Svatba v okrese Frýdek - Místek. Pojďte si povídat

Profilova fotka
Ahoj děvčata, zdravím všechny z této oblasti . Pokud se nudíte v práci či doma, máte několik dnů či měsíců do svatby a rády byste si o tom popovídaly, potom Vás ráda uvidím v této diskusi. :-D
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Taky jsem zapoměla vynechat děvčata, která už v tomto okrese svatbu měla. Taky se ráda dozvím nějaké Vaše jak kladné, tak záporné zkušenosti.
Odpovědět
Vsechny zkusenosti, ktere mam uvedene v albu, jsou kladne, muzete se jimi inspirovat !!
Odpovědět
Profilova fotka
Svetluskah: No, na Hukvaldech to musela být nádhera. Taky jsme se tam chtěli vzít, ale asi bych byla mnohem víc nervozní ( je to delší cesta, mnohem víc nákladů). Moc ti to slušelo, i když je to téměř rok gratuluju.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky! já to budu mít za necelé 4 týdny ve Frýdlantě na úřadě, takže přípravy vrcholí :-D
Odpovědět
ahoj holky ja to zatim planuju u mamy bude to za rok 7.7. takze mam spoustu casu. stale hledam lepsi misto a co ty jago kde to budes mit?
Odpovědět
jak to vypadalo na tech hukvaldech. kolik se tam vleze lidi a maji to nejak zastreseno v pripade deste? je to krasne misto ale ty nervy s tim pocasim to bych asi nedala. a kde jste meli pak oslavu. my budem mi t kolem 80 lidi tak potrebujem neco vetsiho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj silwieto, obřad máme na frýdeckém zámku, což mě moc netěší, protože to tam běží jako na frýdeckém zámku!!! Hostina bude na Čeladná v hotelu Dejmon. Kapacita hotelu je šedesát lidí!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Jančo, gratuluji. Kéž bych já to měla už za 4 týdny. Jsem už tak nervozní!!!!! :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky, kde jste??? To se ve Frýdku - Místku nikdo nevdává???
Odpovědět
silwieto - na Hukvaldy se vejde spoooousta lidi, zalezi ktere misto si vyberes, jsou na vyber tusim 4. Kdyz prsi, tak tam je jedna mistnost, kde sviti louce, jsou tam lavice, stul, vyzdoba - proste vsechno, co potrebujes. Jen to neni tak pekne jako venku. Myslim, ze jsem tady videla jednu svatbu, ktera to mela vevnitr.
Odpovědět
Profilova fotka
Jančo, už se ti to krátí co?
Odpovědět
ahoj holky, tak jsme se byli podivat na hukvaldech a ted shanime restauraci kde se vleze do 100 lidi pocitam tim hlavne vecer kdy prijdou vsichni kamosi. dalsi reseni je mostar na zermanicich tam se nam to libi moc a obrad muze byt venku ale uz maji 7.7. zamluveneho ale jeste ne zarezervovane takze uvidime jak to dopadne. ted me ve svatebni agenture upozornili ze 7.7. je mazec datum ze vsichni jsou obvykle nervozni protoze toho maji vsichni strasne moc ze pujcovny jsou uplne vybrane atd tak zacinam uvazovat o uplne normalnim datu prece se nebudu stresovat kvuli datu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Silwietko, no já mám datum 9.9. a už tři měsíce předem jsem měla problém s pečivem a dalšími drobnostmi. O hotelu ani nemluvím, tem jsme si zamlouvali půl roku předem a už ty nejlepší místa(vlastně většina míst) byla zamluvená. Pokud se chcete vzít, tak si vyber jiné datum, co jsem se bavila s kamarádkami z Frýdku, všechny se chtějí vdávat 7.7.2007 - prý je to magické datum a bude se to dobře pamatovat( ale za jakou cenu nervů, že?)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Vdává se letos nekdo v okolí Frýdku - Místku? At můžeme probírat tipy na hostinu obřad atd?
Odpovědět
Ahoj, já se vdávam ve Frýdku. Ještě nemám nic zařízené, máš nějaké tipy?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem z Třince, takže můžem bulčet.
Odpovědět
My jsme od FM, ale obřad bude v malém městě nedaleko a hostina pak na opačném konci u Komorní Lhotky. O tom máme jasno, do konce března chceme vybrat prstýnky a já konečně chodím zkoušet šaty a pak z toho nespím :-D jak se těším. Frýdecký zámek má své vlastní jméno a není co dodat, škoda :-S .
Odpovědět
Profilova fotka
no my jsme si prstýnky objednali přes net, riskla jsem to, tak doufám, že budu mít štěstí. Jo v Komorní Lhotce to znám, kde bude hostina? Znám Kolibu a jinak v okolí jsou další pěkné hotely.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer,holky!Hlásím se tam k těm,které svatbu v tomto okrese už měly. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, dovolila bych si znovuotevrit po nejake dobre tuhle diskuzi. Planujeme predbezne svatbu na konec dubna 2009 nekde v okrese FM, mate nejake tipy? Nejvic by se mi asi libila restaurace/penzion se zahradkou, kde by se dalo grilovat a s ubytovanim pro cca 25lidi.
Odpovědět
Profilova fotka
omcamauta: ahoj, taky plánujeme svatbu na konec dubna 2009, a nejspíš někde ve Frýdku. Popsala jsi můj plán, jak by měla svatba vypadat:)
Odpovědět
ahoj holky, vím že vám to bude připadat blbé, ale co si myslíte o malé svatbě jen ze svědkama? |-|
Odpovědět
Profilova fotka
kekinka: myslím si, že je každého věc, jak chce svatbu prožít a s kým ji mít...
Odpovědět
kekinka: souhlasím se sunny. Je to vaše věc. Pokud to tak cítíte, tak to tak udělejte. Důležité je, aby se to líbilo vám.
Odpovědět
Profilova fotka
omcamauta: a kde chceš mít obřad?
Odpovědět
sunny: my právě ještě vůbec nevíme. Mají v obřadní síti frýdeckého zámku pořád tu příšernou výzdobu z 80.tých let? Byla jsem tam naposledy před 4 lety a teda vůbec se mi to tam nelíbilo :-( Tak uvažujeme - Hukvaldy? (lehce ponuré) Slezskoostravský hrad? (jen za výzdobu chtějí 5tisíc) Máš ty nějaký tip?
Odpovědět
Profilova fotka
omcamauta: jojo, na zámku ve Frýdku to moc nechci. A taky přemýšlíme o Hukvaldech, myslím, že by to mohlo být pěkné na hradě(viděla jsem tu fotky, jak to tam někdo měl - pěkné). Jen zařídit počasí... A taky je to pak horší s dojížděním, to by pak bylo dobré sehnat hostinu i s ubytováním někde tam... A taky se nám moc líbí zámek v Lednici, ale to už je více z ruky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, a ještě mě jednou napadlo, že by to bylo pěkné na Lysé hoře :-N ale to už fakt nevím, jak bych tam všechny dopravila:))
Odpovědět
sunny: videla jsem fotky spoluzacky ze stredni - ta se vdavala na Gruni, moc pekne (ale i diky tomu, ze jim vyslo pocasi - meli to venku).
Odpovědět
Tady se fakt nikdo jiný ve FM a okolí nebude brát?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?