Svatba 10.8., má být horko. Je mi líto svatebčanů

Profilova fotka
Začínám být z toho počasí zoufalá. Sluníčko a teplo mám ráda, ale co je moc, to je moc :( . Už teď je mi líto svatebčanů, hlavně našich drahých poloviček v oblecích a ani nemluvím o cukroví a dortu, objednala jsem sice spíše sušší druhy, ale i tak, horko beztak bude. Jak jste na tom vy, holky?
Odpovědět
@generosity ber to tak,ze lepsi slunce a horko nes vytrvaly dest.ja se bojim opacneho extremu v zari
Odpovědět
Profilova fotka
Máme svatbu teď v sobotu a taky z toho nejsem šťastná. Obřad máme venku :-( Ani by mi nevadilo, kdyby sprchlo
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se brali loni 7.7.,měli jsme přes 30, obřad byl venku. Trochu jsme se upekli,ale přežili jsme a rozhodně lepší teplo než déšť a zima :-)
Odpovědět
@generosity @nufie Holky a co jste jako čekaly, že v srpnu Vám bude mrznout?
Odpovědět
Profilova fotka
@kavver to ne, ale 38 jsem opravdu nečekala, víš :-D Jak psala generosity v úvodním příspěvku, je mi líto hlavně chlapů. A co tě na tom tak rozčiluje :-D každý máme jiné potřeby a někdo si ten termín třeba ani nevybral dobrovolně....
Odpovědět
@nufie Promiň, já to nemyslela nijak ve zlém. Jenom když si prostě člověk naplánuje svatbu někdy od června do srpna, někdy i v září, tak musí aspoň z 50 % počítat s tím že může být přece vedro, ne? Jako chlapů je mi taky líto, to mi věř. Byly jsme v červnu na svatbě kamarádovi a teklo z nás jako z vola úplně ze všech :-p Pokuď sis nemohla ten termín vybrat, tak to je mi moc líto. Ještě jednou promiň.
Odpovědět
nooo bude to sranda :-D jsem na to fakt zvědavá... ale lepší než déšť, nebo když déšť tak a někdy později odpoledne až budeme uvnitř ;)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,my měli svatbu teď v sobotu, 36°C ve stínu, takže taky sranda, ale přežili jsme to. Sice všichni byli z toho vedra dost stahaní a nechtěli ani tancovat apod, ale nakonec to byla super svatba, takže se toho určitě neboj :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, teď v sobotu to byl děs .. navíc v Olomouci ráno byla bouřka a tak bylo dusno ale dalo se to ... co jsem vypila to jsem vypotila.... takže švanda... večerní posezení bylo pak už v klidu - byl tam stín... přežil i dort transport cca 40km tam i zpět, cukroví taky přežilo, maso také.... jen byli všichni unavení ...takže neboj, nachystat hodně tekutin, netekoucí makeup a dostatek ledniček ...:)
Odpovědět
Profilova fotka
;) prosímtě , já se vdávala ted v sobotu .. kdy bylo 40°C. A všichni a všechno přežilo ;) Hold se u hostiny vyhlásilo, že si chlapi můžou sundat sako a kravatu a normálně se fungovalo až do cca 3 rána ;) takže žádná katastrofa. uvidíš že to bude paráda a budete na to vtipně vzpomínat
