Svatba 1.4.2016

Profilova fotka
Zdravím, tak co, najde se tu někdo kdo už má tento termín? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak můžu být druhý se stejným termínem a dokonce na stejném místě, když si mne vyberete jako svatebního DJ :-)
Odpovědět
Jaaaa
Odpovědět
Profilova fotka
@pejullka super, a jak jste na tom s přípravama? Co máte hotovýho? :-)
Odpovědět
@malamicka mame vymysleno kde to vsechno bude, jaky rozpocet, vime kde se obujedna jidlo, jake, kde dort, kdo bude fotit. Mam saty, vybranou hudbu k obradu. To je asi vsechno:)
Odpovědět
Profilova fotka
@pejullka tak to jsme pozadu :D já zatím vyrábím výzdobu, muž dělá konfety a víme, kde chceme hostinu. Toť zatím vše. :-D
Odpovědět
@malamicka ja nic vyrobit numim, maximalne upect:D takze vse shanime
Odpovědět
Profilova fotka
@to já si dělám lapače snů jakožto výzdobu, takže nic těžkýho :-D Jen si fakt připadám že nic nemáme. Ani místo na obřad, a nic potvrzenýho. :)
Odpovědět
ahoj ja take sice teda 4.6 2016 ale koukam ze uz bych mela zacit taky s nejakou vyzdobou :-D :-D
Odpovědět
ahoj, jee my máme také svatbu 4.6.2016 kousek od Brna..výzdobu asi budu nakupovat na výrobu sem moc levá =-) :-)
Odpovědět
Jee tak to je parada a co uz vse mas zarizene?
Odpovědět
Článek se načítá
@vladka91 a muzu se zeptat co vse uz mate zarizene?
Odpovědět
Ahoj, promin byla sem na dovolené..tak kostel a místo pro párty, fotograf, Dj a večerní rozvozy už sou zamluvení.Právě ted akorád vymýšlíme etikety na víno, není to teda žádná sranda, víno budeme mít od strejdy jen ty etikety nemá, musíme si je navrhnout on je nám pak jeho kamarad dá natisknout.Cukrárnu už mame taky vybranou a kytku jak bych ji přestavovala taky vymyšlenou.Do Vánoc asi koupíme nejspíš prstýnky. pak už na to nebude čas. Písničku máme taky skoro vybranou, jak na obřad tak na první tanec. Rozhlížíme se už i po oznámení a pak to jen objednám a bude..někdy v Lednu to snad bude stačit...Hosti sou rozplánovaní. Nějaké ty hry, zábavu mi vymyslí svědkyně s bratrama s tím se pachitit nebudu :-D Akorád teda si vyrobíme svatební noviny. A pak už bude zbývat prostor je na šaty a oblek a takový to doladovaní. Kadeřnice vybraná,takže už jen zkoušky a kosmetičku mam kamaradku. S čím si nwm rady sou dárky pro hosty, všechno mi přijde divný..:-) čokolády ani žádny tužky a kamínky nechcu, tak asi nic nedostanou, dárkem bude to, že jsme je pozvali ;-) A taky nwm, jestli máme půjčovat auto z půjčovny, nikdo kolem nás nemá žádný pěkný bo spíš žádný..nemám ponětí kolik by to mohlo stát.. Tak nějak pomalu na tom pracujem, dohodli sme se rok předem ptž nam nikdo neplatí ani korunu a aspon si můžem všechno pěkně rozvrhnout a nestresovat se, to fakt dělat nebudu (teda když půjde všechno tak jak máme naplánované) :-)
Odpovědět
@vladka91 ahoj tak to mi jsme pekne pozadu :-) mi mame jen zamluvene misto a datum,a take firmu ktera nam ktera nam bude zajistovat jidlo.svatbu mame v planu celou venku v takovem venkovskem stylu. :-D
Odpovědět
Nemyslím si, že ste pozadu:-) máme to dost rozplánový schválně, ,nechtěli sme se pak na poslední chvíli honit, tak co de tak uděláme co nejdřív.:-) Oznámení budu vybírat asi dlouho, mě se normálně nic nelíbi :-N a když už tak je to přemrštěně drahý.. Já sem něco na ten způsob taky chtěla ale bála se se, že jak na potvoru, bude pršet a mačkat pod stanem sem se nechtěla, takže to máme vevnitř a má to velikou terasu, takže takový malý kompromis :-)
Odpovědět
@vladka91 tak to je krasny kompromis s terasou je to super aspon se nebudes stresovat kdyz by prselo ja jen doufam ze nebude :-D :-D a kdy se zacnes koukat po satech?
Odpovědět
noo začala sem přemýšlet, kdy začnu...takže asi tak :-D příští týden mám scuka se svědkyní a naplánujem to. Má svatbu 3 měsíce po nás, tak si budeme radit navzájem :-) nwm, jestli se musí šaty zamlouvat nějak extra dopředu...ale myslím, že po Novým roce to bude bohatě stačit.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
my mame 7.3.2016 :-)
Odpovědět
@vladka91 ja prave premyslim ze si je asi necham usit chtela bych jen takove obycejne tak myslim ze mi asi jejich usiti vyjde na stejne penize jak pujceni tak si je radeji necham usit :-D :-D ale taky jsem si rikala ze to vse zacnu resit az po novem roce doufam ze tech 5m do predu bude stacit. :-)
Odpovědět
@anda25 tak sem se rozhodla, že si šaty nechám ušít :-) kolegyně u mě vpráci si vybrala nádherný v salonu půjčovné za 12.000,- dala si je k jedné paní z Brna ušít a stály ji 5.000,- což je uplne luxusní, zvlast pokud je i za 5.000 prodá :-) a byly naprosto stejný, prý i materiál super. Takže to mám asi jasný :-D Našla sem paní, co maluje na lodičky ale stojí to .1200,-. Ale říkám si, že pokud ušetřím na šatech tak si je nechám namalovat. Kamila Bartálová
Odpovědět
@vladka91 ahoj tak jak pokracuji pripravy.ja ted zrovna zhanim nejakou pani co by mi usila saty do kterych sem se uplne zamilovala :-D :-D jen mam strach ze i pres to ze si je nechma usit vyjdou draho :-|
Odpovědět
anda25 Ahoj, ja si nechám ušít šaty asi tady firma je satickynamiru . Je tam e-mail na který sem psala a paní mi odepsala, že stačí poslat fotku ze předu, ze zadu, nějaké detaily pokud vyžaduješ a oni ti napíšou cenu. Mám dobré doporučení od kamarádek, co se v létě brali a nechali si tady šít. Viděla se i obrázky a super naprosto identický:-) to co píši nad tebou:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?