Nechaly byste si vytetovat jméno svého manžela?

Profilova fotka
Nechaly byste si na viditelné místo na svém těle vytetovat jméno svého manžela?
Odpovědět
1
2
5
Nenechali, nechám si vytetovat jen jméno dcery, a dalších dětí, pokud budou. Jediná láska na celý život je ta mateřská. :)
Odpovědět
ne :) kdo ví co bude za 10, 20 let, spíš bych si nechala vytetovat nějaký symbol nebo něco, co by mi manžela připomínalo, ale jméno ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka @anajte Pokud člověk uvažuje takhle, jak se pak stane, že se vdává? Nechci na vás útočit nebo něco podobného, jen si to sama chci srovnat v hlavě. Chci prostě jen diskutovat na tohle téma, abych se sama v sobě líp vyznala a ujasnila si, zda do toho půjdu.
Odpovědět
Profilova fotka
@lostakova Já nechala...už jsem o tom i několikrát uvažovala. I když teda já nepřemýšlela úplně nad jménem, ale nad takovým naším mottem co se skládá z počátků našich jmen. Neberu to tak, že se za 10 let rozejdeme a já toho budu litovat...i když nevím co bude, tak to, že je to část mýho života nezměním ať se třeba stavím na hlavu, takže já bych dala tetování zelenou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@limda A už máš nějaké jiné tetování? Já ne, doposud jsem nenašla nic, k čemu bych měla vztah a co by mi za to stálo...
Odpovědět
@lostakova ptala jsi se, tak jsem odpověděla. každý člověk je jiný, ale jestli to tak cítíš jdi do toho, je to jenom na tobě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lostakova Já bohužel taky ne i když bych ho chtěla. Muži se tetování vůbec nelíbí, tak si říkám, že to není taková nutnost, abych si ho dělala na truc, ale stejně tuším, že s ním jednou skončím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@anajte V pořádku, děkuju za tvou odpověď :-) A proč bys nezvolila jméno?
Odpovědět
Také jsem nad tímhle tématem přemýšlela, protože si jednou chci nechat vytetovat na krk iniciály dětí, až budeme mít. Ale jméno manžela bych si nedala stejně tak jako on by si nedal vytetovat mé. Nikdy nevíte, co se může stát a kdyby náááhodou si za x let našel někoho jiného, podváděl mě nebo cokoliv jiného a šli by jsme od sebe, tak bych nechtěla mít nikde vytetovane jeho jmeno. Může se stát,že on bude mít nejakou jinou pani nebo ja nekoho jineho. Samozdřejmě nechci,aby se cokoliv takového stalo,ale opravdu člověk nikdy neví! Neumim si predstavit například, že bych se znovu vdávala a měla vytetované jméno bývalého manžela. ( je to jen představa, co vše se může stat. Moje mamka je třeba podruhé vdaná)
Odpovědět
Profilova fotka
@limda A ví, že by sis chtěla dát udělat to motto, o kterém jsi mluvila a ani to se mu nelíbilo nebo se staví negativně k tetování vůbec?
Odpovědět
Profilova fotka
@lostakova Nikdy.
Odpovědět
Profilova fotka
@pipinkam Vím, o čem mluvíš. Moje máma je 2x rozvedená, můj otec 3x. Já se ale vdávala, protože svému vztahu věřím. A po svatbě ještě víc než před ní. Samozřejmě se může stát cokoli z toho, co jsi napsala, ale pořád to nemění nic na tom, že já v manželství se svým mužem věřím.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@marketajuppova A důvody?
Odpovědět
@lostakova přemýšlím o tom nechat si jméno a datum svatby... ovšem líbí se mi určitý styl tetování, kdy jsou nápisy skryté v obrázku, takže ten kdo neví co se za tím skrývá ve finále vidí jen tu malůvku, nebo někdo tam vidí ten obrázek a někdo ten nápis, je to hodně individuální podle toho jak co kdo vnímá...teď mám takhle na ruce vytetovaný čtyřlístek, který je složen z nápisu Good luck :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lostakova Ví to a říká mi, ať se klidně tetovat nechám, ale taky vím, že se mu nelíbí tetování všeobecně a já jsem ten typ "Co kdybych se mu pak s tetováním nelíbila ani já?" :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@flowerbl To je šikovný. Moje tetování by bylo úplně jasné - jen moje a jeho jméno na předloktí.
