Svatba 24. 6. 2016

Profilova fotka
Ahojky, je tu někdo se stejným termínem jako já? :)
Odpovědět
My bychom chtěli tento termín, ale zatím nevíme, zda bude volné místo...
Odpovědět
Profilova fotka
Volné místo na obřad? :) My se také ještě na termín na obřad neptali, ale jelikož ho chceme v kostele, kde rozhodně není svatba každý týden, tak předpokládám, že bude volno :) Ale už se tam chystáme. Jinak termín na hostinu už máme zamluvený. Co vás vede k výběru tohoto termínu? :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahojky, my máme tiež tento termín. Zostáva necelý polrok. Začínam mať z toho vietor.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :-) No to mi povídej, krátí se to jako blázen :-) Máte už něco zařízeného?
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka_12 noo, také tie hlavné veci skoro všetko, zostáva mi dort a kvetiny. A potom sa vrhnem na tie drobnosti okolo, z ktorých mám ale najvačšie obavy a hlavne z celkovej organizácie svadobného dňa. Všetko išlo doteraz vcelku hladko, budem však potrebovať asi vymeniť židle, ktoré majú na mieste, kde budeme mať hostinu. Sú to mohutné drevené lavice, ktoré majú veľké čalúnené operadlá. Takže ak by mi niekto vedel poradiť, kde mi lacno požičajú stoličky a keby niekto vedel o dobrom kvetinárstve, či šikovnej pani, ktorá viaže kvety za rozumnú cenu, budem vďačná za každý tip. Vy ste ako na tom?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mi jsme na tom podobně, z hlavních věcí bych řekla, že máme taky všechno. Dokonce i zamluvenou svatební cestu :-) Akorát ty kytky a oblek pro ženicha nám zbývají. Mrkni mi kdyžtak do alba, tam mám v podstatě znázorněné, co už máme vyřízené :-) Řekla bych, že všechno šlo taky vcelku hladce, až na jednu věc - na místo hostiny. Když jsem si nechala cca před týdnem zaslat konkrétní obchodní podmínky penzionu, byly tam i takové, o kterých jsme původně informováni nebyli (zřejmě nedopatřením), tudíž jsme zjistili, že nás hostina vyjde dráž. Začala jsem okamžitě poptávat jiné penziony, ale ve většině je absolutně plno!!!!!!! Takže nakonec zůstaneme u původního plánu. S těmi židličkami to máte trošku komplikovanější, ale nějaké určitě seženete místo těch lavic :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?