20.9.2014

Ahoj holky, kdo má stejné datum? Jak jste na tom? Pochlubte se!! Máte koordinátorku nebo jste jím vy sama?'?
Odpovědět
Ahoj, také máme toto datum :) a podle tvého bydliště asi kousek - v Šumperku :)
Odpovědět
holky myslite, ze je pozde zkusit si zarezervovat nekde toto datum? zatim nemame vybrane misto - ale v tom jsme flexibilni :) Brno, Hranice, Teplice.. je to zatim ve hvezdach.. ale toto datum jsme konecne jako rodina dali dohromady a ted se bojim jestli to neni pozde.. (co se tyka organizace, toho se nebojim, bude to malinka svatba do 15lidi, spise me zajima oblibenost tohoto data) dekuji za kazdou reakci a nazor!!!!!
Odpovědět
@kaeth01 září bývá celkově oblíbené aspoň tak nám to říkali i na matrice navíc hodně matrik čeká kdy budou zveřejněny termíny podzimních voleb. My jsme třeba rezervovali termín koncem února a na pár místech nám řekli, že mají plno, ale ve finále jsem hodně šťastná že ta místa nedopadla, protože to které jsme ve finále vybrali je mnohem hezčí a lepší než všechna místa dohromady :-). Ale určo není důvod to nezkusit třeba někde na něco volného narazíte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
toto datum je úžasné :) no máme zařízené základní nejdůležitější věci, a zbytek tak nějak průběžně :)
Odpovědět
@linusha mockrat dekuji za reakci! my se rozhodli toto pondeli, ze se konecne vezmeme.. nechceme to odkladat na dalsi rok a tak jsme zacli hledat vhodne datum.. vubec me nenapadlo ze to muze byt takovy problem :-( ani nevim kam jit a kde se ptat - pripadam si jak Alenka v risi divu :-N hadam ze dnesni vecer obetuju vyhledavanim si lokaci a co vse zacit zarizovat.. a v pondeli zacnu obvolavat.. jeste jednou diky!
Odpovědět
Tak se taky hlásím :-).. Zařizuju postupně sama, koordinátorka je pro nás moc velkej luxus :-).. Ale začala jsem myslím včas.. :-) Tak ať se daří..
Odpovědět
Taky se hlásím:-) Zařizuju si všechno sama, teda s přítelem, nevidím důvod k tomu si platit někoho, kdo udělá totéž, co já :)
Odpovědět
Profilova fotka
Toto je i nasem datum :-D Koordinatorku nemame a myslim,ze snad ani nepotrebujeme..mame spoustu skvelych lidi kolem sebe ;-) ,kteri radi pomohou.. Jinak zarizeno toho moc nemame..jen to nejdulezitejsi.. : misto obradu,misto hostiny a v patek pujdu snad zkouset saticky :-) Ted ladime ubytovani a kamarady,ktere chceme pozvat.. Budu mit v cervenci a srpnu uplne volno,takze spoustu veci zaridim az v lete ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme toto datum, je krásné :-) Koordinátorkou jsem sama za pomoci nejbližších :-) máme maličkou svatbou - 15 lidí, večer 17 (hudba) a zatím máme domluvené místo obřadu i hostiny, vyřízenou matriku, vybranou hudbu na obřad, koupený oblek, boty atd. pro ženicha, já mám již šaty, botky, a další doplňky... Oznámení jsme již taktéž předali... Mám vybranou kadeřnici a čeká mě zkouška účesu a líčit se budu sama - nechci ze sebe dělat něco co normálně nejsem ;-) Minulý týden jsme si vyzvedli snubáčky (2,5m nám je dělali) a vytvořili svatební menu :-) Sestru (=svědkyni) jsem zaúkolovala a dělá vývazky, který by si údajně nevěsta neměla dělat sama... Mě teď ještě čeká zajít do květinářství a objednat vybrané květiny, jít ke kadeřnici, vytvořit ozdoby na auta, ušít panence šaty a ještě kupa dalších věcí, ale moc se na vše těším, i když mi to někdy příjde stresující, unavující a mám strach, že se to stejně nebude líbit... ale je to náš den, a hlavní je, když si ho užijeme my :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?