Svatba začátkem června v Plzni a okolí

Ahojky, hledám někoho kdo by se v tomto čase vdával jako já na podílení zkušeností a zařizování :).
Odpovědět
1
2
@jeyjey Ahoj, hlásím se taky z Plzně, plánujeme zatím 13.4.2013 :-)
Odpovědět
@lucy131311 Ahojky paráda, my teda zatím plánujeme 7.6.2013. Sice je to za dlouho, ale už jsem byla omrknout snubní prstýnky a přitom jsem si koupila řetízek :)
Odpovědět
@jeyjey To je správné, udělat si radost :-) Já jsem prstýnky vyhlížela zatím jenom na netu a snažím se krotit své nadšení aspoň do doby, než budeme mít jistý termín. Obřad chceme v Masných krámech a tam mají do 18.10. rekonstrukci, tak až pak budeme moct omrknout, zda je to tam stejně hezké jako na fotkách :-) Zatím snad co je jisté, tak prostor na hostinu, ať už je termín jakýkoliv.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se také přidávám. My tedy plánujeme 1.6.2013.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přidávám se též do skupiny. Sice svatbu plánujeme na konec června, ale Plzeň a okolí sedí. Ráda pokecám s nevěstama z kraje :-) Kde plánujete obřad, příp. hostinu? My máme zamluvenou Lesní restauraci Lipovka , cca 10 km od Plzně směr na K.Vary.
Odpovědět
@terfar Obřad chceme ve výstavní síni Masné krámy, ale momentálně tam probíhá rekonstrukce, takže se na prostor budeme moct jít podívat až 19.10., kdy tedy se definitivně rozhodneme a potvrdíme termín.Lipovka byl taky u nás na seznamu, že se tam zkusíme zajet podívat, ale nakonec od 1.10. rozjíždí přítel vlastní restauraci, tak proč to nevyužít, že? Sice to obnášelo rozhodnutí usporádat místo velké svatby jenom malou, ale nakonec to tak bude lepší :-) . KOukala jsem, že už jsi obrážela i svatební salony, co zatím doporučuješ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, my budeme mať svadbu 6. 10. 2012 v hotely u Pramenu, tak potom Vám písnem ako to dopadlo ;-)
Odpovědět
@mimaplzen Presne to sa od teba očakáva, nemaj obavy :-D Budem sondovať a žiadať referencie tak dlho, až ma budeš mať plné zuby ;-) Ale hlavne si to užite!
Odpovědět
Profilova fotka
@lucy131311 Vlastní restaurace, no super!!! :-) co víc si přát! A malá svatba bude ve finále vhodnější na organizaci a alespoň budeš mít čas se všema kamarádama popít a pokecat. Helejď co se týče svatebních salónů, tak jsem vlastně lítala jen po Praze. V Plzni jsem to vlastně ještě ani nezkoušela. Každopádně dva pražský tipy jsou studio Nevěsta; Praha 4 s Salón Chic, Praha 2. Ochotný asistentky, nic není problém :-)
Odpovědět
@terfar Že bych si udělala výlet do Prahy? :-) Máš pravdu, že ta malá svatba bude na organizaci jednodušší, celá moje rodina je ze Slovenska, tak ještě řešit ubytování... No a ještě mám doma sestru začínající kosmetičku, tak má za úkol naučit se ve škole svatební líčení :-D V jaké barvě budete ladit výzdobu? Chtěla jsem dvoubrevnou, fialově zelenou, ale nejsem si jista, zda bych je uměla sladit tak, aby se ty barvy moc netloukly, kdybych je třeba obě zkombinovala na oznámení a tak... To asi jedině dělat oznámení a meníčka a pod ve dvou variantách
Odpovědět
Profilova fotka
U Pramenu to měl kamarád a byl velmi spokojený. My plánujeme obřad na Zbirohu a teď vymýšlíme, kde bude hostina a oslava. Nejraději bych něco u Plzně a sál spojený s možností vyjít i ven na zahrádku. Právě zvažujeme i ten hotel U Pramenu. Nenapadá někoho ještě něco jiného?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucy131311 :-D to je vtipný, já také uvažuji nad fialovo-zelenou :-) :-) ale protože jsem si teď vyhlédla na webu luxusní šaty, které mají červno černou tylovou spodničku, tak možná vše dopadne jinak :-) @morgyn : ten Hotel u Pramenu je pekny, prijemne, moderni prostredi. Někdo jezdí i do Černic k Matasům, ale tam nevím jak je to se zahrádkou. Jinak v okolí Plzně mne toho kromě tý Lipovky moc nenapadá :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@terfar No teď jsem na tu Lipovku koukala a je tam nádherná ta zahrada. Asi se tam zajedu podívat :) U Matasů jsem slyšela, že prý je šílené jednání ze strany majitelky, tak nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
@morgyn ono s tím jednáním pronajímatelů to je strašně individuální. Já jsem teď taky na rozpacích z jednání majitele v Lipovce, 3 týdny mi nikdo nebyl schopen odpovědět na mail. Teprv když jsme zavolali, tak nám sdělili, že majitel je na dlouhodbé dovolené. Nechápu, to jako za něj nikdo měsíc nevyřizuje mailovou korespondenci??? Každopádně se nám tam líbí a budeme bojovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A je tam i větší prostor vevnitř? Myslím na tanec a tak, kdyby nhodou pršelo.
