Každý den na front page?! Jaký na to máte názor?

Profilova fotka
Jsem jediná komu se nelíbí, když si každý den někdo dá do alba stejné fotky (co už tam měl), aby mu přibylo gratulací??? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
asi nejsi, ale ze bych si kvuli tomu kazila den......
Odpovědět
a zakládala diskusi...
Odpovědět
Profilova fotka
kristi já vím, ale tohle už se děje tak týden :-)
Odpovědět
hadeline, tohle už se tu děje několik let :-D to je věc té nevěsty, nemá smysl se nad tím rozčilovat, akorát si zbytečně zkracuješ život ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky me udivuje, jak ma nekdo prehled, jestli tam nevesta dava stejnou nebo jinou fotk. Tu ma asi nekdo hodne casu...
Odpovědět
Profilova fotka
ikarkulka no to je možná taky k zamyšlení, je to v pravidlech? :-) Připsat tam k 2 fotky zepředu a 2 zezadu bych přihodila i nedávat každý den tu stejnou fotku za účelem vystavovat svoje album na fp? :-D Nic ve zlém. Jen už mě to dneska troška nas.. :-) holky díky
Odpovědět
hadeline, upřímně řečeno, já ta alba prohlížím téměř každý den a vidím, co si tam kdo dává. a nad těmi, které tam každý den i několikrát přidají znovu tu samou fotku, kterou předtím vymazaly, jen proto, aby byly na hlavní stránce, si pomyslím něco v tom smyslu, že je to sice šíleně směšné, ale zesměšňují se především ony. co mě ale dokáže nas... (abych použila tvůj výraz), když si někdo kvůli každý prkotině, která ho ten den napadne, založí naprosto zbytečné téma.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, asi každý chce v albu co nejvíce krásných gratulací. Je to docela přirozené. Každou nevěstu to snad časem přestane bavit. První týden po svatbě jsem si taky album párkrát zaktualizovala - už jen proto, aby je známí lépe našli. Po týdnu tak opadla taková ta euforie :-D A byl pokoj.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Teda, já do svýho svatebního alba zasahovala dvakrát a úplně mi to stačilo (no, nikdy neříkej nikdy - ještě čekám na jednu sadu fotek ;-) ) To postupný nahrávání po pěti fotkách a mazání těch, co se tam nevejdou (50 je fakt strašně málo) mě teda vůbec, ale vůbec neba 8-( A ani se nedivim, že to tu holky štve. Já občas najuknu do staršího alba s novou fotkou, neboť se těšim, že tam bude třeba po roce od svatby fotka mrněte nebo aspoň svatební cesty - a ono x-tá fotka šťastného páru :-D takže už si taky nechávám radši řadit alba podle data svatby ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
krtek.93 a katyk.1 - díky za radu, nevěděla jsem, že se to dá takhle udělat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?