Nejhezčí místo na obřad v Liberci,Jablonci nad Nisou. Tipy?

Ahojky zdravím poradí mi někdo kde najdu nejhezčí místo na obřad v Liberci v Jablonci nebo okolí?Mě se liberecká radnice moc nezamlouvá působí smutně,příteli se zas nelíbí jablonecká radnice,Sychrov jsme také vyloučili kvůli prostoru,cenám a velké kapacitě je tam prý dost narváno co se termínů týče pokud máte nějaké typy předem za ně děkuji. :-)
Odpovědět
nevestapetulka • Dnes v 11:56 Chtěla bych se zeptat na nějaká zajímavá místa na obřad. Ne třeba přímo hrady nebo zámky, ale třeba nějaká romantická louka nebo místo s pergolou, kam by se dalo schovat před deštěm.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, taky jsme dlouho hledali..a našli... Obecní úřad na hrubé skále. Je to tam moc hezké uvnitř, dělají obřady i na zahradě...a ve srovnání s ostatními dost lacino :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ma.ja: tak jsme to měli mít letos, než jsme to přesunuli :-D Je to tam krásný, měli jsme to mít v zahradě, ale kdyby lilo, tak se nám nelíbí ta obřadní místnost, jak rodiče sedí bokem a skoro nikdo se tam nevejde. Tak chceme hledat nějaký nový místo..Kdybysme nic nenašli, tak to jistí ta Hrubá..
Odpovědět
Profilova fotka
nevesta - no a Valdštejn? můžete to mít na terasách a když bdue pršet, tak vás přesunou do kaple? :-) můžu jen a jen doporučit a cenově to je myslím taky hodně přijatelné ...
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se nelíbí, protože spousta lidí se tam dostane jen pěšky a to skoro nikdo nepřijde..To už se mi o něco víc líbí Frýdštejn, ale to se mi taky nechce...
Odpovědět
Profilova fotka
nevesta - aha. propustku ke vjezdu nahoru k hradu dostává 10 aut, takže nám to stačilo a ještě zbyly dvě pro známé ... a ostatní neměli problém vyjít nahoru, v záloze bylo i to, že by se nahoře jedno auto otočilo a sjelo zase dolů na parking :-) ale na to nedošlo :-) Frýdštejn fajn, ale oddávají ta jen venku viď? to je takový nahouby, netroufla bych si :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky ne. Mám ráda tu jistotu případně místo na přesun, kdyby nebylo pěkně. Ale tak trošku si pohrávám i s myšlenkou pronajmout velký stan a vzít se na nějaké pěkné louce..
Odpovědět
ahojky, potrebovala bych poradit. Sice žiju s přitelem v Lbc,ale ani jeden odsud nepochazime. Budeme se brat příští rok v červnu. Ja samozřejmě panikařím už teď :-) Sychrov - je zbytečně drahý a už se tam vdavala kolegyně z práce, takže tam teda neee:((( při brouzdani na internetu jsem si vybrala dle fotek Hrubou Skálu. Kapacitně nám vyhovovala. Tak jsme uvažovali, že bychom tam uspořádali obřad, hostinu a zařídili hostům i ubytování. prostě všechno hezky po kupě. Při prohlídce s paní, která má svatby na starosti, jsme se interiéry docela zděsili. Upřímně..... po pěti minutách prohlídky jsme byli definitivně rozhodlí, že ani omylem svatbu na Hrubé skále!!!!!! Už vidím, jak moje babička stoupá po točitých schodech někam k výšinám do kapličky :((( ubytování ...docela odpudivé :( a rozhodně si nemyslim,že by byli zařízení na středně velkou svatbu.... ani nám nechtěli vyjit vstřic v našich vlastnich věcech :((( jediná vyhlidka, kde by byl obřad byla v pohodě, krásný výhled.... Pak jsme zkoušeli Valdštejn, tam by to bylo hezke, i pan kastelán byl perfektni, a svatbu jsme si mohli naplanovat podle sveho,jediny problem byl krkolomný příjezd nahoru.... nerealný pro nás.... dostanete propustku pro 15 - 18 aut. vic se stejně nahoru ani nevejde:(((( snad nechci tak moc, když toužím pro romantickém místu pro obřad, kam by v pohodě dorazili hosté :((((( helpppp:)
Odpovědět
Profilova fotka
petulko: právě proto jsem taky nechtěla Valdštejn, je to tam krásný, ale s těma autama je to děs. A už jsem 2x šlapala někomu na svatbu nahoru a v botech na podpadku nic příjemnýho. Nakonec jsme si vybrali hrad Sloup. Možná by se ti líbil zámek Lemberk, tam je to nádherný!
