Svatba v září 2012, kdo se přidá? :-)

Profilova fotka
Ahojky! Tak se budu vdávat 15. září 2012 na zámku Loučeň....a vůbec zatím nic nemám....kdo mi poradí??Beru všechny rady a pomoci :-)
Ahoj! Taky se budeme brát 15.9. :) Plánujeme to už od února, takže máme pomalu všechno naplánováno a plány pomalu, ale jistě měníme v realitu. :) Kolik budete mít hostů? To je jeden z hlavních bodů, od čeho se odpíchnout... A základ je na matrice zjistit, jestli mají ještě volný termín. ;) Pak už jen hledat restauraci, muziku, fotografa, vybrat oznámení, šaty, oblek, prstýnky a milion pitominek kolem. :D
Ahoj, taky se přidávám k datu 15.9.2012. Plánujeme také od února, ale ještě nám toho spoustu chybí. Jediné co máme jsou šaty, fotograf, restaurace a termín na matrice. Chybí nám oblek, prstýnky, hudba jak k obřadu, tak na večerní zábavu a přesně jak říká "bosanova" spousta dalších pitominek kolem :-) Ale neboj se, vše se dá zvládnout. Největší strach jsem měla z výběru šatů a paradoxně to bylo to nejjednodušší :-)
Profilova fotka
Ahoj, takže my máme o týden dřív, 8.9.2012, zámek Jablonná nad Vltavou. Plánujeme od února, máme šaty, místo obřadu, matriku, místo hostiny, za týden budou i prstýnky, tedka řešíme oznámení. Já mám zamluvenou kadeřnici i vizážístku, ale zkoušky mi samozřejmě teprve čekají. Jinak určitě začít místem obřadu a matrikou, pokud bude místo jinde, než na tradičním oddávacím místě matriky, je třeba ty termíny skloubit a obvolat. Místo hostiny bych řešila souběžně s tím. No a pak tak nějak plynule to ostatní.
Profilova fotka
My máme datum 14.9.2012 na zámku v Březnici. Plánujeme víceméně od ledna a máme zaplacenou matriku,oblek pro přítele, dojednaný zámek, fotografku, kadeřnici/vizážistku, místo na hostinu a teďka v pondělí si pojedu vyzvednout ušité šaty:-) Já bych určitě začala hledáním místa na obřad a hostinu, protože na spoustě místech už třeba bude plno (už když sem v lednu hledala tak spousta míst na Příbramsku měla na září hodně termínů plných), pak teprve zbytek no .. :-) Jinak si myslím, že diskuze na tohle téma (září 2012) tu už je ;-)
Ahojky, my budeme mít svatbu 8.9 na zámku v Hradci nad Moravicí.Plánujeme od dubna, kdy jsme zajistili termín na matrice, vybrala jsem si šaty(z čehož jsem měla taky největší obavu.přitom to bylo jak se zdá zatím to nejjednodušší), máme oznámení, botičky, a měli jsme vybranou restauraci a ubytování pro hosty z Prahy. Máme to stěžený tím že bydlíme v Praze a svatba bude v Opavě.Na restauraci jsem minulý týden dostala špatnou recenzi, kdy se tam vdávala dcera od kolegyně mojí mamky a říkala že příšerný jídlo i obsluha.Tak jsem se zalekla a pátrám po něčem jiným.Jedna budoucí nevěsta mi poradila moc hezkou restauraci i se zahrádkou v Opavě.S majitelkou jsem už mluvila a vypadá to že nakonec budem mít svatbu tam. Jinak nemáme prstýnky, ženich nemá oblek ani boty.Ostatní věci budu zařizovat až v červnu až pojedu do Opavy na zkoušku šatičků, svatební účes a líčení :-) Podle toho kterou restauraci si pak vyberem, budem muset dohodnout svatební menu.O dort, koláčky a cukroví se starat nemám to mi zařídí mamka.Jen si musím vybrat jakej dort budu chtít. Pár věcí jsem si taky dělala sama.Jako jsou vývazky a jmenovky ke stolu.(koukněte do mýho alba) A na pár věcí už mám seznam co kde koupit, jako jsou bublifuky, balonky, deštník, čelenka a bižu..........
Ahoj, holky, tak se taky přidávám k zářijovým nevěstám. My se budeme brát hned 1.9. Zatím máme zamluveného fotografa, matriku, ubytování pro nás dva. Vzhledem k tomu, že budeme mít pravděpodobně jen malou svatbu ve čtyřech, tak toho nemusíme moc zařizovat....
:-) :-) :-)
Tak buzu uz mam.Zase si mohu odskrtnout jednu polozku :-D
Profilova fotka
Ahoj holky, přidávám se k zářijovým nevěstám, my budme mít svatbu 8.9., zatím máme zamluvený termín, místo na obřad - Martinický palác, místa na oběd, večerní raut budeme mít jinde, máme kapelu na večer a já mám šaty .-)
@jennie89 Ahojky vítej v klubu 8.zaří :-)
Profilova fotka
ahoj holky i nás to čeká 15.9 ;)
1.9., kromě kostelíku na obřad a místa na "hostinu" nemáme zatím vůbec nic :-) možná pár DIY dekorací. Pak asi bude šrumec, ale teď na nějaké přípravy není ani čas, ani nálada.
Článek se načítá
@skatach Koukala jsem na tvé výtvory v albu.Bomba.Šikulka :-)
@verolen24 Děkuji:-) pochvala vždycky zvedne náladu a potěší :-)
Profilova fotka
Ahojky děvčata. Nás to čeká také 8.9 :-) Plánujeme od března a už máme celkem dost věcí zařízených, ale i tak nás toho čeká ještě moc... Ale i na to moc se moc těším!! :-)
Holky takato temu tu uz existuje poprosim o presun http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?