Svatba 12. 7. 2014

Ahoj budoucí červencové nevěsty, původně jsme chtěli svatbu v červnu, ale bohužel není volné žádné místo, tak jsme se rozhodli pro 12.7.2014. A proto bych chtěla zjistit, zda je tady nějaká nevěsta, která do toho také praští 12.7. abychom si mohly předávat například nějaké nápady nebo návrhy a společně se těšit na náš krásný den :-)
Odpovědět
1
2
Ahoj, máme to taky 12.7.2014 kousek od Havířova, kde vy? A jak jste na tom s přípravami? My asi zatím nic moc:-)
Odpovědět
Ahoj, my kousek od Brna :-) No s přípravami... přítel je ten typ, že radši bude mít vše už tak duben květen aby se nemusel stresovat než ted nemít nic a pak se v červnu a červenci stresovat že nemáme vše. Takže sme se rozhodli že začneme už ted a v červnu budeme dolaďovat jen detaily :-) Zasnoubili jsme se na Vánoce, 6.1. jsme šli na matriku a dneska už máme jistou oslavu, kapelu, na půl fotografa, máme vybrané prstýnky a příští týden ve středu se jdu mrknout na šaty tak se těším :-) Ale můžu uklidnit kapela je přes kamaráda co tam hraje, fotograf je přítel kamarádky takže bychom neměli nic kdyby to nebyli takhle známý... A prstýnky? No to bylo tak že jsme mrkli do katalogu a hned to bylo jasný :-)) Plánujete obřad na úřadě nebo někde venku?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také máme 12.7.:)
Odpovědět
Taky se přidávám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
I já :)
Odpovědět
a já taky:-)
Odpovědět
Tak doufám že nám vyjde počasí :))) kámoška se vdávala loni v srpnu a měli ve stínu 39 stupňů..to bych zase nepotřebovala ale tak 25 by bylo super :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky 12.7. v Lanškrouně, já mám pocit že nic ještě nemáme, ale všichni na mě koukají že toho máme dost, ale nevim vše děláme sami, včetně jídla a pití. Kdo je na tom podobně?
Odpovědět
Profilova fotka
@mona91 Já :-)
Odpovědět
Ahoj, též se hlásím k 12.7.14, konkrétně v Ústí nad Labem
Odpovědět
Profilova fotka
@mischalinka a kolik budete mít lidí ? Já jsem třeba už teď úplně šílená kolik pití nealka i alka se může vypít jako opravdu se bojím situace že by nebylo co pít... o jídle ani nemluvím...
Odpovědět
@mona91 My si taky chystáme vše sami, nechtěli jsme žádnou agenturu, prostě chceme vše podle sebe.. my budeme mít 40 dospělých a 7 dětí ale taky se bojím že nedokážeme odhadnout kolik se toho sní a vypije... taky dost záleží na počasí. když bude hodně horko tak se toho vypije daleko víc než když bude třeba pršet a bude chladno..
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj, tak i já se přidávám k 12. 7. 2014 v Bludově na zámku... my budeme mít oběd i večerní raut v restauraci, takže jsem v klidu, co se týče jídla i pití :-). Navíc nás bude hodně, takže bych si ani nedokázala představit, že bych se o to všechno měla postarat sama.
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, pokud sháníte fotografa na váš svatební termínek, jukněte na mé portfolio a kdykoliv mě kontaktujte! :) Přeji příjemný předsvatební čas a hlavně bez stresu!! :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Dámy nevěsty, tak se nám to blíží..... jen mě trochu děsí předpově´d počasí..... neb máme celý svatební den venku ...... jste na tom některá podobně?
Odpovědět
@nita1984 ahoj, my 11.7. a taky venku, tak jsem fakt zvědavá, jak to všechno dopadne, předpověď se mění ze dne na den... Musíme doufat všechny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sonji joooo, modlím se, modlím, doufám, že když se nám bude modlit víc, dopadne to dobře
Odpovědět
Profilova fotka
12.7.2014
Odpovědět
Profilova fotka
A jak jste na tom holky s přípravami?
Odpovědět
@nita1984 nic moc.... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sonji... co to znamená? Já mám někdy pocit, že už to skoro všechno je, někdy mám pocit, že nemám nic
Odpovědět
@nita1984 Předpovědi se hrozně moc liší, doufám v tuhle http://www.meteocentrum.cz/predpoved-...
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca kééééééééééééždy.., to by bylo dokonalé
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca @sonji @zuzibuzi @jitulebr @marky2511 TAK DÁMY 48 HODIN, jak jste na tom? :-D
Odpovědět
@nita1984 no, já se bavím tím, jak všichni kolem vymýšlí blbosti, a řeší naprosto neřešitelné :-D, za 2 hoďky si jedu pro šaty a už se moooc těším, svědkyni jsem zaúkolovala a teď děj se co děj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jitulebr Joooo, já se s ženichem pořád nemůžu dohodnout, že pro prase na grilování v sobotu ráno fakt nepojede :-D Je veselo.. máme zahradní párty, takže přípravy v plném proudu.... hlavně počasí.. i když párty stan i deštník jsou už v pozoru
Odpovědět
Jeeej.. má kamarádka se vdává zítra.. já cca před měsícem a zase mě to dostává. Holky, mnoho štěstí. Užijte si to. ;-)
Odpovědět
Já mám pohodičku, dnes a zítra uklízím byt, zítra jen na barvu ke kadeřnici a víc nic. Jen zabalit se na svatební noc a další den ráno.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Tak to máš báječně zařízené ;-)
Odpovědět
@nita1984 Ono je to tím, že máme "jen" 30 lidí a máme hostinu i zábavu v restauraci, takže žádná práce. A takovou tu finální logistiku si vzal na starost přítel.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?