Odpovědět
Kaple sv.Vavrince na Male Skale-mala nadherna kaplicka,kde se delaji svetske snatky..Obrady se taky delaji u hotelu Orion,ja tam mela jen hostinu,ale je to tam fakt krasny..pak Hruby Rohozec,tam se daj delat svatby jak venku v zahrade,tak uvnitr,zricenina Frydstejn,taky kouzelny misto..a pokud mate cirkevni obrad,tak doporucuju kaplicku panenky Marie u Obrazku v Ruprechticich:-),tam je krasny i okoli,tam by se to dalo i venku:-)
Odpovědět
Tu kapli sv.Vavrince mam v albu,hotel Orion taky..u obojiho parkovat jde:-),u ty kaple je parkoviste asi o 100m vys,ale nevesta a hlavni hoste parkuji primo u ni:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Petulko: na Lemberk jsou taky na webovkach koukala.... jeste musim vyzjist jestli je mozne mit ten obrad venku a kouknout jeste co nabizi jako mokrou variantu.... Miso: nejblizsi dobe mame namireno na ten Hruby Rohozec, taky jsem slysela jen samou chvalu na okoli.... obrad mame normalni, cirkevni nechceme, takze se nejakym kaplickam snazime vyhnout.... jinak moc moc dekuji za napady..... jakmile to opet osobne objedeme..... pisnu zazitky a dojmy :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Hrubý Rohozec bylo první místo, kde jsme to chtěli. Je to už 2 roky děsně předražený (zvedli to na dvojnásobek) a ani by nám nevyšli vstříc s hudbou, takže to jsme nechtěli. Nevím, jestli to jde na Lemberku venku, ale ta oddací místnost vevnitř je moc hezká.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
ahoj, přidávám s k diskuzi: já jsem chtěla Lemberk, v kapli (oddávají i venku), ale nakonec kvůli poplatkům asi zůstaneme u liberecké radnice. nikdy jsem ji právě nechtěla, ale už plno lidí mi řeklo, že je nádherná, tak proč váhám.
Odpovědět
Profilova fotka
me osobně se Hrubý Rohozec nelíbí....obřadní kaple je to jediny, co se z toho dá, ale je to jak pěst na oko, ubec se tam do toho města nehodí, je to ohraničený a okolo už je rozestavěný bordel a hospody....ale každý dle svého gusta a taky si dovoluju oponovat na tu Hrubici :-)- neřikám, že obřadní místnost je nějaká krásná, ale to je všude skoro stejný. My jsme to měli venku na Alpince a bylo to super, hostinu ve Zlatém salonku a měli jsme střední svatbu- 55 lidí, takže se tam vejdou že nevyjdou stříc s vlastními věcmi- jestli se to týkalo pití a jídla , tak je to pochopitelné, až logické.....jestli se to týkalo nějaké dekorace nebo pod., tak nám vstříc vyšli domluva sice byla složitá, až na zabití, ale vše dopadlo nad naše očekávání!
Odpovědět
petulkavavrenka: My jsme se brali na Lemberku a tudíž mohu jen doporučit. V letním období je zámek nádherný, obklopený lesem a už výjedz k němu je úchvatný. Paní kastelánka i ostatní personál velmi ochotný a vyšli nám ve všem vstříc, nic nebyl problém a o matrice mohu říci totéž. V okolí zámku jsou pěkná zákoutí na fotografování. Pokud bys chtěla nějaké další informace ráda Ti dle vlastní zkušenosti vše řeknu. Ale Lemberk je opravdu skvělý.
