Šaty pro maminku, velikost 52, kde sehnat?

Ahoj holky, prosím vás o radu. Sháním mamce šaty nebo kostýmek nebo cokoliv jiného vhodného na moji svatbu. Má velikost 52. Typ postavy: široká ramena, velká prsa, velké břicho (říká, že vypadá jak těhotná) a bohužel menší boky a relativně štíhlé pěkné nohy. Píšu "bohužel", protože co se tak dívám po e-shopech, tak se prodávají nadměrné šaty a kostýmky hlavně na plnoštíhlé ženy, které mají výraznější boky, takže to na nich vypadá "žensky". Což případ mojí mamky bohužel není. Už jsme byly v pár obchodech, ale nic jsme nesehnaly. V šatech vypadá jako válec, protože jí právě chybí ty výraznější boky. Doporučovala jsem jí kalhoty a nahoru nějakou pěknou halenku, jenže by chtěla mít na svatbu něco slavnostnějšího. Taky jí sedí krátké sukně, má opravdu pěkné nohy, ale v xxl obchodech bylo všechno hrozně usedlé. Mamka vypadá mladě, takže bychom chtěly něco šmrncovního, ale mám pocit, že sehnat něco je nadlidský výkon. Pokud máte tip na nějaké vhodné obchody v Brně, Prostějove nebo okolí Blanska, budu moc ráda za rady. Bylo mi doporučeno C&A v Brně, kde mají prý pěkné XXL věci, jinak žádný konkrétní obchod neznám.
Odpovědět
Taky bych pro mamku něco potřebovala. Dívala jsem se tady na beremku a je tu celkem OK kostým. Máma bude možná potřebovat tak 54...Pojedem se podívat do Prahy do XXL obchodu tak uvidím. Nakonec to možná vyřešíme černými kalhotami a nějakým hezkým tričkem/topem..
Odpovědět
V Praze je obchod s většími velikostmi v Ječné ul. kousek pod Pavlákem. Mají hlavně Německou módu, která každému nevyhovuje, ale modely za výlohou celkem pěkné. V Brně doporučuji Peek/Cloppenburg nebo si udělat výlet do Vídně. Černé kalhoty bych na svatbu nedoporučovala, lepší by byly v nějaké barvě - vínová, modrá. Ještě lepší by byla dlouhá úzká sukně, dole rozšířená a pěkná halenka s kabátkem. Pokud by maminky nic nenašly, ráda ušiji.
Odpovědět
Zkuste kouknout na eshop Manga, mají novou řadu Violeta, ve velikostech až do 54. Mají moc hezké věci(i na živo), pošta je od dvou tisíc zadarmo. Mamka má podobnou velikost a měla černé kalhoty se sakem z brokátu, oboje od krejčové a právě z manga top.
Odpovědět
Dobrý obchod je v Brně na rohu Malinovského náměstí a Kobližné u zastávky 1. Prodavačky to tam mají v v oku a poradí. Moje matka je vysoká s velikostí 48-50 a koupila tam krásný šaty za dobrou cenu.
Odpovědět
V Brne jsme koupily s mamkou na Pekařské 48, ale obchod se zavira zacatkem cervna
Odpovědět
Sice jsi psala Prostějov, Brno a okolí Blanska, ale v Olomouci na dolním náměstí je obchod "Magnólie" a tam mají pěkné věci. Přikládám i mapu v kterých místech obchod je. Tak hodně stěstí při výběru.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
dobrý večer, jsme svatební a společenský salon ze Zlína. Velikosti šatů a kostýmků máme až do vel. 64. Barva je možná dovést téměř jakákoliv. Jezdím přímo do výroby. Ráda zašlu foto na email, pokud nám napíšete svou představu. Pěkný večer, BR
Odpovědět
Co treba neco na tenhle zpusob? Jako ze cerna opticky zmensuje, a bila sukne zase opticky zvetsi, tak by to treba mohlo vypadat pekne. Ty druhe a treti prodavaji na Otto-Shop cz, ale kamenny obchod bohuzel nevim. Co treba nechat usit?
Odpovědět
Ahoj, podívej se na glamor.cz. Jsou tam společenské šaty a kostýmky pro plnoštíhlé. Jsou dovezené z USA a jde je i vyzkoušet.
Odpovědět
Profilova fotka
@mrssmile Dobrý den,jsme svatební a krejčovský salon ADELEINE v Brně, Hustopečích a Židlochovicích. Můžeme Vám šaty, kostýmek pro Vaši maminku ušít na míru a tak, aby je mohla využít i na jiné příležitosti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?