Svatba v srpnu 2011. Nájde se někdo z Opavy a okolí?

Profilova fotka
Ahojky, založila jsem nové téma pro nevěsty z Opavy a okolí , které mají svatbu v srpnu 2011. Zdá se času je dost, ale přece jen přijdou Vánoce a pak se rok přehoupne a přípravy začnou naplno. Tak si myslím, že je aktuální doba se pobavit o různých věc a ještě načerpat plno inspirace. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, pokud hledáte hudbu na svatbu, mohu vám doporučit hudební duo Remon , šikovná sourozenecká dvojka za rozumnou cenu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kajulin,tak se hlasim jako opavska srpnova nevesta :-) Termin meme 20.8.2011 na zamecku v Lodenici. Budeme tam mit obrad i hostinu.Jinak bydlime v Praze, takze vse zarizujeme na dalku :-) Ale jinak pochazim a mam rodinu v Ostrave. Zatim mame zamluvene misto a termin na matrice, fotografa, kameramana a hudbu. Z vyzdoby mame zatim objednane sklenicky pro nas na pripitek a vyvazky. Jinak se urcite taky chystame do Klie - na ty kosicky pro druzicky mam taky zalusk :-) Do toho vseho jeste resime nase nove bydleni, takze starosti nad hlavu, zvlaste kdyz posledni dobou jsem v praci od rana do vecera :-( A kde Vy budeme mit obrad a hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to je super, že se konečně někdo přihlásil. Už jsem se bála, že v srpnu nebudou v Opavě a okolí žádné svatby. Tak my máme obřad i hostinu v malé obci v Chuchelné, já od tam pocházím. Co se týče restaurace, tak je docela frekventovaná, prý tam mají svatby i lidi z Ostravy. Jinak máme zarezervovánou hostinu, obřad, fotografa, kameramana a hudbu - všechno to jsou buď známí a nebo známí známých. Jinak nakoupeno už máme na výzdobu dost, ale to se jen zdá, bude toho daleko víc. Co se týče bydlení, tak to taky řešíme a do toho ještě škola a psaní diplomky, takže síla. No a termín máme 13.8.2011 a už se moooooooooooooooooooooc těšíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ono totiz u nas v Ostrave tech mist moc neni. Vsechny moje kamaradky se vetsinou vdavaly v Hradci nad Moravici nebo Raduni, Bartosovicich nebo Stare Vsi. Jen vsude se stridaji nevesty jako na bezicim pasu, coz se mi vubec nelibi. Muj bracha mel svatbu na Slezkoostravskem hradu. Tenkrat byla jeste velka svatebni sin (ted funguje jen takova malinka), ale stejne jsme se tam motali s ostatnimi svatbami. A tomu jsem se ja chtela vyhnout. Jinak ja uz mam 4 roky po vysoke - nejak to strasne leti. Ale jeste si pamatuji, kolik casu me zabrala diplomka :-) Takze drzim palce, at vse zvladnes. Jakou skolu studujes? Ja mam vystudovanou ekonomku na Banske.
Odpovědět
Profilova fotka
No my máme svatbu v kostele a u nás je jen jedna svatba v ten den, takže se tam s nikým nebudeme motat, což je super. No já studuju taky ekonomku na VŠB, obor Finance - což je dost náročné a k tomu všemu bych potřebovala najít práci - což se zatím nedaří a ještě tedy opravit dům a můj přítel taky studuje a letos končí, ale zatím jen bakaláře - dálkově, takže toho máme dost. Co se týče té hostiny, tak jsme rádi, že ji máme u nás, ale i tak jsem musela jít rok a půl dopředu zarezervovat termín, je to hodně v kurzu ta restaurace. Navíc od nového roku musíme chodit ještě na ponaučení k panu faráři.
Odpovědět
Ahoj! Tak se hlásím mezi vás! Svatbu jsme stanovili také na srpen (13.), ale zatím nemáme nic rezervováno. Chtěli jsme mít na hostinu konkrétní sál, ale ten je už rezervován, takže je dost možné, že datum ještě změníme, najdeme si něco jiného a nebo (co preferuje přítel) uděláme svatbu úplně jindy a tajně, takže ještě vůbec nevím :-p Hlavně se mi směje, že už něco takhle dlouho dopředu plánuju, ...ALE však vy určitě víte, že se prostě musí... Jinak obřad buď Raduň (ale chtějí 5000,-) nebo obřadní síň P.Bezruče...tak nevím..nemáte náhodou tip na další pěkná místa??