Odpovědět
Nám nejvíc padl do oka Kostel Panny Marie "U obrázku", ale jde jen na církevní svatbu. Radnice není nejhorší, ale přístup lidí mě tam dost odrazuje a znevýhodňování vlastního fotografa mi přijde otřesný. Navíc se tam brali už mí rodiče a nechci mít stejné fotky jako oni i stejný obřad a dokonce i fotografa. Zastavil se tam čas.
Odpovědět
Profilova fotka
leofelix: mohla bys mi prosím poslat ty tipy na fotografování v okolí Lemberku? obřad tam sice asi mít nebudeme, ale protože pak jedeme na chatu kousek odtamtud, tak by se nám to hodilo.
Odpovědět
Profilova fotka
jitka: jaké je na radnici znevýhodňování?
Odpovědět
malinna: radnice má vlastního fotografa, takže ty fotky od nich musíš stejně zaplatit. A pokud si přivedeš vlastního fotografa, zaplatíš za povolení a ještě ho nepustí až přímo k vám, musí fotit z určité dálky kterou mu povolí, nebo před mu třeba zhasnou světlo aby mu zkazili fotky a tak. Byla tu o tom celá diskuze.
Odpovědět
malinna:Ahoj tobě se liberecká radnice líbí?Tak nakonec proč ne každému se nemusí líbit to co mě jen mi přijde dost divný když ty svědci stojí stranou a bylo dobré se taky optat kdo bude mít na vašem obřadu proslov,aby jsi ho díky oddávájícímu neměla skažený jako bratranec mého přítele
Odpovědět
holky, prosím o radu, poradíte nějaké hezké místo mezi Prahou a severem? :-D kamarádka je od Děčína, pomáhám jí hledat místo, klidně Jablonec, Liberec apod. super by byl nějaký hrad na obřad, místo hostiny zatím netušíme, ale budu ráda za rady, díky! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jitka: můžeš mi prosím dát odkaz na tu diskuzi? já jsem byla teď v září na svatbě v radnici a nic takového jsem tam nezažila. fotografa platit nemuseli, měli svého, který nebyl nějak daleko..
Odpovědět
Profilova fotka
rozalie: jako nikdy se mi radnice nějak nelíbila, ale kvůli těm 15 min. se nám nechce platit cca 5000,- na obřad na zámku. že budou svědci stát stranou mi nevadí a na oddávajícího se zeptám, ale přece když mám obřad na zámku, tak taky nevím, co bude oddávající říkat..
Odpovědět
malinna:Ahoj tak v jednom s tebou souhlasím kvůli 15 minutám bych taky nedávala pět tisíc za obřad na zámku,ale liberecká radnice je pro mě prostě smutná tmavá jedním slovem prostě odporná a vzhledem k tomu co ten oddávající na svatbě kde jsem tam byla jako host předvedl mě to odradilo jěště víc,šla bych klidně do Jablonce obřadní síň tam na mne působí lépe i když se zas nelíbí mému příteli tak snad najdem nějaký kompromis proto jsem tuto diskuzi i zakládala.
Odpovědět
Profilova fotka
rozalie:asi jsou ty prostory trochu tmavší,ale aspoň je zase velká obřadní síň a co jsem teď koukala na fotky, tak vypadají hezky. teď se když se mění vedení,tak třeba bude i nový lepší oddávající:-) jinak je nádherná i Liebiegova vila, ale jelikož tam pracuju, tak se mi nechce tam mít ještě obřad. a krásné fotky teď měli ze svatby v muzeu-ale tam oddávají jen v sobotu.
Odpovědět
Profilova fotka
každopádně holky- MUZEUM je nádherný na svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
evelp: jj, taky mi je docela líto, že tam jsou obřady jen v sobotu..
Odpovědět
Profilova fotka
jitka999: Nezlob se, ale šíříš tu poplašnou zprávu. Na radnici v Liberci rozhodně nemusíš mít jejich fotografa, tak to možná fungovalo před lety, ale teď rozhodně ne. Měli jsme svoji fotografku a na radnici byli všichni v absolutní pohodě. rozalie: teď se mění složení radních a tím pádem i většina oddávajících bude obměněna ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?