Kunětická hora - obřad

Profilova fotka
Kdo se bude vdávat na Kuňce??
Odpovědět
Profilova fotka
Já :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkafer Zuzanko a už jste byli na Kuňce se poptat co a jak k obřadu??? :-) já byla teď v neděli a jsem z toho nějaká rozladěná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kelymanka No nebyli jsme tam, plánujeme to na příští víkend...bylo to hodně špatné? Já psala zprávu cholli, tak se tam vdávala teď o víkendu, tak jsem zvědavá.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkafer jj taky si s cholli píšu. česala jí moje švagrová :-D já byla dneska na matrice v Pce zaplatit svatbu a bába (neříjemná až hrůza) mi zase řekla ohledně aut úlně něco jiného než pán na hradě. Tak jsem z toho taková nějaká špatná. Hňácaj svatbu za svatbou, ale zázemí ro svatebčany šílený :-( sice už jsem to zaplatila, ale nevím nevím :-( tak uvidíš jakej dojem z toho budete mít vy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kelymanka No s auty si moc starost nedělám, pojedeme jen dvěma (jen nevěsta a pak staříci ;-) ). Hostinu máme totiž v restauraci pod Kuňkou, tak zbytek si udělá procházku...k tomu jsem dospěli právě po přečtení několika recenzí tady na beremku. Nahoru to není tak daleko. Navíc máme obřad až ve dvě, takže předpokládám, že jako poslední...no uvidíme.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkafer Tak to máte dobrý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
O víkendu jsem koukala, že nahoru jezdí i vláček. Třeba by to bylo příjemné zpestření. :-)) Záleží, kolik pojme dospělých a jestli by byli ochotní. :-)
Odpovědět
Na Kuňce se vdávala kamarádka (asi 4 roky zpátky) a moc se mi to nelíbilo :/. Prostředí sice hezké, jen obřadní místnost poměrně malá nicméně se mi nelíbí, že svatby berou jak na běžícím páse... Nejhorší je to s auty. Je stanoven přesný čas na svatbu vč. přejezdu aut dolů a pokud to nestihnou, následující svatba má právo na výjezd nahoru přestože zablokují tu původní (ta tam pak musí počkat další asi hodinu aby mohli konečně sjet dolů).
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 Právě :-( kvantita převyšuje kvalitu :-( Váhám.... Sice už jsem jim poplatek za obřad zaplatila, ale tohle mě vážně nějak rozhodilo :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim Vás nevěsty, na Kuňku jezdím pravidelně natáčet svatby, jsem z Pardubic a mám to tam kousek, kuňka je dobrá jako místo k obřadu, oddává se v místním rytířském sále, krásný výhled do okolí, jen si dávejte pozor na parkování, bohužel parkování nikdo nekoordinuje a občas jsou tam zmatky.
Odpovědět
@kelymanka A je ten poplatek vysoký? Kdypak máte obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím budoucí nevěsty. Dovolte, abych se podělila o svoji osobní 5 let starou zkušenost (psala jsem již v recenzi u svatebního alba). Místo jako takové je krásné, ale bohužel ta organizace zejména parkování tedy nic moc. My jsme např. přijeli na obřad opravdu s předstihem. Ovšem svatba před námi se zdržela a při výjezdu nahoru to občas byly velmi zajímavé situace při vyhýbají se navzájem. Jediné místo, kde by se relativně dalo dobře vyhnout je v zatáčce u studny. Bohužel zde byly stavební buňky, na které nás nikdo předem neupozornil. Tyto buňky jsou tam každý rok, protože slouží divadlu v Pardubicích, které zde hraje letní představení, jako šatny. No a to, že jakýsi správce hartusil na naše hosty, že už mají jet dolů a další podobné výšplechty raději pominu. Výsledkem toho bylo, že mnoho hostů včetně mé svědkyně nebo mojí babičky, které jsem tam opravdu chtěla mít, na fotografiích díky tomu nemám. Ale i tak si myslím, že je to krásné místo pro obřad (proto jsem si ho také zvolili), krásné fotografie, ale ta organizace občas prostě pokulhává, což je škoda.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@luj89 obřad máme 5.září a poplatek byl 4235,- kč
Odpovědět
Profilova fotka
@pejbura :-( já nevím že to tímhle takhle strašně kazej :-( a to se mě pán (zřejmě kastelán či co) ptal, jestli přijedeme nějakým extra autem či veteránem! nechápu jak by se něco takového, jako nař limuzína, chtěla vejít na jejich uvedená parkovací místa :-( hrozně se zormýšlí :-( a moc mě to mrzí, bo bydlíme pod Kuňkou a toto místo byl takový náš sen... Proto zjišťuju od ostatních co a jak.... moc děkuju za koment ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hrál jsem Cholli obřad i svatbu a nezaznamenal jsem žádný problém. Je fakt, že se musí na čas vypadnout, aby ta svatba dole stačila zase vyjet nahoru. Prostor je pěkný a hlavně obřadník byl vtipný. Nakonec nejlepší byla Cholli. Proč, to se dozvíte od ní :-) Jinak na nádvoří dlouhá limuzína ani náhodou, ale běžná auta i veteráni není problém. A prostor není tak malý. Pojme spolehlivě více jak 50 lidí. Jsou tam mohutné dva sloupy, které vadí ve výhledu na novomanžele. Ale dá se rozestoupit kolem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pejbura mohu jedině souhlasit s tím, co jste psala, je to tak, přesně do slova.!
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud by někdo chěl, mohu Vám zapůjčit svatební videa z Kuňky a předat zkušenosti, na Kuňku už jezdím 15 let natáčet svatby. zdraví Bajer video Pardubice
Odpovědět
Profilova fotka
@kelymanka Není za co. Věřím, že se těžko rozhoduje. Já žádnou recenzi předem neměla, a tak bylo jednodušší se rozhodnout. Ale místo je opravdu krásné. Přeji Vám lehké rozhodnutí a krásnou svatbu, kterou si užijete. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pejbura Moc děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@video :-) moc děkuju, jste hodnej. Ještě to proberu s mončou a kdyžtak bych se ozvala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kelymanka ok
Odpovědět
Profilova fotka
Jáá :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kelymanka ahoj, taky jsem po informacni schuzce byla rozladena....rikala jsem si, ze to bude teda mazec a ze se snad ani nestihneme spolecne vsichni vyfotit. Tajne jsem doufala, ze v nas den tam toho tolik nebude, ale bohuzel.....uz jsem prohlasila, ze kdyby byl tak unor a byla spousta casu, tak to udelam uplne jinak a jinde....ale co, uzijeme si to vsichni i tak!
Odpovědět
Profilova fotka
@rebelium proto jsem ráda, že jsem si prvně přečetla všechny diskuze tady a obřad jsme si dali až na 14 hod, budeme tak poslední a nikdo by nás neměl omezovat ;-) Společné fotky se dají udělat i v průběhu té další svatby, jen řidiči prostě odvezou auta dolů na parkoviště a vyšlápnout ten kousek zpět nahoru 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkafer to já jsem četla taky. Jen, když jsme svatbu objednávali, byl vypsaný pouze jeden jediný termín ten den....den předtím asi 5 nebo 6. Tak jsme tajně doufali
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?