Nevěsty vel. 40-42, foto a debaty sem

chtěla bych tady sehnat par fotek, teto velikosti, at vim, ktery strih by byl nejvhodnejsi na tyto miry. díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@caramella12: Nejlepší je jít a zkoušet, a zkoušet... a zkoušet :)
Odpovědět
Profilova fotka
@caramella12 naprosto souhlasim. Podle obrazku si tak maximálně určíš co se ti třeba líbí/nelíbí...ale co ti bude/nebude slušet zjistíš, až vyzkoušíš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@caramella12 Koukni u mne v albu, saty vel.42 a postava presypacich hodin, siroke boky i ramena a myslim ze saty dobre maskovano a vytvarovano.. ale v tehle velikosti je to se spis individualni, vzdyt je to bezna velikost a kazda zenska je uplne jina :-) spis sem hod konkretni fotky ze zkousek a pak tu urcite najdes spoustu konstruktivnich rad, kritiky i chvaly :-)
Odpovědět
Já mám normálně velikost 40 (džíny) a ve všech šesti salonech, kde jsem si zkoušela šaty mi dávali velikost 36! :-D A sedly mi krásně. Záleží na tom, jaké máš tvary :-D
Odpovědět
tak je co se vylecim ze zapalu plic skocim do salonu a nejake fotky poridim..potrebuju vice nazoru nebot ja si ve vsem pripadam jak pretloustla makova panenka ]-( a mamina, druzicka i svedkyne maji stejny vkus na saty, ale samozrejme odlisny nez ja 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
@caramella12: tak dívej, já jsem třeba zkoušela takové... Pěkně formovaly postavu a nepřidávaly na objemu jako třeba princeznovské.. ale záleží, na tobě, jestli chceš být za každou cenu za princeznu nebo ne :)
Odpovědět
@caramella12 jo jak pisou holky, tak to chce zkouset. Ja kdyz byla v salonu, tak jsem nemela vubec zadnou predstavu a dost se desila, ze budu fakt poradna manda:) Pani mi rekla, ze doporucuje vyzkouset vsechny styly a materialy a postupne uvidime, co mi nejvice sedne...a tak se mi i behem 2,5h tribil vkus na to, co se mi libi a co mi sedne...nez jsme nasly ty prave. Takze doporucuji zkouset ruzne styly a postupne uvidis co se ti na sobe nejvic libi a v cem se citis dobre. Dle meho nejhorsi je jit za uplne konkretni predstavou a pak byt zklamana, kdyz ty saty ti vlastne nebudou sedet, jak sis sama predstavovala. A neboj, velikos 40-42 opravdu neni zadna hruza, ale dle meho klasicky cesky standard:)
Odpovědět
Profilova fotka
přidávám své šaty :)
Odpovědět
@kapacita snad máš pravdu, a pani v salonu mi to jeste tak zkomplikovala, že mi řekla, že jsem moc mala na to, aby na mě zkratila šaty a ikdyž mam ty nejvyssi podpatky, tak mam nejakych 160cm i s botama, takze skoro na vschny saty slapu a svatbu mame v horach, takze se bojim, ze ty saty pak budou hned odporně špinave..zálohu už ze me samozrejmě vytáhla, takže uz v tom salonu musim zustat :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@caramella12 škoda že už tam tedy "musíš" zůstat, když tam máš nechanou zálohu...možností je totiž taky šaty si nechat ušít na míru - tzn. i v rámci délky... já se dívala na stránky madora - kde šijou a maji fakt hezké šaty i ceny přijatelné. A zvažuju nechat si ušít přesně podle představ a na míru... Případně můžeš zkusit to, aby ti zálohu vrátili...
Odpovědět
@svatba28 už mi bylo řeceno, že zalohu si nechavaj v jakemkoliv pripade |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jen pro predstavu, ja budu mit na svatbe tyto saty, momentalne jsem ve tretim mesici, na svatbe budu v sestem. Velikost zatim 42. Ze zkouseni mam zkusenost ze na me nejlepe vypada v techto velikostech korzet a klasicky rozsireny styl sukne.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já jsem se zamilovala do těchto šatů a i střihu. Mám velikost tak 42-44.
Odpovědět
Profilova fotka
@kamili Fakt jo? teda to bych si netipla že máš 42-44 :-. ... nádherné fakt...
Odpovědět
Profilova fotka
@masotri jo, opravdu :-D tyto saty maji dokonce velikost 46, musely by mi je trochu utahnout jeste
Odpovědět
@kamili páni tak to čučim jak blázen vsechny palce nahoru !!! strasne slusi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@caramella12 jee dekuju :-) jsem rada, ze se libi
Odpovědět
@caramella12 mám velikost 40-42 (jak kde) a na moje svatební fotky můžeš kouknut v albu ...
Odpovědět
Profilova fotka
@kamili Tak do těchto šastů jsem se zamilovala v září, když jsem si je zkoušela:) jsou nádherný a dělají nádhernou postavu! Budu je mít na svatbě a těším se. Přeji i Tobě v nich hodně štěstí!:)
Odpovědět
Profilova fotka
@adeloskop a kdy mas svatbu? ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Jenom 42? A co 44, 46? Vsechny saty v pujcovnach, co za neco stoji i zdejsi inzeraty me desi svym cislem 38! Proc, proc, proc, ja nezeru, prisaham! Mam jen velky prednosti vpredu :'( a pekne z nich boli zada.
Odpovědět
Foto ze zkoušky. Velikost 42 na zip :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?