Odpovědět
@lostakova v podstatě už to za mě vyjádříla @pipinkam nikdo neví, co se může stát, a jméno by pak v tomto případě bylo moc okaté, a když bych při druhé svatbě měla na viditelném místě vytetováno Karel a brala bych si Pavla, tak by to byla trochu ironie :) proto bych spíš zvolila nějaký symbol či obrázek, který by nebyl tak okatý. I když samozřejmě doufám a přeju si, aby to v mém případě bylo navždy, ale nepspoléhala bych se na to :-N Ale já na sobě nemám žádné tetování, tak nevím jestli jsem pro tebe dobrý příklad. A kam by sis chtěla nechat jeho jméno vytetovat?
Odpovědět
Profilova fotka
@lostakova Jmena jako tetovani se mi nelibi....a za druhy, nikdy nevis....a obíhat kosmeťáky se mi fakt nechce!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@limda Tvoje váhání je mi sympatické. Já zas uvažuju nad tím, jestli by tenhle můj krok dokázal dostatečně ocenit.
Odpovědět
@anajte už vidím na předloktí, jsem to dopsala pozdějc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lostakova NIkdy, není o tom že v to nevěřím, doufám a věřím v manželství na celý život. Ale mě se tetování a především na ženách dost nelíbí... když se tady podívám do několika alb, tak krásná nevěsta, romantické šaty, atd. a pak bum kérka na rameni, zádech atd. Nehodnotím, nekritizuju, jen říkám že se mi to nelíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
@anajte Na předloktí. Ne, právě naopak, i tvoje odpověď pro mě má svoji hodnotu. Ani já nemám žádné tetování. Já si vůbec ale neumím představit tu situaci, že bych se podruhé vdávala nebo spíš, že bych se svým manželem nebyla, proto asi nedokážu uvažovat tímhle směrem.
Odpovědět
@lostakova no podle mě každý když se vdává, tak v to manželství věří, jinak by ani do sňatku nešel. Nebo teda alespoň já ne. Ale nekdo se rozvadi po 2 letech nekdo až po 30 letech....Spolužačky rodičům je okolo 50-55 let, před rokem si koupily dům, o kterém snily celý život a byly nejštastnější manželé. A dnes? Rozvádí se a pán už má jinou....
Odpovědět
Profilova fotka
@pipinkam O tomhle budu ještě přemýšlet.
Odpovědět
Profilova fotka
@lostakova Ja v manzelstvi taky verim. Dokonce sam Kuba mi jednou rekl /davno pred svatbou/, ze kdyz uz by se jednou zenil, tak se nechce rozvadet...ale proste nikdy nevis. Ja nedam ruku do ohne za sebe...natoz za nej. To neni ze bych nam neverila...snazime se, ale proste nikdy nevis. A je to neco, co se da hodne spatne vzit zpatky. Navic si rikam, byl by to pro Tebe velky krok..udela neco takoveho i on pro Tebe?
Odpovědět
@lostakova tak přímo a na první pohled čitelné jméno nevím, asi klidně, ale ne na předloktí, ale na jiné místo... a jsem naopak toho názoru, že i kdyby manželství skončilo, tak ti to zůstane prostě jako památka na ty hezké chvíle, které jste tehdy prožívali ne? jasně, že po rozchodu se ti dva většinou nenávidí, ale pár let a člověk se nad tím pousměje...teda asi jak kdo no :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já mám tetování dvě.Snila jsem o tom už hrozně dlouho.Mám celkem dost velkou květinu přes lýtko a nárt a na vnitřní straně zápěstí mám malým písmem svoje jméno v azbuce. Vše jsem si dávala tak,aby mi to šlo skrýt,pokud by byla situaci kdy není vhodné tetování ukazovat :-) můj nastávající má také na noze a přes celé předloktí svoje a synovo jméno (jmenují se stejně) a k tomu oba data narození.Já asi půjdu ještě jednu,zatím nevím kam.Nicméně jméno svého muže bych si nenechala.nikdy nevím co se může stát a pak vám takové tetování bude toho člověka připomínat... :-. takže za mě ne.A hlavně tetování si dávejte pro sebe a ne aby to muž ocenil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já určitě ne a osobně si myslím, že ani Petr by si nenechal nikdy nikam vytetovat jméno moje. Na naše manželství samozřejmě také věřím, ale v životě není nic stoprocentní.
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajuppova Ano, byl by to velký krok. Nevím, jestli by si on nechal vytetovat mé jméno, ale spíš ne - není to dost mužné ;-) To by si spíš nechal vytetovat něco drsnějšího na pohled. To pro mě není důležité. Jestli jsi to ale myslela tak, jestli by pro mě udělal podobně velkou věc, tak ano, chystá se k tomu.
Odpovědět
Profilova fotka
@lostakova Tak to potom, jestli to tak citis a prijde Ti to prirozene, tak proc ne.... ;-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?