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, předpovědi na den naší svatby slibovaly už 14 dní předem přímo ideální počasí - cca 22 stupňů, zcela jasno. Dopadlo to tak, že den předtím se předpověď najednou změnila na 18 stupňů a "občas přeháňky". No a ve skutečnosti bylo 14 stupňů a vytrvalý silný déšť:-)). Můžu Tě ujistit, že ta předpověď se mezitím ještě čtyřikrát změní a ve finále pak stejně bude úplně jiné počasí, než slibovali. Takže se trápíš úplně zbytečně. A dále Tě můžu ujistit, že to naše počásko bylo na šaty s metrovou vlečkou bez bolerka a na natočené vlasy horší než případná vedra:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@generosity Zažila jsem svatbu vloni v červnu, když byly ty velký horka a bylo to dost hrozný. Obřad byl naštěstí uvnitř, venku si to vůbec neumím představit. Ale hostina byla v neklimatizovaném kulturáku, kam pražilo do všech oken slunce a bylo to na chcípnutí. Nikdo nechtěl ani nic jíst, ani tancovat. Spousta lidí se pak převlékala do triček a kraťasů (na tom místě to tak nevadilo, někde v hotelu by to bylo blbé). Pak večer se už sedělo venku, kapelu poslali pryč, protože tam fakt k ničemu nebyla. Ale všechna čest nevěstě, byla těhotná ve 4. měsíci a vydržela v šatech až do rána, to jsem ji obdivovala.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ty velký vedra jsou nepříjemný, ale brala bych to tak, jak už tu zaznělo...udělala bych z toho zážitek, na který se bude vzpomínat...zaimprovizovala bych a nakoupila levný světlý deštníky, vějířky, dostatek vod, led, povolila třeba kraťasy na převlečení atd...prostě aby ta atmosféra zůstala veselá ať je vedro nebo prší a hlavně jít svatebčanům příkladem...když Vy dva budete v pohodě a užívat si to, tak i oni.;)
Odpovědět
Já se vdávám taky 10.8. a nestahuju kalhoty, bo brod je ještě daleko. Na 10.8. v předpovědi jsou zatím okolo 24 C. Každopádně v tuhle chvíli je to tak na 10%, že jim předpověď vyjde. Jestli budou vedra, tak bude nejdůležitější stabilizovat důchodce, aby dlouho nikde nestáli a měli co pít, aby nezkolabovali. Chlapi to zvládnou, neboj.
Odpovědět
@okechukwu Jen, kde jsi vzala, že na 10.8. hlásí 24? Co já koukám na Accuweather, tak by mělo být 30 :-)
Odpovědět
holky počasí si prece nevyberete :) idealni počasí ma malo kdo - kdo mel v cervnu skoro jisto mel dest, kdo o prázdninách ma vedro - tak si vyberte :) lidi zvladnou všechno :) loni jsme na svatbe kde bylo vic jak 30 byli - je fakt ze odpoledne byli všichni unaveni i nevesta se ženichem, nekteri co měli ubytovani v hotelu se ztratili si odpočnout do pokoju, ale vecer se to pak rozjelo a bylo to perfektni!!! :) jen ucet za nealko byl vyssi nez cekali ale hlavne ze se povedlo
Odpovědět
Profilova fotka
díky za povzbuzení, hned to vidím líp :) No jo, je jasný, že bych v létě měla počítat s teplem, ale ty tropy co jsou teď, to jsem fakt nečekala. Většinou srpen nebývá tak teplotně nadprůměrný, chtěla jsem svatbu v září, ale nevyšlo to a to jsem se prosím nikdy nechtěla vdávat v létě :) . Věřím, že se svatba vydaří v jakémkoliv počasí. Předpovědi počasí se každý den mění, dneska jsem četla pro Slavkov u Brna 27, občas přeháňka.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nevim no, kdybych měla svatbu v červenci nebo v srpnu, tak bych s tim počítala..
