Svatba 31.5.2014

Ahojky nevěsty. Také máte toto krásné datum na den D? :) Kde budete mít svatbu a co už máte nachystané, objednané? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám tohle datum:) A domluveného toho mám spoustu - místo, fotografa, kapelu, šaty se šijou. Chybí oblek, prstýnky, vymyslet jídlo, pozvánky.... Máme to přes agenturu, takže spoustu z toho zařízují oni:)
Odpovědět
tak my máme místo :) nejdůležitější asi :) pak fotografa, kameraman, hudba na zábavu. Hudbu na obřad ještě rozmýšlíme mezi dvoma, a zítra se jdu podívat na šaty teprve. a pozvánky si budeš dělat nebo kupovat? má šikovnost není mezi dobrýma takže asi budeme volit kupované, přemýšlíme s karikaturami :)
Odpovědět
Profilova fotka
@suzitweetty pozvánky si nechám dělat - chtěla bych s fotkama a nějaký hezký, vím, že sama na to nemám:) v blízký době se právě budeme fotit na pozvánky. Kdy je chceš posílat? Já bych chtěla někdy v březnu asi, co myslíš?
Odpovědět
My máme taky tohle datum :-) Vyšlo nám skoro jako jediné možné z celého roku kvůli více okolnostem, ale jsem moc ráda, květen je můj nejoblíbenější měsíc v roce. Máme aktuálně koupený oblek pro ženicha, já mám zamluvené šaty, koupené botky, zamluvené místo obřadu a hostiny, fotografku, vizážistku, kapelu na večer a hudbu na obřad. No a zbývá toho spousta :-) V lednu si plánujeme sednout s kamarádem, který nám zpracuje grafický návrh oznámení, ale tisk asi necháme na profících (bojím se, že na čtvrtce na obyčejné tiskárně by to nebylo ono). Rozesílat budeme podle toho, kdy se nám je podaří zfinišovat, ale viděla bych to na únor. Pak boty k obleku, košili, kravatu a všechny možné serepetičky na výzdobu sálu na hostinu. Domluvit výslužky, dort, složení hostiny a rautu... Ani nemyslet. @olsett Můžu se tě zeptat, co pro vás všechno zařizují koordinátoři (např. i jestli tam pak s vámi budou i celý den) a kolik si za to vezmou?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme tohle datum:), Máme už zařízené mé svatební šaty, budu je mít ušité v únoru, dále jsem dělala oznámení, pozvánky ke svatebnímu stolu, zarezervovanou obřadní síň, jelikož děláme oběd v podobě rautu a grilovačky na zahradě tak máme i místo:), chybí nám oblek pro ženicha, výzdoba a prstýnky:)))
Odpovědět
my budeme mít přes agenturu výzdobu obřadu venku - snad vyjde počasí. jinak vnitřek necháme floristce asi ta je moc šikovná a dělá i stoly.
Odpovědět
Profilova fotka
@merethe -ahoj, no my mame pres agenturu hlavne vsechny sluzby - fotografa nam zaridili, kapelu, se zamkem komunikuji, maji to vsechno nasmlouvane a my platime stejnou cenu jako bez agentury. Jinak primo za organizaci svatebniho dne (tj pomoc se zdobenim aut, vyvazky, organizace zasedaciho poradku v autech, potom samotnej obrad, kdy ja budu utajena nevesta a musi se to tedy zorganizovat, a pak asi dve hodiny po obradua, kdy zorganizuji gratulace, spalir a pak lidem poradi, co se bude dit a tak - budeme mit prohlidku zamku zatimco se fotime, tak za tohle si uctuji kolem 4 tisic
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se pridavam k tomuto datu... Bylo to jedine, ktere se nem obema libilo :-) Bude se dobre pamatovat :-) Mame - domluveneho DJ, fotografa, misto, matriku, ja mam saty, minuly tyden jsme si tiskli oznameni, mam domluvenou kadernici ale jen tak predbezne, stejne jako cukrarku na dort, vcera jsem se domluvila s pani na jmenovky na stul a momentalne shanim po netu boty. Po prochozeni celeho Brna jsem shaneni bot osobne vzdala. To jich radsi nakoupim par tady na bazarku a pakpripadne prodam... Prstynky mame vybrane, jen je nechat udelat, protoze samozrejme budeme mit neco extra... Obed nebude, zdobeni auta asi taky ne, protoze vsechno resime na hotelu ktery je hned vedle restaurace, takze nam spousta veci odpadne. Navic mam skvelou svedkyni a sestru, ktere se hned na zacatku chytly a pomahaji..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pridavam se. Moc toho nemame, protoze me to spis otravuje a stresuje nez ze by me bavilo shaneni a hledani a vybirani :) Takze misto obradu, misto hostiny, vybrane oznameni, vizazistka, fotograf. Na saty jdu pristi tyden, ale protoze jsem kost a kuze, tak se toho spis bojim :) My mame uz deti, takze to ani nejak nehrotime, chci to mit hezke, protoze se chci vdavat jen jednou ;), ale zase kdyz uz s nekym mate deti, je takova ta romantika a napeti a tak .. uz takovy jakoby smesny ;)
Odpovědět
nemáte někdo předpověď jak bude ? :) já doufám že bude krásně, hledala jsem zpětně po 4 letech jak bylo v toto datum. 2013 bylo u nás skoro zataženo a 12°C , 2012 oblačno 21°C, 2011 skoro jasno a 26°C :) a 2010 zataženo 13°C
Odpovědět
začínám mít pocit že je to už za tak moc brzo a ještě hodně toho chybí :/ jak jste na tom vy? :-) @veronnica ,@craki ,@olsett ,@slayc ,@merethe
Odpovědět
Taky máme tohle datum :)) 1)obřadní místo 2)místo na hostinu s oslavou až do rána :)) 3)kadeřnici na účes neskutečnou kouzelnici Martinku Bartoškovou 4)šaty Adina 5)závoj si nechávám šít na zakázku 6)boty Milano ze svatebního eshopu 7)fotograf Josef by Rafael 8)Dj .... Dj Evson .. 9)vizážistu - to mně čeká zítra tak uvidím 10) květiny - ale zatím mám jen představu 11)dort z francouzské brasserie Amandine 12)oznámení 13) apartmán v hotelu přímo na Staromáku :) pro mně a svědkyni sestru dceru a kamarádku :)) z pátka na sobotu 14) dekoratérku ze svatební-doplnky.cz No a co nemáme :)) oblek pro ženicha a prstýnky , nevím jestli mám mít koordinátorku na svatební den máme cca 140lidí taky nemám x různých drobností a hlavně mně nic nenapadá :)))) Co vy ???
