Svatba ve stylu kempování

Profilova fotka
Ahoj, ráda bych tu našla nevěstu, které se podařilo uskutečnit obřad, hostinu a celkovou "párty" někde v přírodě. Našla jsem tu jedno album, které mě natolik zaujalo, že jsem si řekla, že by to byl můj sen.. S přítelem jsme se shodli, že ani jeden nejsme pro klasické české svatby a tradice.. Už jako svatební fotografka toho mám trochu dost :-) Toužím po klidné svatbě jen s těmi nejbližšími, bez žádných her, únosů, restaurace, apod. Nad čím třeba přemýšlím, že to asi alespoň bez nějaké budovy, kde bude záchod a voda na umytí nepůjde :-) Přítelova maminka dostala nápad na louku, kde dřív jejich rodina bydlela a domy se pak musely všechny zničit kvůli výstavbě Jaderné elektrárny..Mně se to tam moc líbí, ale jsou tam vážně jen lesy a louky, nic víc :-) Snad tu narazím někoho, kdo to měl v podobném stylu..Pokud by mi některá dala tip z okolí Českých Budějovic, budu ještě radši :-) Pro jasnější představu přikládám několik fotek.
Odpovědět
Profilova fotka
@lennittka Ahoj :) Já jsem tež z Českých Budějovice a o svatbě (že se budu vdávat vím od Štědrého dne :-) ) máme podobné představy. Naší vizí je obřad na louce, velikánský bílý party stan, z tradic zachovat jen knedlíčkovou polívku (já polívky nejím, ale tuhle dělá moje babička a je nejbáječnější ze všech :-) ) a pak raut, sudy, čuníka na grilu atd. Místo je pro mě velmi důležité - nic proti budějcký radnici, ale než tam...to se radši nevdám nikdy :-) - a tak jsme tam zatím pouvažovali o usedlosti, která je u hraničního přechodu a patří rodině mého partnera. Jediné, co mi trochu tam "chybí" je, že tam není žádná stodola atd, kam by se v případě nepřízni počasí dalo přesunout. Mmch - hledám fotografa, jdu na tvé stránky x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie Jé, tak to máme opravdu stejnou představu..Přesněji jsem z Týna nad Vltavou, také to vím od Štědrého dne :-) Usedlost nezní vůbec špatně, pokud je rodiny..to mě právě také děsí, že by pršelo :-( Hrozně ráda bych měla skoro vše z přírodních materiálů, posedět si u ohně, .. Horší je, že nejsem vůbec tvůrčí typ DIY výrobků :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lennittka No já jsem nemehlo první třídy. Ale tím, že by to mělo být styl "ala stodola", tak to vidím na zavařovačky s lučním kvítím, který jsou omotaný krajkou a jutovým provázkem a skleněný dózy se špuntama od vína. Včera jsme zrovna řešili, že máme možnost zapůjčení opravdu velkého stanu zdarma, ale nejsou tam vůbec žádné podlážky. To mě úplně děsí. Jednak i když nejsem zastáncem pravověrných veselek atd., tak určitě nestojím o to, aby se z naší svatby stala vesnická ožíračka - tudíž by to mělo mít nějakou úroveň a pak, kdyby skutečně pršelo, tak je z toho do pár hodin oranice a co pak :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie To je nádhera, fotky ukládám do své inspirace.. Ožíračky bych se moc nebála, z naší ani přítelovo rodiny nikdo moc vyloženě "nechlastá" a moje kamarádky také ne.. Ale zase nevím, koho by si pozval přítel, jestli jen jednoho svého dobrého kamaráda, kterému jsme byli na svatbě nebo i někoho jiného..tak to už bych strach asi měla. Nejspíš bych tam měla jen víno, nějaký soudek s pivem a to by bylo vše..
Odpovědět
Profilova fotka
Lenko, mrkněte na Green wedding shoes dot com;) Tam najdete příkladu až až, sami tam často čerpame inspiraci a osobně doufáme, ze se nám podaří někdy podobná svatba fotit i u nás. J+P
Odpovědět
Profilova fotka
@lennittka @duckie Ahoj holky koukněte třeba by Vás mohly inspirovat tyto svatby @everunka, @tulitu @zhu @mineate @tereeezz, @kristyna_senf, @ixka, http://everbay.co/blog/2014/11/baru-m... nebo tohle album od @danidanikdanicek http://www.beremese.cz/blog/danidanik... hezké přípravy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přeju hodně štěstí a trpělivosti při výběru místa :). Měla jsem stejnou představu, ale nepodařilo se mi najít místo, kde by byla i odpovídající mokrá varianta a zázemí (a nakonec nám stejně i pršelo). Navíc se to setkalo i s velkou nepřízní rodiny 8-( . Jsem zvědavá, jak se vám to povede :)
Odpovědět
@lennittka Ja vim, ze jedna nevesta mela svatbu primo v arealu detskeho tabora. Jinak, my meli venkovskou svatbu a doporucuji a jsem vsemi pro. Drzim palce pri pripravach a drzte se vasich predstav.
Odpovědět
Profilova fotka
@lennittka My plánujeme s rodinou oběd a odpoledne/večer grilování s přátely. Nejsem zastánce klasických svateb, kde se všichni "škrtí" v oblecích a šatech od oběda do noci. Tak to máme nachystané, že rodina si užije "oficialit" a s kamarády si pak v obyčejném oblečení užijeme fajn večer u ohýnku. Máme zajištěný areál s chatkami. S výzdobou se taky moc netrápím. Hlavně aby byla pohoda - vše bude neformální. S tou loukou je to super nápad, ale záleží, jací jste přírodní typy :-) Pokud by vám ani hostům nevadilo chodit na wc do lesa ... :-) Hostům můžete zadat, aby si na svatbu vzaly gumáky při nepříznivém počasí. Nakonec by to mohla být i veselá součást svatební garderoby a svatba bude opravdu stylová. Jedni z mého okolí dělali svatební večerní "party" v lese a spalo se pak ve stanech. Ale fotky nemám. Držím vám pěsti v přípravách.
Odpovědět
Profilova fotka
@mofa81 To máte taky skvělý plán, zní to dobře :-) Ten záchod mi pořád vrtá hlavou, to je pravda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lennittka Tak je možnost půjčit TOI-TOI, ale to by se asi muselo něčím zakrýt, popř. to strčit někam, kde by to nerušilo celkový dojem ;-)
Odpovědět
Ahoj, doporučuji zapůjčit si velký krásny bílí stan 12x6 metrů za asi nejlepší cenu co může být 5000/ za akci. V ceně je i postavení a složení + osvětlení. více na http://wings-catering.cz/index.php/pr... půjčují i příbory,talíře,gastro nadoby,.... císlo maj 775603650
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj, my se bereme na táborové základně. Je to v přírodě a přitom všechno je v místě (kuchyně, WC, sprcha, ubytování ve stanech).
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka Nevíš prosím, která? Taky to tak budeme mít.
Odpovědět
@evisek31 Ted jsem nasla jednu hodne free http://www.beremese.cz/blog/janekj/al... ale byla tady jeste jedna nevesta, ktera to tak mela. Jinak ja jdu letos take na taborovou svatbu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naše táborová
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@evisek31 Ahoj Evi, moc gratuluju! Moc vam to sluselo! Sel by tabor nejak pronajmout a nebo to bylo proto, ze tam jezdite jako vedouci? dik Jana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?