Odpovědět
Já nevím jako :-) když prší, tak si nevěsty stěžují na déšt a když je teplo, taky to není ono..:-D já vím, že chcete teplo, ale ne takový horko, ale nenaděláte s tím stejně vubec nic. Prostě se jen těšte na svuj den a počasí je přece toposlední co vás muže vykolejit ne?:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela predpoved jeste necely tyden pred svatbou idealni... 20 stupnu a bez deste se slunickem... V patek to jeste vypadalo nadejne... V sobotu 12 stupnu rano docela vytrvaly dest a to uz pres noc. Pres den nastesti jen silnejsi prehanky... Takze jeste bych s temi narky pockala... Sestrenka mela svatbu ve 35 stupnich. Dalo se to prezit.. Bylo vlastne docela fajn a trochu lezerni.. Panove shodili saka. Nevesta mela lehci saty... V tech co jsem mela ja bych zhebla :-) ... Jedine co zajisti pokud budete mit takova vedra... Vodu v malych petkach... Porad ji musi nekdo rozdavat a doporucuju udelat vejire z harmonogramu (harmonogram s otocnou spachtli) a pak to bude v klidu :-)
Odpovědět
Já jsem na toho 10.8. hodně zvědavá, protože je to náš termín svatby. Sleduji sice předpověď počasí, ale vím, že je to možná zbytečné, protože se to pravděpodobně stejně změní. Dříve jsem slyšela, že 10.8. má být nejtepleji a nyní v předpovědích vidím, že má být oblačno s přeháňkami, takže uvidíme....Chce to čas, vždyť občas se netrefí ani na druhý den a ne natož týden a víc dopředu. Ať už to dopadne jakkoliv, hlavně doufám, aby nepršelo celý den...:-)
Odpovědět
@Generosity, já se teda vdávám také 10.8 a koukala jsem na předpověď počasí od Norů, ti by měli mít nejlepšé odhad a o nějakejch pařákách nebyla zmíňka:D...má bejt 25 a oblačno s mírnými dešti:/...koukala jsem na vícero meteorologických předpovědí a vesměs se shodovali:)...kde jsi se dočetla,že mají být pařáky?:)
Odpovědět
radši toto než zimu a déšť
Odpovědět
Ja bych tu svatbu radsi zrusila :-D
Odpovědět
Ahoj, my jsme se brali minuly rok na vrsku vinice ve 14 h a bylo 35 stupnu, nastesti obrad byl kratky a svatebcane to vydrzeli s nami. Mela sjem kratke lehke saty, a presto jsem se dost potila. Foceni jsme presunuly do arealu, kde jsme pobyvali. Da se to prezit,neboj:)
Odpovědět
My se brali teď 27. a taky bylo děsné horko. Ale pořád lepší než aby pršelo. Všichni vpoho přežili, chlapi pak sundali saka, po focení oblékli košile s krátkým rukávem, tancovat se začlo později a jelikož bylo krásně teplo, tak jsme seděli venku do 4 do rána. A úpřímně: v těch dlouhých svatebnch šatech je taky celkem horko, tak bych neřešila pořád "chudinky" chlapy. Nealko a pivo teklo proudem, led se musel neustále doplňovat. Dort pak na chvíli uklidili, aby se neroztekl, a vytáhli ho pak až na krájení a pak zase šup do ledničky. My klimatizaci neměli, ale jde zařídit nějaká přenosná. Bylo opravdu skvěle, myslím, že se bojíš zbytečně!
Odpovědět
@generosity no to sis asi měla zvolit jiný termín, v létě se dá předpokládat, že bude teplo
Odpovědět
Profilova fotka
S teplem v lete pocita kazda nevesta a doufa, ze nebude prset, ale to, co je letos, to je fakt narez:-) takhle dlouhodoby megavedra nepamatuju... pro ty chlapy to musi byt silenost, my si aspon muzeme vzit nejaky lehci satky, pokud nejsme nevesta:-) @generosity @okechukwu kamoska se vdavala 27.7., sileny parak, meli to na statku a pro deti meli pripraveny bazenky. skoncilo to tak, ze deti se do bazenku nemely sanci dostat:-D:-D jooo a misto svedskych stolu meli svedske lednicky:-):-)
Odpovědět
Švagrová měla pár let zpátky svatbu na začátku září, aby už nebylo takové vedro. Bum-35stupňů a nejteplejší den v září za posledních deset let. Prostě počasí neporučíš. Podotýkám, že to byla česko-anglická svatba, dost "posh", takže kdo neměl silonky, byl za dacana a podobně. Taky jsem to přežila:-D Chlapi měli obleky i s vestičkami, saka sundali až na hostině, když už se tolik nefotilo. Ale i tak to museli vydržet v košili s dlouhým rukávem a vestou. Akorát se prostě víc pilo pivo:-D Když musíš, tak musíš - lepší toto, než déšť. Krom toho do 10.8. času dost, může to povolit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?