Odpovědět
Profilova fotka
arte.p tak 13.8. je hezké datum, ale je fakt že většinou je už teďka všechno obsazené. Moje kosmetička se bude vdávat za cca 2 roky a na hostinu se byla jen ze srandy zeptat přesně 2 roky před svatbou a měli v ten daný měsíc jen už jeden volný termín (naštěstí v to datum co chtěli), takže to hned objednali. Mě se taky plno lidí divilo, ale pak si to zkusili sami a zjistili, že sranda to není a stálo jich to plno lítání po restauracích, aby něco vůbec sehnali. Ale jak si čtu ten tvůj příspěvek, tak ty chceš spíš svatbu za Opavou (teda na opačnou stranu ode mě) a navíc někde na "zámečku". Nevím jak to máš daleko třeba do Kravař, ale tam na zámečku dělají taky svatby, co vím. No já mám svatbu v kostele a ten se mi po útrapách (typu, že mám přijít v lednu, ale kde v lednu když už mám mít zamluvené šaty, hostinu atd.) zamluvit za pomoci babičky. Takže jsem ráda. No a co se týče té tajné svatby - no můj přítel byl taky pro tajnou, ale já to nechtěla.
Odpovědět
kajulin: přesně tak, raději si pomalu plánovat a nakupovat dopředu, než se pak najednou stresovat a navíc vypláznout během měsíce za to všechno tak velké částky. Kravaře jsou kousek od mého bydliště - ale tam mělo svatbu hodně známých, tak chceme někde jinde... pořád máme variantu 1. tajná svatba (jen my a dva kamarádi svědci) nebo 2. jen matky a sourozenci (to je do 30 lidí) - rozhodně nic velkého. Jak vy to máte s hostinou??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
tak holky, novinky: máme v pátek schůzku s panem farářem, takže konečně bude potvrzený termín, 2.2. si jedu pro šaty, no a momentálně je zařizování na bodu mrazu - je zkouškové a dost práce na domečku, takže se nic až tak neděje. Ale sehnala jsem si všechna potřebná tel. čísla, takže až se to začátkem února uklidní, tak budu obvolávat květinářku atd. JJ čas se krátí
Odpovědět
Taky se hlásím jako opavská srpnová nevěsta. :o) Obřad budeme mít 27.srpna na zámku v Hradci nad Moravicí. Hostinu máme zajištěnu taky a to je tak prozatím vše...
Odpovědět
Ahoj, nějak to tady během zimy spí. Taky už máme rezervovaný obřad (Arboretum) a sál na hostinu. Prozatím taky ještě nic nového nekoupeno, nenaplánováno...ale v únoru je svatební veletrh v Imperialu a v březnu na Černé Louce, tak tam to začne :-D Kdo se jde taky mrknout?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, holky! Otevrela jsem v Opave novy fotoatelier. Fotim hlavne deti, rodiny a tehulky, ale rada bych si zasla i na nejakou svatbu.
Odpovědět
Článek se načítá
@tali28 Dobry den, prosim mohla byste mi poslat cenik Vasich sluzeb - nafoceni svatby , a take kontak na Vas. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahojky znate nejakou dobrou zivou hudbu na svatbu z okoli Opavy. Diky :-)
Odpovědět
@arte.p Ahojky, my se jedeme podívat tento víkend. :-) lenci28 - já jsem osobně slyšela velice dobré reference (z vícero stran) na duo Leona s Hankou - bohužel na náš termín má obsazeno. My osobně máme zamluvené duo magion - Vlaďku Vašinkovou s Robertem. Nám slečna (paní) poslala seznam hraných vystoupení s tím, že si je po domluvě můžeme přijít na chvíli poslechnout na nějakou akci, což je fajn a samozdřejmě se chystáme této nabídky využít. Komunikace prozatím úplně suprová.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?