Svatba v barokním areálu Skalka v Mníšku pod Brdy

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky! Hledám spřízené duše, které budou mít svatbu na stejném místě jako já :-) Docela bych uvítala Vaše nápady na to, jak tam třeba otočit auta, na hezká místa na fotečky, na nástup svatebčanů a tak podobně :-)
Odpovědět
ahoj, my tam budem mit svatbu letos - jak jsi byla spokojena? vse vyslo? hezky den, Helca
Odpovědět
Profilova fotka
@helena3d Ahojky! svatbu jsme tam měli a bylo to úžasné!! Matrikářky v Mníšku jsou báječné, se vším poradí, pomůžou a zvládají to perfektně. Jestli chceš odkaz na nějaké fotky, pošli zprávu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj tak v Mníšku na zámku se ženil můj brácha a teda nic moc - hlavně jednání kastelánky. Měli slíbené focení v zahradách ale nakonec nás tam vůbec nepustili a tak se narychlo hledalo jiné místo focení. Nakonec mají fotky právě ze Skalky a super!
Odpovědět
:tinkaka. Ja jsem par fotek ze svateb videla, ale zadnou z obradu "nahore" u jezyrka...(bud u kosteliku, nebo ve vystavni mistnosti) fotograf z mnisku - marhoul nam skalku nedriv chtel vymluvit a kdyz jsme byli dost nekompromisni, tak rikal, ze alespon ne dole u kosteliku.. nemelas to nahodou nahore?;) aatevi: jednani nekterych lidi me fakt zarazi... za ty prachy... U skalky me pobavila ta cena..:-D
Odpovědět
Profilova fotka
My tam máme svatbu v srpnu, paní matrikářka je boží a správce nás provedl celou Skalkou, obřady bývají i u jezírka, prý tam bylo i 150 lidí :-) Ale my to chceme uvnitř, je tam nádherná akustika ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@helena3d : My jsme měli obřad dole u kostelíka, protože nás bylo přes 100 a paní matrikářka nám říkala, že pro tolik lidí je to nejlepší z variant. U rybníčka jsme se fotili. Bohužel to focení strašně rychle utíká, tak nemáme zdaleka vše, co jsme chtěli. Ale i tak nádhera :-) Kdyžtak juknu ke mně do alba, už jsem ho dotvořila. sari_nka: ta velká grupa jsem asi byli my :-) prý jsme zatím byli největší svatba na Skalce. Je pravda, že uvnitř je to krásné taky a když bude nějaká prima výstava obrazů, budete mít i výzdobu ;-)
Odpovědět
Ahoj, také přemýšlím o svatbě na Skalce. Jsem z Mníšku, tak mám k tomu místu docela vztah:) Prosím, povíte mi kolik to tam stojí?:) Dík
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
ahoj holky, poradíte mi, kde zjistím cenu obřadu na Skalce? díky
Odpovědět
Cena obřau na Skalce je 3.500,- :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravim, chtela bych obnovit tuhle diskuzi. Za 2 mesice se na Skalce berem. Mam par dotazu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?