Jak prekonat smutek ze zrusene svatby?

Poradite, jak prekonat smutek ze zrusene svatby?
Odpovědět
Ahoj,neznam okolnosti,ale ten den je rychle pryc.a mela bys to za sebou,tak mysly na to,ze jednou to urcite bude,ten den te teprve ceka.takze to budes prozivat o to krasneji.
Odpovědět
vše má svůj důvod a každý konec má svůj začátek :-) vím, že se to možná lehce říká, ale možná je to právě to nejlepší co se Ti mohlo stát, a třeba si to řekneš za čas... možná lepší než se pak třeba rozvádět :)
Odpovědět
Taky se mi to stalo meli jsme mit svatbu a musela se zrušit. Byla jsem zklamana, brečela jsem a pár dni se mnou nebyla řeč. Ale pak jsem si řekla, že tim nic stejne nevyresim tak jsem na to přestala myslet a vypustila to z hlavy nic jiného mi ani nezbývalo. Věděla jsem,ze si musím počkat a naštěstí jsem se už dočkala. Takže nemyslet na to,hodit to za hlavu a říkat si,ze me to ještě ceka.
Odpovědět
@musaci mela byt ve stejny den jako ta vase. Tak snad se vam pocadi vydari. Vsem vam tu dekuju, jen vubec nevim, jak zamestnat mozek.
Odpovědět
Záleží na tom, co bylo příčinou...
Odpovědět
@strelenka no a hlavně to tu všechny zajímá :-D
Odpovědět
@marocanka23 těžká rada když se na něco ptáš a na dotazy neodpovídáš
Odpovědět
Profilova fotka
Vybreč se... Potom usni. A pak začni dělat něco úplně jiného, třeba křížovku, sport, vaření... Ten smutek asi nejde úplně vytěsnit, ale zkus ho přijmout a akceptovat. Prostě jsi smutná. Dej si čas.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?