Mladé nevěsty. Najdou se tu nějaké?

Profilova fotka
Ahoj, je mi 22 a budu se vdávat.... najde se tu ještě nějaká mladá nevěsta? ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
heh mě je 21 :-p
Odpovědět
Profilova fotka
mě je taky 22
Odpovědět
ahojky, mě je letos 22 a svatba bude příští léto :-)
Odpovědět
Ahoj, mě je 21, svatbu plánujeme v únoru :-)
Odpovědět
@hotaru ahojky, napadá mě otázka, proč zrovna únor? mě osobně by zima dost vadila... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hotaru svatba v zimě musí být krásná i fotky ,ale mě by vadilo že by musela být uvnitř a taky asi bych si musela přizpůsobit šaty,aby mi nebyla zima..;) ale těším se na fotky :P
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty, tak koukám, že jsem tu nejmladší. Je mi dvacet a zasnoubená jsem už přes rok. Svatba bude nejspíš na jaře 2012, ale všechno záleží na financích =-)
Odpovědět
@limda ahojky, vítej :o) jak tak koukám, všude se koná svatba podle financí.. my ji odložili z 2011 na 2012 taky právě kvůli nim :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@symcca Na jednu stranu sice není kam spěchat, ale hold, když už člověk ten prstýnek dostane, začne se těšit, plánovat... a ono pořád nic a nic :-| Na druhou stranu než abych se vdávala ve spěchu na úřadě ve čtyřech a pak rychle domů... tak to stojí za to nějakou dobu si šetřit na krásnej den :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@limda moje řeč :-) já už budu za chvíli zasnoubená rok a půl a když to kolem sebe vidím,jak se vdávají kámošky a spolužačky,je mi z toho vždycky smutno a už bych taky chtěla. Ale na úřadě ve čtyřech se rozhodně brát nechceme, tak si počkáme ještě chviku a užijeme si to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi jsem staromódní, ale mě přijde, že do roka od zasnoubení má být svatba a když na to lidi nemají tak proč se zasnubují? Mě je 19 příteli 30 jsme spolu 5 let a chcem se brát cca do 2 let, ale nemám ještě ani prstýnek protože prostě se chcem stěhovat hledám práci a nechci být 2 roky zasnoubená a pak svatba když už prstýnek tak hned začít plánovat... Samozřejmě tím nechci nijak urazit nikoho a taky nám chybí peníze na svatbu jakou by jsme chtěli tak prostě zajím se zásnuby nekonaly..
Odpovědět
Mně je 21 a už jsem téměř tři měsíce vdaná :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj, mně je 21, vdávám se v dubnu 2012. jsem zasnoubená skoro dva roky(na Vánoce to bude přesně 2 roky).2 roky jsem se těšila na ty dny, kdy začneme plánovat. Ta chvilka je tady a teď se toho bojím - toho plánování-hostin, zábava atd... Nikam jsme nespěchali a pořád nespěcháme. takže se může klidně stát, že se to třeba ještě odloží :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@neurcena Já jsem se vdávala, když mi bylo 23, zasnoubená jsem byla rok a půl, hned po svatbě jsem otěhotněla, co víc si přát? ;-)
Odpovědět
ahoj holky, mně je taky 21, zasnoubili jsme se letos v dubnu a svatba bude v září...do roka a do dne to nestíhám, protože na jaře mám státnice a zvládnout učení a plánování, to by byl nadlidskej úkol...snad nám to smůlu nepřinese :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@helenys nooo tak ja otehotnela uz 3 roky pred svatbou a to jsme se znaly pul roku :-) zachvili to uz bude 5 let co jsme dpolu
Odpovědět
Profilova fotka
Další mladá nevěstinka se hlásí! Je mi 22, svatba bude 1.června, tři měsíce před mými 23.narozeninami a tou dobou to bude rok a půl plánování našeho velkého dne. :))
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se považuji za mladou...je mi 23..svatba bude 13. července, ale pravda to už mi bude 24... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem tu 27.března 2013 mám 23 a 27.04.2013 máme svatbu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se vdavala take v cerstvych 23 :) (21. narozky, 28 svatba) a prijde mi to akorat
Odpovědět
Profilova fotka
Mně je 19 :)) a sem čerstvě zasnoubená :)
Odpovědět
Profilova fotka
@limda jj to znám mě je teď 22 a svatbu chceme už dlouho a teď jsme se úspěšně dočkali, v dubnu je svatba, bude tam rodina přátelé a všechen ten humbuk co k tomu patří, což bychom si dřív nemohli dovolit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se považuji za mladou nevěstu, za 4 dny mně bude 23 a vdávat se budu 15. června 2013. Připadá mně to jako úplně ideální věk, ani málo ani moc. Jinak přítelovi je 31 takže už má na čase. Zasnoubená jsem od mojich 22. narozenin, takže od zasnoubení do svatby rok a půl.
Odpovědět
Profilova fotka
panecku..koukam, ze budu pekne stara nevesta :D
Odpovědět
mě bude 22 a bude se vdávat v červenci...mě to přijde tak akorát snoubenci je 24 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kituska když to tu tak čtu,tak si taky připadám jak stará baba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katerinent ahoj, mě je 18,chci se zeptat jak proběhlo oznámení rodičům? potřebuji nějaké nápady...teď mě npadají Vánoce
Odpovědět
Profilova fotka
@mikkhynkaa .. Oznámení rodičům proběhlo tak, že už cca rok mluvime intenzivne o svatbe, tak je to ani nezaskocilo moc, normalne telefonem sme jim to oznamili. Moji rodiče mého snoubence mají rádi a asi jineho chlapa by ani pro mě už nechtěli, takže díky Bohu fakt to je celé takove idealní :)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta @kituska Holky klid, mně je taky 28 a vdávat se budu skoro v 29:-) Ale na svůj věk si teda nepřipadám, furt tak na dvacet :-D Já teda když si představím, že bych se měla vdávat ve dvaceti nebo nedej bože dřív...za prvé bych tehdy neměla za koho, ale i kdyby jo, tak si nějak nedokážu představit, jak takové tele, jaké jsem tehdy byla, by se staralo o nějakého manžela...taky je to dané tím, že jsem pak ještě studovala vysokou, pak se nejdřív někde uchytit, získat praxi...holky co v 18 skončí střední či učňák, tak chápu, že to mají posunuté...já v 25 vylezla ze školy bez praxe a ony už mají třeba 6 let za sebou, našetřené penízky...no občas si říkám, jestli mi ta vejška je na něco, když nějak závratně vysokou mzdu nemám a akorát jsem získala na VŠ spoustu teoretických univerzitních vědomostí, co mi byly dobrý ke zkouškám a možná rozšíření všeobecného rozhledu, ale v praxi úplně na prd... A teda třeba osobně moc nechápu holky vysokoškolačky, co se ve druháku hrnou do manželství (teda pokud "nemusí" - a to se dneska zas tak nenosí)...ale neberu jim to, je to jejich věc, jen já bych to brala radši postrupně, nejdřív škola, práce a pak možná nějaká ta svatba...až na ni je.
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 jo,tak takhle to mám taky, ve 20 bych se neměla za koho vdát a navíc mi to pořád přijde strašně brzo a není kam spěchat. No taky si někdy říkám,že dneska už to o tom titulu zas až tak není jak dřív. My kdybychom čekali,než bychom na svatbu měli sami,tak se bereme tak za deset let,možná i později. Ale každý to má jinak. Já zase souhlasím s tím vzít se během školy,taky jsem to tak udělala a jsem šťastná a spokojená :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?