holky, vás tady teda přibylo! :-) V Modrých sklepech jsme se taky byli ptát, ale moc se nám tam nelíbilo, takže nakonec máme hostinu v hradní retauraci. Fotit nás bude Tulis, ale podrobnosti ještě domluvené nemáme, tak nevím.
Teď přemýšlím, jakou si vybrat kosmetičku a kadeřnici. Nikdy jsem nebyla ani na kosmetice ani na učesání, tak nevím. Můžete mi poradit? Byla bych ráda, kdyby to bylo nějak u sebe, abych nemusela moc přejíždět.
papokorna: podle tvého popisu šatů mám pocit, že budeš mít stejné šaty jako já. tak mi je moc neznič... :-) :-) :-)
Tak jsme byli dneska v těch Modrých sklepech, co se teda děje. Osobní jednání je přece jen lepší. Ale pro jistotu měli sanitární den ;-( . Tak jsme sháněli někde jinde, ale je jasný, že je toho už strašně moc obsazeného. Na co jsme narazili, tak Polehňa v Příměticích má volno. Nevíte jaký to tam je na svatby? Slyšela jsem, že i dobrý, ale nevím jak to mají s cenou. Přijde mi divný, že tam to ještě není obsazený. Do pátku jim máme říct co a jak.
Nis: Benda rikal kolem 5ti tis. A že nám rovnou udělá album a dá všechny negativy + ještě udělá CD z těch fotek. Tak jsem zvědavá. Fotil bratrancovi a má super fotky. Tak snad....
Ahoj, tak se kvam pridavam. S velkym predstihem, planujeme to na kveten,11*5*2008 jsem zvedava s jakym ohlasem se nas zamer shleda. Ohlas neohlas svatba bude, sestrenice se tesila ze uz letos :-D tak ji prece nezkazim radost a udelame to aspon na presrok. Znojmo je krasne mesto(ja jsem zatim z Breclavi) ale obradni sin katastrofa. Tak premyslime, ze by nekde venku, v prirode...Nemate nahodou tip??
papokorna- kolik date za fotky, my jsme delali u Bendy 30 lidi na tablo, krasny fotky a smesna cena. Fakt za pusu to bylo. Jen nevim jestli to muzu vytrubovat ;-) Tak by me zajimalo kolik si rekne za svatbu...
Jo na Kramářskou mrknu. Dneska tam byla mamina, říkala že tam mají asi 5 korunek. Tak snad se mi bude něco líbit.
papokorna to je bídá s těmi sklepy. Ale třeba to nechá nový majitel, vždyť je to zisk. Hlavně si to zjisti co nejřív.
Tak si představte ten gól. Dneska mi volali z Modrých sklepů, kde máme mít hostinu, že se tam bude měnit majitel a že vůbec neví, jak to tam bude. Takže teď jsem bezradná a nevím co mám dělat. Jen doufám, že nám umožní tam tu svatbu mít. ať už je majitel jaký bude.
Ahoj holky, jsem taky znojmacka, ale svatba bude za dlouhooooo :-D :-D
Mavo, zkus se kouknout do ty bizuterie jak je na Kramarsky:-) Tam by mohli neco mit:-)
tak dneska zase já,
nemůžu sehnat korunku do vlasů. na netu se mi líbí, ale ale
nevíte dá se někde pořídit korunka ve znojmě, ale né půjčit koupit
díky
mava: Střih šatů je téměř stejný :-) . Ale já na nich mám průhledné kamínky, které jsou na sukni jako-by do paprsků. A vrch těch šatů je ze strašně jemné látky. Prostě super. Dneska jsem si tam byla půjčit závoj a korunku na zkoušku svatebního účesu. Tak jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne.
Jinak nám budou hrát Duo Dreams. Na internetu mají ukázky dobré a když jsme zamlouvali muzikanty v prosinci, tak jich už bylo strašně moc obsaných :-o
ahojky, u nas taky nic noveho, probehla schuzka s aranzerem - stale nevim, jak bude vypadat moje kyti, ma v hlave dva napady, tak jsem zvedava. Cokoladky duz dosli a myslim, ze jsem dala i foto do alba, objednane cukrovi, no a to je asi vse co tento tyden budu resit, jo jeste svicu ;-) Jinak vse ted hazim za hlavu, zacina mi velky zmatek ve skole - pripravujeme velkou akademii - skola ma 40 let nebo 30, ja uz nevim.
mava: ten kousek saticek vypada skvele, ja budu mit sagrera - ma je na sobe pajaa v tomot albu http://www.beremese.cz/album/album.ph...
prstynky uz doma byly, ale pritelovi byl trochu vetsi, tak si ho nechaval zmensovat
papokorna a jaké šaty jsi si v Ditě vybrala, mě taky hned padli jedny do očí a už jsem u nich zůstala. kousek fota mám v albu. aby jsme neměli stejné ]-( 8-) :-D