Odpovědět
Článek se načítá
@romiee tak my na oblek jedeme v pondělí. byli jsme v jednom velmi propagovaném obchodě a velmi jsme zklamaní. Prstýnky máme. Dort máme domluvený ale ještě není vybraný jak bude vypadat. kadeřnice a vizážistka v jednom - zamluveno, ale schůzku jsem ještě neměla no my budeme mít agenturu na obřad vč. koordinace, ale na hostině co nechám na družičkách- mám 5 velkých tak se to zvládne :) oznámení jsem objednala včera a floristka zamluvená ale detaily nejsou vůbec. a pak ty drobnostiiiiiiii těch je mooooc
Odpovědět
No šikovný jste ... kde to budete mít ?? v Rakvicích ?? tam to znám :)) moje mamina je z Novosedel u Mikulova :)) takže nám na svatbu jenom z moravy přijede tak 60 lidí :))))) .. chci mít na dvě hoďky na oslavě cimbál ,ale uvidíme jak to zvládnu zařídit ...
Odpovědět
Ahoj taky se přidám :-) Jinak já jsem za 14 dní stihla zařídit 95% věcí na svatbu :-D Jediné co nám ještě chybí jsou boty pro družičky, ty koupím radši měsíc před svatbou a ženichovi koupit košili a kravatu, čekám až přijdou šaty :-N Díky bohu za PC a internet jinak nevím jak bych to vše stihla mám dvě malé děti :-D
Odpovědět
@romiee jj v Rakvicích na vinařském domě Dominant. my cimbál nee :) moc na to nejsme :) to vás bude celkem hooodně :) na kolik vás to tak vyjde?
Odpovědět
Ahojky , jak pokračujete ?? kolem 200t. v kompletu i s hostinou ... no blázinec .... už jsem z toho totálně na prášky .. R. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@buterflye Ja mam taky dve male deti a jsem z toho uz dost vyrizena, do toho jeste jine veci k reseni a svatba mi popravde jen pridelava starosti a tesim se, az to bude za mnou. O nejakem vyzivani se v detailech nemuze byt rec :) Resim jen ty hlavni veci. Takze devcata, jak jste na tom? Ja nic moc :D Chybi nam objednany dort, prstynky a ja zatim nemam jasno o ucesu, prvni zkouska se moc nepovedla a vypadala jsem jako hrabenka Stradova :D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem pořád tak nějak v "klidu". Máme víceméně vše rozjednané nebo už zařízené, ladit to budeme 14 dní před svatbou a blíže. Na zkoušku účesu jdu až týden před svatbou. Jsem taková nenáročná, takže spoléhám na um kaděřnice. Jinak dnes jsem donakoupila poslední věci do tomboly, tak to nějak zabalit a spol. Koláčky a dort máme taky zatím jen předběžně domluvený. Taky si říkám, už aby to bylo za námi :-) Do toho čekáme mimčo, trošku dřív než jsme plánovali, ale tak už se těším na mimčo a až budu kupovat věci spíš na něj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
18. dní do svatby.. holky, řekněte mi co děláte, protože já nedělám víceméně nic a jsem z toho nervózní... Mám koordinátorku, měli jsme se sejít v půlce dubna, ale onemocněla a pak psala že sejdeme až poslední týden před svatbou dořešit detaily :( Přijde mi, že je tolik věcí nedořešených a nedotažených... ale musím pevně věřit, že vím co dělá, není to její první svatba co organizuje, že... co vy?
Odpovědět
Profilova fotka
No me znervoznuje, ze zadnou koordinatorku nemam a proto, co si sama nezaridim, to nebude, a je toho jeste docela dost. Do toho deti a tyden pred svatbou jdu na kolonoskopii. Ze srdce uz si preju, aby to bylo za mnou, kolonoskopie, ale hlavne svatba. Uz me ani nebavi se tim zabyvat. Odpadla mi kadernice, takze narychlo shanim jinou. Zenich nema kosili a kravatu. Na matrice jsme byli teprve ted v pondeli. Ze ja se nevdala driv 8-( :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jste nervozni? :)))) Ja uz od uterka blbe spim :-/ A co pocasi? To jeste bude legrace :)
Odpovědět
Profilova fotka
To počasí je zajímavé, máme svatbu ve Vrchlabí, tak bych byla vděčná aspoň za 17°C :-D Já teď spím taky blbě, ale asi to je spíš těhotenstvím, bolí mě v noci kyčle a ráno se brzy budím, protože potřebuji na záchod ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?