26.6.2021

Profilova fotka
Ahoj holky, tak kolik nás tu je s tímto termínem? A jak na tom jste? Já začínám být už taková nervózní, jestli teda fakt máme všechno zařízené, protože mně už jde z toho všeho hlava kolem 😄 a teď nám odřekli maso na hostinu a klobásy, takže ještě budeme muset rychle shánět maso. Takže je tu někdo, kdo je na tom podobně, ať se necítím sama 😄 navíc mi nefunguje svědkyně. Na rozlučku vůbec nedorazila a teď už se taky týden vůbec neozvala.
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu takovou nejapnou otázku? Nejen mířenou na tebe, ale prijde mi to tady poslední dobou jako "trend"... Proč si volite "neschopné" (berte s nadsázkou) svědkyně? Já nevím ale podle me, volba svedka je nejdůležitější, svedkovi na "zádech" leží nejvíc prace... Moje svědkyně mi ted o víkendu psala, ze potřebuje termíny a data, at vyplanuje rozlucku, at vyplanuje dovolenou aby dojela dřív kvůli přípravám a hlavně aby vše co by se ji kolem toho mohlo motat aby odsunula dop... Je to až za rok a 2 měsíce... Stejný požadavek jsme kladli i na svědka... Já bych to jen chtěla pochopit, neber to zle... Ale ten člověk ti "svědčí" tvou lasku, podepíše se pod to, jeho jméno bude na papíru a to tam bude někdo kdo na vas úplně kašle? Neříkám neshody, každej se nekdy chytne, ale nedojit mi na rozlucku (což mimochodem je hlavni práce svědkyně a svědka, uspořádat to) tak to asi jen obrecim a toho člověka okamžitě vymenim.
Odpovědět
Ahoj. Tak jsme to samozřejmě my kdo má stejný termín. 🙂 V úterý mě čeká poslední zkouška šatů a úprava a ve středu jdeme řešit do restaurace věci ohledně hostiny atd. Jinak asi všechno hotovo. (snad) S tou tvojí svědkyni je to zvláštní. Nemohlo se jí něco stát když se neozývá a ani nedošla na rozlučku? Ale to by jsi asi věděla, že?
Odpovědět
Profilova fotka
@te_ssiinka_nelova u nás to bylo divoké. Vybrala jsem si ji proto, že se známe celý život. Vyrůstali jsme spolu a je to jediný člověk, co se mnou jde životem od začátku .Ze začátku nadšenost největší, hned v lednu plánovala všechno možné, pak nadšení začala upadat a nakonec 14 dní před rozlučkou přišla o jediné hlídání. Má 2 malé děti a je samoživitelka, takže jsem se smířila s tím, že dorazí jen na pár hodin. A až v 8 večer dne rozlučky mi psala, že ani to hlídání na pár hodin nedorazilo. Naštěstí jsem se s holkami bavila tak dobře, že to v tu chvíli, když už jsem byla dost ovíněná, mi tam tolik nechyběla. A teď 14 dní před svatbou už nic měnit nechceme, vypadlo nám hodně dalších věcí, které teď máme v řešení. Ale oba tvrdí, že se svatbou počítají, tak snad to dopadne.
Odpovědět
Profilova fotka
@holka2106 Ne nestalo, ale ostatní si myslí, že mi závidí, protože jí chlap podváděl, udělal 2 děti a odkopnul. Takže ostatní si myslí, že je to závist, že já jsem už několik let šťastná, teď se budu vdávat a ona by chtěla taky, ale nemá s kým. Ale já nevím, no.
Odpovědět
@jonasel můžu ti říct že mě ta závist taky napadla. No jo,co naděláš. Asi bych ji vyměnila
Odpovědět
Profilova fotka
@holka2106 Přeci nebudu měnit svědka teď 14 dní před svatbou? To se mi nějak nezdá.
Odpovědět
Profilova fotka
@jonasel Proč by jsi ji nemohla měnit? Můžeš ji vyměnit i 2 minuty před obřadem kdy chtějí občánku... Dle mého to není v pořádku bude to všechno ma tobě a když se ted chová takto tak kdo vi co se stane v den svatby? Neber to zle... Ale už se tady par takových holcin objevilo a dost jich nakonec i vyměnilo..m je to tvá svatba a mela by jsi byt "sobecka" a myslet na sebe je to fakt důležitý den a byla by škoda kdyby jsi to obrecela ze? 😞 hele neznám ji, ani tebe, ale bud bych si s ni dosti promluvila nebo kdyby to neslo tak bohužel vyměnila.
Odpovědět
Profilova fotka
@te_ssiinka_nelova uvidím no. On už to i můj nastávající chce začít řešit 😄 já jsem zrovna takový flegmouš, který nemá rád konflikty, tak se jim za každou cenu snaží vyhýbat. 😄
Odpovědět
Profilova fotka
@jonasel já ti rozumím není to jednoduchý a už vůbec hezky krok... Samotné by se mi do toho nechtělo a to klidně se pohádám nebo řeknu od plic co si myslím, ale tohle je fakt delikátní.. Mrzí me to, ze mas takový starosti a ještě s tím masem? Mas můj obdiv... Jestli se něco posere me tak budu hystaricka cuza a budu se hroutit... Holt tu svatbu moc prozivam 😅 takže mas můj obdiv
Odpovědět
Profilova fotka
@te_ssiinka_nelova nóóó já to taky prožívám 😄 a Kuba, ten to nějak nemůže pochopit, že každý karambol tak moc prožívám 😄 vždycky mi řekne, no, tak to nebude no, se svět nezboří 😄 😄 😄 včera jsme se dokonce chytli, ale nakonec jsme si to probrali a vyřešili. 😄 😄 😄
Odpovědět
@jonasel pokud tě bude svědkyně ignorovat tak ji klidně vyměn. Je to tvůj den.
Odpovědět
Profilova fotka
@jonasel jo tak to máme doma podobný.. Já tady seděla kolikrát do noci a něco hledala řešila a vymyslela a on mk řekne "proč to tak hrotis?" a pustí si hru na mobilu... Lopatou bych ho vzala 😁😂 na druhou stranu moje svědkyně je ještě horší než já.. Jakmile něco neběží přesně podle její vize tak dokáže udělat peklo na zemi a nebo to prostě nějak zařídí a ty si toho ani nevsimnes ze se něco děje 😅
Odpovědět
Článek se načítá
@jonasel co ta svědkyně? Vzpamatovala se?
Odpovědět
Profilova fotka
@holka2106 no... s proslovem prý finišuje, jinak sama nenapíše, asi jí nic nezajímá, takže se na ni radši nespoléhám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?