Odpovědět
Profilova fotka
@terfar A je tam i větší prostor vevnitř? Myslím na tanec a tak, kdyby nhodou pršelo.
Odpovědět
Profilova fotka
@morgyn oni tam mají kompletně zastřešenou tu terasu, tak se tam dá být i v dešti. Zhruba pro 60 lidí i s místem na paření a pro kapelu nebo DJ tam mají takový výklenek :-) Uvnitř by to asi neklaplo a popravdě, doufám, že v interiéru vůbec nebudeme, protože to trochu vypadá jak, když se tam zastavil čas. Mně se ty vnitřní prostory moc nelíbí, ale ta jejich terasa a velká zahrada, to je bezvadný!
Odpovědět
@morgyn Hotel U Pramenu mohu opravdu jenom doporučit, pracovala jsem tam a ještě donedávna jsem si říkala, že je to nejideálnější místo na svatbu pro nás, jelikož právě tam jsme se s přítelem poznali a pomáhali tam připravovat hodně svateb- přítel je kuchař. No ale nějak to tam neklaplo a navíc, když máme teď možnost udělat si to ve vlastním, tak je to jedno. Jinak celkem hezké je to i v Purkmistru, nebo v Gondole :-)
Odpovědět
@terfar Tak jsem dnes náhodou zapadla do jedné galanterky, když jsem sháněla žabky na záclony, a už mám jasno, kam pujdu nakupovat výzdobu :-D A mají tam i svatební bublifuky, ale ty si ještě rozmyslím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucy131311 no bezvadný :-) není to náhodou ten nově otevřenej svatební obchůdek?
Odpovědět
@terfar No na ten jsem tady narazila, ale ještě jsem se tm nebyla podívat. Tohle byla galanterka v pasáži ve Františkánské ulici, celkem me překvapili, že tam vubec mají organzy a podobně na výzdobu
Odpovědět
Profilova fotka
@lucy131311 jo, já víííím, tak jsem se taky byla mrknout. Mají tam celkem fajn věci. Sice svatba až za 9 měsíců, ale když už teď vidím něco k užitku, tak neváhám a kupuji.
Odpovědět
@terfar :-D chápu, taky jsem dnes zaváhala, zda nekoupit už nějaké stuhy, kterými ozdobím pozdeji svatební oznámení, nebo korálky na silonu, co chci do sklenice s vodou pod plovoucí svíčky a tak :-D ale zrovna rozjíždíme tu restauraci, tak každá koruna dobrá, musím si ještě počkat a statečně odolávat
Odpovědět
Profilova fotka
Ježiš já jsem asi úplně pozadu :D Já teda už dneska taky taky okukovala, ale ještě pořádně nevím jak bych to chtěla :)) A už zkoušíte šaty? Já bych ráda zhubla pár kilo a bojím se, že když si teď nějaké zamluvím, tak aby mi pak nebyly volné. No i když jak se znám, tak budu mít spíš opačný problém :D
Odpovědět
@morgyn Já si dala závazek, že od zásnub do svatby nebudu jíst sladké, takže se zatím držím a něco málo se už podařilo shodit. Taky právě chci ještě počkat se šatama, až bude postava aspoň malinko lichotivější :-) Asi se po nějakých zčnu ohlížet zhruba v pulce listopadu. A pokud jde o představy, veř, že si mužeš představovat lecos a ono se to třeba ještě :-) deset krát změní, tak buď v klidu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No kdyby tady byla nějaká nevěsta, co by hledala parťačku na cvičení a celkově hubnutí, tak se hlásím dobrovolně :D Ve dvou se to zvládá lépe :))
Odpovědět
Profilova fotka
Holky taky mam plan neco malo shodit, ale u mne je to hlavne o zpevneni postavy:-) spis nez nejist bych potrebovala behat, behat a behat ;-) jinak v kazdem profi svatebnim salonu jsou schopny vam saty pred svatbou upravit podle aktualni postavy.
Odpovědět
Profilova fotka
No já taky právě potřebuju spíš zpevnit a o to je to horší, protože to bez pohybu prostě nejde :D Ale tak už chodím na pilates, latinu a orient, tak ono to nějak půjde :) Snad! Běhat mi nejde, pořád mám šílenou tepovku a navíc to ani neudejchám.
Odpovědět
Profilova fotka
@morgyn ak to jsi hodne aktivni, to pujde! Ja mam pohyb tak dvakrat do tydne a to je malo :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?