Šaty na převlečení po svatbě, jakou zvolit barvu?

Profilova fotka
Holky, mám takové dilema... na svatbu chci mít šaty na převlečení, ať už z toho důvodu, že jsem těhotná a ve svatebních bych nevydržela, tak už kvůli jinému pohodlí... oblíbila jsem si uplně jednoduché šaty ke kolenům, elastické na tělo, s krajkovým výstřihem a rukávy k loktům... řeším barvu... šaty nejsou až tak drahé, ale přemýšlím jakou barvu zvolit, abych pak ty šaty taky trošku užila na jiné příležitosti... jenže mě nejvíc se líbí v černé barvě...:( což je asi blbý na svojí svatbě se pak převléknout do černých šatů, co? :( když pak už jen připadá v úvahu taková tmavě růžová, což je na mě moc sladké a krémová a to se bojím, že pod ní budou vidět veškeré nedostatky a švy a všechno možné.... :(
Odpovědět
@bigbaboo no, pokud máš strach, že ti světlá barva všechno ukáže, tak bych ty šaty asi nekupovala vůbec, nebudou z kvalitního materiálu.
Odpovědět
Já jsem také nevěděla. Mám dvoje šaty, mezi kterými váhám, až tchýně mi řekla, tak si vezmi oboje a až se do nich půjdeš převléct, tak se rozhodneš. Jedny jsou celokrajkové v barvě šampaň (stejně jako svatební šaty), druhé jsou bílé s delší vlečkou, též doplněné krajkou. Vůbec se nebojím, že bych je nevyužila. Bude léto, takže se pak budou hodit kamkoli. Je pravda, že černé jsou asi trochu moc, ale je to na tobě, tak zkus také třeba krémové, ale lehce volnější jako např. ty moje ;-) a nebo barvu šatů takovou jakou budete mít barvu svatby ;)
Odpovědět
Profilova fotka
no právě v barvě svatby (bílo-bordo) ta paní nemá látku... :( bordo bych si asi vzala... černá je moc, světlé mi stačí svatební šaty, v těch přiléhavých bych si připadala moc "vyblitá", tak půjdu za lízátko :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca - což o to, oni budou z kvalitního matroše - mám ho v ruce, ale jde o to, že jsou na tělo a ten materiál je natahovací a jsem v šestém měsíci a nevím, jak velký břicho za 3 týdny budu mít a je jasný, že natahovací látka je průsvitnější když je víc natáhlá.. a celkově pod přiléhavými světlými šaty je podle mne vidět víc obrysů...
Odpovědět
A na internetu jsi nic nesehnala do té bordó? Viš co, ono je to podle mě jedno, hlavně aby jsi se v těch šatech cítila dobře ty, kord když jsi těhotná.
Odpovědět
Profilova fotka
@petahor oboje saty mas moc hezke. mohu se zeptat odkud? dekuju :) @bigbaboo taky schanim v bordo, teda spis pro kamaradky nez pro me. asi prave uvazuju ze bych si na prevleceni poridila spise svetle... :) ale klido bych si asi byt tebou vzala ty bordo.. myslim ze zalezi ciste na tobe
Odpovědět
@pizzla Děkuji :-) Ty šampaň jsem kupovala nové na votocvohoz.cz asi za 300,-, jsou z H&M a ty bílé u vietnamců za 250,- No musela jsem za ty ceny koupit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty na převlečení
Odpovědět
Já jsem se také na večer převlíkala a nezvolila jsem dobře. Převlékla jsem se do černé tuniky (kterou mám strašně moc ráda) a nedošlo mi, že jsem byla pro hosty celý den v bílé a najednou jsem přišla v černé :-D A protože jsem teď také v šestém měsíci, tak vím, jaké to je s břichem a pohodlím. Asi bych radila cokoliv vám bude příjemné je 100x lepší než nepohodlí (zvláště v těhotenství) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@oksanamukha ano nádherné, ale jaká je pořizovací cena takových šatů? to se nedozvíme :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?